0506_ceiling-fell-after-heresy_4

Katolik Kilisesi laik dünyayı kucaklayacak ve ölümcül günahın artık olmadığını ilan edecektir.

Gerçeği Kitap:

Gerçek Kilisem Roma’dan atılacak ve birkaç yıl süren ıssızlığa katlanmak zorunda kalacak

28 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Bana inanan ama İkinci Gelişimin yaklaştığı konusunda hiçbir fikri olmayanlara, Büyük Gün’den önceki zaman için Babamın Kitabında kehanet edilen işaretlere karşı her zaman uyanık olmaları gerektiğini her zaman hatırlat. .

Büyük irtidat ilk işarettir. Bu, Hakikat’e – Tanrı Sözü – olan inancın ortadan kalktığı ve günahın dünyanın her yerinde yüceltildiği zamandır. İkinci Gelişimin çok yaklaştığını gösteren işaret, büyük sapkınlığın Dünyadaki Kilisemi içeriden ele geçirmesidir.

Dünyadaki Kiliseme liderlik etmek için Benim tarafımdan atandıklarını söyleyenlerin, iyilik kazanmak için seküler dünyayla meşgul olduklarını gördüğünüzde, değişimlerin başladığını anlayacaksınız. Büyük Kurbanımın – Çarmıha Gerilmemin – tartışıldığını ve Efkaristiya’ma yeni anlamlar yüklendiğini gördüğünüzde, Kilisemin çöle atılacağını bileceksiniz.

Kilisem derken, Hakikatten sapmayan ve eskisi gibi Tanrı Sözünü kabul etmeye devam edenleri kastediyorum. Gerçek Kilisem Roma’dan atılacak ve birkaç yıl süren ıssızlığa katlanmak zorunda kalacak. Kâfirler tarafından çiğnenecek ve acı çekecek, ama Benim Lütfum sayesinde bozulmadan kalacak ve Beni terk etmeyi reddeden cesur ruhlara Benim tarafımdan olağanüstü Hediyeler verilecek. Kilisemin kabuğunda, sözde ‘mucizeler’ olarak adlandırılan iğrenç, şifalar ve sahte tevazu ve insanlık sevgisi jestlerine şahit olunduğu gibi, Benim tarafımdan yapılan gerçek mucizevi müdahaleler de görülecektir.

Haçlı Seferi Dua Gruplarım aracılığıyla, onlarla alay eden ve alay edenlere Kutsal Ruh’un Varlığını bildireceğim. Sevgili öğrencilerimin dini zulümle başa çıkmalarına yardımcı olmak için Dua Gruplarıma ve duaları okuyanlara birçok mucize bahşedilecektir.

Bahsettiğim zulüm esasen manevi bir zulümdür. Gerçek öğrencilerim, yani her mezhepten, her yerdeki tüm Hıristiyanlar, Katolik Kilisesi’nin üzerine çökecek olan bu büyük aldatmacaya tanıklık etmek zorunda kaldıklarını büyük bir üzüntüyle izleyeceklerdir. Katolik Kilisesi laik dünyayı kucaklayacak ve ölümcül günahın artık olmadığını ilan edecektir.  Günah kabul edilmeyecek ve masumları kandırmak için Krallığıma girmenin zor olmadığı onlara söylenecek.

İtiraflar mevcut formatta sona erecek. İnsanlara kendi yöntemleriyle kefareti istemeleri söylenecek ve bu nedenle çoğu kişi benim Bağışlanmamı isteme zahmetine girmeyecek. Bunu yapmayacaklar çünkü artık günahın kasıtlı olarak işlendiğini ve bu nedenle Tanrı’nın herkesi affedeceğini kabul etmeyecekler. Milyonları cehennem ateşine sürükleyecek, sahte peygamber ve deccal tarafından oraya yönlendirilecek olan, önceden haber verilen bir yanılgıdır bu.

Yakında tüm pagan bayramları ve festivalleri her yerdeki Katolik Kiliselerine entegre edilecek. Paganlar ve Tanrı’dan nefret edenler, çadırların önündeki sunaklara davet edilecek.Bu bayram, Komünyonun yeni biçimi olarak ilan edilecek; Tanrı’nın tüm çocukları, birbirlerinin inançlarına ve insan haklarına saygı göstermek için bir araya gelecek. Siz takipçilerimden Kutsal Efkaristiya’daki Varlığımı yok etmek isteyenlere saygı göstermeniz istenecek. Paganizmi benimsemezseniz, Hıristiyan karşıtı olmakla suçlanacaksınız. Hepiniz böyle kandırılacaksınız. Ben İsa Mesih’in kutsallığına bu şekilde saygısızlık edilecek. Hıristiyanlığı yasaklamak için okullarda da aynısını yapacaklar. Benimle ilgili her şey silinip gittiğinde, aynısını siyasi çevrelerde de yapacaklar. Başka hiçbir din bu kadar nefretle hedef alınmayacak. Hıristiyanlık Hakikat olduğu için yok edilecek.

Farkında olmadığınız şey şu ki, bu kötü saygısızlığa gönüllü olarak katılarak ruhlarınızın kararacağını ve zamanla kendi kurtuluşunuzdan vazgeçeceğinizi göreceksiniz.

Bana ihanet edersen seni affederim. Beni inkar et, ben de seni affedeyim. Ama bana saygısızlık ettiğinizde ve canavara biat ettiğinizde, Benden tamamen ayrılmış olursunuz ve Merhametimi kabul etmeniz imkansız hale gelir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/28/my-true-church-will-be-thrown-out-of-rome-and-will-have-to-endure-a-number-of-years-of-desolation/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/28/my-true-church-will-be-thrown-out-of-rome-and-will-have-to-endure-a-number-of-years-of-desolation/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092923.cfm