Kutsal Ruh onların ruhlarında, son borunun çalacağı Büyük Gün için bir özlem yaratacak.

Gerçeği Kitap:

Ruhun saflığına bağlı olarak Hediyeleri aşamalı olarak getiriyorum

4 Eylül 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, mütevazi ruhlarda bulunan Yaşayan Tanrı, Yeni Hediyem bu zamanda dünyada yaşayanların her birinin üzerine dökülürken daha belirgin hale gelecek.

Ruhun saflığına bağlı olarak Hediyeleri aşamalı olarak getiriyorum. Dünyanın her yerindeki her kilisedeki takipçilerim, Ben onları tekrar Gelme Sözüm konusunda daha büyük bir anlayışla kuşattıkça, Bana olan sevgilerinin yeniden alevlendiğini hissedecekler. Hediyem, karanlığın örümcek ağları arasından Gerçeğin nasıl anlam ifade etmeye başladığını görebilecekleri anlamına gelecek. Artık onlarla konuştuğumu bilecekler, çünkü Benim Varlığımı kalplerinde hissedecekler. İkinci Gelişime yeterince hazırlanmalarını sağlamak için Kutsal Ruh’un Gücü tarafından kendilerine verilen bilgiyle kutsanmış olacaklar.

Takipçilerim Kutsal Ruh tarafından yönetilecekler ve Bana ihanet etmeyecekler ve Benim Adımla kendilerine sunulan küfürü kabul etmeyecekler.  Bu nedenle, Sözüm artık daha hızlı yayılacak ve çok geçmeden Kutsal Ruh onların ruhlarında, Benim Gelişimi duyurmak için son borunun çalacağı Büyük Gün için bir özlem yaratacak.

Korkmayın sevgili takipçilerim, acı çekseniz de ben sizinleyim. Yakında çok sayıda büyüyeceksiniz ve bu size Bana sadık kalmanız için güven verecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/04/i-bring-gifts-in-stages-depending-on-the-purity-of-the-soul/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/04/i-bring-gifts-in-stages-depending-on-the-purity-of-the-soul/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090423.cfm