Dini mason artık Dünyadaki En Kutsal Kilisemde en yüksek güce ulaştı

Gerçeği Kitap:

Dini mason artık Dünyadaki En Kutsal Kilisemde en yüksek güce ulaştı

30 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, tüm kutsal kullarımdan, kendilerini yeni bir biat yemini etmeye ikna etmek için yapılacak olan inzivalara katılma çağrılarına dikkat etmelerini istemeliyim; bu, eğer bunu yapmayı kabul ederlerse işe yaramaz hale gelecektir. – Bana, İsa Mesih’e verdikleri en kutsal yeminler.

Dini masonluk artık Dünyadaki En Kutsal Kilisem’de en yüksek güç seviyesine ulaştı ve yakında Benim En Kutsal İrademe meydan okuyacak olan yeni ayinini dikte edecek. Tanrı’nın düşmanları tarafından yaratılan ve Hristiyanlığı yasaklamak isteyen siyasi güçlere yakışan yeni bir uyarlama olarak gizlenen bu eser o kadar hızlı sunulacak ki, Kilisemdeki birçok kişi hayrete düşecek.

Böyle bir iğrençliği gördüklerinde üzülecekler ama sadık kullarımın sesleri kamuoyunda duyulmayacak, çünkü onlar, Masonlar, bu yeni ayinlerin her şekilde nasıl algılanacağını kontrol ediyorlar. Dünyanın her yerindeki piskoposluklarda dile getirilen her itiraz dikkate alınmayacak ve bir kenara atılacaktır. Bahane, Kilise’nin ondan uzaklaşan yeni genç ruhları işe alması gerektiği olacak. Laik bir dünyaya hitap ederek, bunun yeni bir ayin aracılığıyla daha fazla insanı dönüştüreceğini söyleyecekler.

Ah, bu iğrençlik ne kadar aldatıcı olacak ve ne kadar çok kişi yalanlara kanacak, bu da pek çok kişiyi Hakikatten uzaklaştıracak. Hakikat Kitabı, Daniel peygambere önceden bildirilmişti ki, Tanrı’nın çocukları, Dünyadaki Kilisemi yok edecek yalanlarda boğulurken Hakikati asla unutmasınlar.

Kilisemin Dünya’ya ortaya koyduğu Gerçeği kabul edin. Benim Kutsal Adım’da kabul etmek zorunda kalacağınız, saygısızlık anlamına gelecek yeni yasaları kabul etmeyin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/30/ecclesiastical-masonry-has-now-reached-the-greatest-level-of-power-within-my-most-holy-church-on-earth/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/30/ecclesiastical-masonry-has-now-reached-the-greatest-level-of-power-within-my-most-holy-church-on-earth/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/093023.cfm