Dünyadaki Kiliselerimi kontrol eden herkesin liderlerine bu son uyarıyı veriyorum.

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Eğer kötülüğün yayılmasını durdurmak için şehirleri yok etmem gerekiyorsa bunu yapacağım

26 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Adalet Elim dünyanın üzerine düştü ve çocuklarımı bedenen ve ruhen incitenleri cezalandıracağım. Benim Gazabımdan korkmalısın, aynı zamanda Merhametimi de kabul etmelisin.

Savaşların tırmanmasını önlemek için uluslarınıza müdahale edeceğim ve eğer kötülüğün yayılmasını durdurmak için şehirleri yok etmem gerekiyorsa bunu yapacağım . İnsanın kötülüğü bir virüs gibi yayılırken, o ruhları ikiye bölüp vuracağım. Kürtaj, savaş, cinayet gibi kötü günahlar ve günahın yayılmasına yardımcı olanların hileleri Beni nasıl da hasta ediyor.

Bunun bedelini artık ödeyecekler.

İlk cezalandırılanlar, kürtajın mümkün olmasını kontrol eden siyasi pozisyondaki kişiler olacak . Şimdi bekleyin, benden önce göz yumdukları vahşet yüzünden nasıl acı çekeceklerini göreceksiniz. Dünya nüfusunu kürtaj yoluyla yok etmeyi planlayan bu gruplar Benim Elim tarafından acı içinde ölecekler. Artık çocuklarıma böyle bir kötülük yapmalarına izin vermeyeceğim için adalet nihayet onlara tecelli edecek. İnsanların çıkarına hareket ettiklerine dair kibirli iddiaları susturulacak, çünkü kendilerini Benden kestiler ve şimdi ruhlarını kurtarmak için çok az zamanları olacak.

Çocuklarıma İncillerin Hakikatini öğretme sorumluluğu verilenlerin bu Vaadi yerine getirmeleri gerekecektir. Gerçeği söylediğinde seni dirilteceğim ama Kutsal Efkaristiya’nın kutsallığını bozarsan seni uçuruma atacağım . Ve yalancılar sizi Gerçeği değiştirmenin gerekliliğine inandırıp size zulmederlerken, bu, benim tüm Dünya’ya yağdıracağım karanlığa hiç benzemeyecek. Sonra ağlayışlar ve diş gıcırdamaları olacak ama kimse seni duymayacak. Artık hiçbir şey görmeyecek, hiçbir şey duymayacaksınız, ancak eğittiğiniz kutsal hizmetkarların ruhlarını sarıncaya kadar körüklenmesine yardımcı olduğunuz dinden dönme nedeniyle yok ettiğiniz ruhların acısını hissedeceksiniz.

Gazabımdan korkun, çünkü üzerinize ansızın inecek ve o zaman sizin için çok geç olacak. Yüzümü asla göremeyeceksin. Dünyadaki Kiliselerimi kontrol eden herkesin liderlerine bu son uyarıyı veriyorum .

Tanrı’nın Sözünü savunmamak veya Kutsal Efkaristiya’yı desteklememek ölüm ve umutsuzlukla sonuçlanacaktır. Düşmanlarım tarafından tahsis edilen ruhları yok etmene zaman tanımayacağım.

Senin baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/26/god-the-father-if-i-have-to-destroy-cities-to-stop-evil-from-spreading-then-i-will-do-this/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/26/god-the-father-if-i-have-to-destroy-cities-to-stop-evil-from-spreading-then-i-will-do-this/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092823.cfm