Benim gözümde bir erkeği veya kadını neyin kutsal kıldığına dair büyük bir yanılgı var

Lisieux’lu Therese

—————-

Gerçeği Kitap:

Benim gözümde bir erkeği veya kadını neyin kutsal kıldığına dair büyük bir yanılgı var

2 Ekim 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, benim gözümde bir erkeği veya kadını kutsal kılan şeyin ne olduğu konusunda büyük bir yanılgı var.

Dünyadaki pek çok insan, konu dua olduğunda Hıristiyan İnancının uygulanmasını benimsemenin zor olduğunu düşünüyor. Pek çok iyi ve iyi niyetli insan, kendilerinden ne beklendiğini anlamalarını sağlamak için dünyaya verdiğim Büyük Derslerimi huzur içinde düşünerek sessizce oturmayı zor buluyor. Çok büyük taleplerde bulunmuyorum. Ben ruhları Benim önümde saatler ve saatler geçirmeye zorlamıyorum ve yine de mütevazı ruhlar bunu yaptığında çok mutlu oluyorum – ama bu nadir bir şey.

Tanrı’nın tüm çocuklarıyla bu şekilde yakın bir ilişki geliştirmeyi diliyorum. Özel düşüncelerinizi paylaşmak istediğinizde bana seslenen küçük sesinizi duymaya ihtiyacım var; üzüntülerin; sevinciniz; endişeleriniz; başarısızlıklarınızı ve Bana olan özleminizi, böylece Kendimi Mevcut hale getirebileyim ve sizin tarafınızdan tanık olabileyim.

Dünya tarihinde Tanrı daha önce hiç Kendisinin, O’nu şimdi – O’nun tek Oğlu olan Benim aracılığıyla – arayanların ruhlarında hissedilmesine izin vermemişti. Yüceler Yücesi Baba olan Tanrı’nın Gücü adına, size Varlığıma tanıklık etme Hediyesini vermek için en aşağı seviyedeki, en değersiz, en şaşkın, en azap çeken ruhun huzuruna geliyorum.

Bunu nasıl yaparım? Seninle iletişim kurduğumu nasıl bileceksin? Seni ilk önce din değiştirme gözyaşlarıyla dolduracağım. Çarmıha Gerilmemi yeniden yaşadıkça büyük bir üzüntü hissetmeye başlayacaksınız. Günlük durumlarda bile hayatı Benim Gözlerim aracılığıyla görmeye başlayacaksınız. Zaten Kutsal Ruh’un Armağanı ile dolmuş olan başkalarına çekileceksiniz.

Sizden daha değerli, daha kutsal, daha mübarek, daha disiplinli olduğuna inandıklarınızı seçmiyorum. Ben yalnızca Bana tam bir alçakgönüllülükle gelenleri seçiyorum, burada kendi özgür iradeleri gönüllü olarak terk edilmiş, böylece bu Benim İradem haline gelebilir.

Eğer Beni gerçekten seviyorsanız, gerçek huzuru bileceksiniz. Eğer beni gerçekten seviyorsan bana şöyle diyeceksin:

“İsa, önemli olan tek şey senin iradendir. Benim özgür iradem Senindir. Bunu dilediğiniz gibi yapın.”

Bir ruh Bana bunu söylediğinde, onlar Benim gerçek hizmetkarlarımdır ve Benimle birlik içinde olmanın anlamını anlayamayacak kadar inatçı olan diğer kişileri kurtarabilmemin nedeni onlardır.

Babam tarafından herkese verilen özgür irade Bana, O’nun Oğluna geri sunulduğunda, pek çok şey yapabilir ve pek çok mucize yaratabilirim. Bu, canavarın iktidara geldiğinde gücünü ortadan kaldıracak en büyük güçtür. Bana gelin ve insan ırkına özgürlük getirmek için özgür iradenizi Babama hediye edin. Lütfen şu özel Haçlı Seferi Duasını okuyun:

Haçlı Seferi Duası (123) Tanrı’ya özgür irade armağanı:

Sevgili İsa’m, bu duayı benden, çok değersiz bir ruhtan duy ve Seni daha çok sevmeme yardım et. Sevgili İsa, özgür irademle sana bu Hediyeyi geri sunuyorum ki, senin mütevazı hizmetkarın olabileyim ve Tanrı’nın İradesine itaat edebileyim.

Benim iradem senin iradendir. Emrin, senin her isteğine itaat ettiğim anlamına gelir. Benim özgür iradem, dünyanın her yerinde Sizden ayrılan tüm insanları kurtarmak için gerekeni yapmak üzere Sizindir. Doğumumda bana verilen bu Armağanı En Kutsal Hizmetine bağışlıyorum. Amin.

Beni tanıdıkça iki şeyi daha iyi anlayacaksınız. Öğretilerim hiç değişmedi. Bütün ruhları seviyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/10/02/there-is-a-great-misconception-as-to-what-makes-a-man-or-woman-holy-in-my-eyes/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/10/02/there-is-a-great-misconception-as-to-what-makes-a-man-or-woman-holy-in-my-eyes/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/10/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100123.cfm