Beni lütuflarınla doldur ki Sana ulaşmaya, Senden merhamet dilemeye cesaret edeyim.

EN:

Unlocking The Mystery of Life & Bonus: Shattering The Myths of Darwin’s Theory of Evolution

https://www.youtube.com/watch?v=RdvTPrxn4OE&t=622s

 

DE:

Unlocking The Mystery Of Life – German

https://www.youtube.com/watch?v=ILMDhNMXiJc&t=2471s

—————-

Gerçeği Kitap:

Hayatınız, tüm hayatınız içinde sadece kısacık bir andır. sürgündesin

3 Eylül 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünyanın her yerinde Beni hayatlarından çıkaran insanlara Bana geri dönmeleri için Seslenmek en büyük arzumdur. Tanrı’nın aslında Var olmayabileceği fikriyle yönetilen birçok ruh, sevgili İsa’ları olan Beni unutmaya karar verdi. Bu zavallı, kafası karışmış insanlar için üzülüyorum çünkü onları çok seviyorum ve arkadaşlıklarını özlüyorum.

Benden uzaklaştıysanız ve hızlı tempolu modern dünya görüşünüzü Bana, İsa Mesih’e olan basit bir inançla uzlaştırmayı zor buluyorsanız, o zaman anlamanıza yardım etmeme izin verin. Günah yüzünden Benden ayrısın. Günah nefsinizi yaktığında, üzerine bir karanlık çöker ve bu, Allah’ın nurunu kabul etmenizi zorlaştırır. Bu olduğunda, kalbin katılaşır. Ve sonra aklınız devreye girer ve bu, yanlışlıkla Tanrı’nın Var olamayacağına inanacağınız zamandır, çünkü mantık O’nun olamayacağını dikte eder.

Hayatınız, tüm hayatınız içinde sadece kısacık bir andır. Sürgündesin. Gerçek, gelecekte, sonunda doğal halinizle Tanrı’nın yanına döneceğiniz zaman yatıyor. Dünyadaki pek çok dikkat dağıtıcı şey, ayartma ve karanlıkla karşı karşıya kalan insanın Bana yakın kalmasının ne kadar zor olduğunu anlıyorum.

Varlığımı ya da Sevgimi hissedemeyeceğinizi hissettiğinizde, bunu okumanızı istiyorum.

Haçlı Duası (119) İsa’nın Sevgisini Hissetmek

Tanrım yardım et, kafam çok karışık. Kalbim sana açılmıyor. Gözlerim seni göremiyor. Aklım seni bloke ediyor. Ağzım seni teselli edecek sözler söyleyemez. Ruhum karanlığa bulanmış.

Lütfen bana acı, zavallı bir günahkar. Sensiz çaresizim. Beni lütuflarınla ​​doldur ki Sana ulaşmaya, Senden merhamet dilemeye  cesaret edeyim . Seni seven, ama artık kalbimde sevgi kıpırtısı hissetmeyen kayıp müridin, Gerçeği görmem ve kabul etmem için bana yardım et. Amin.

Benimle birlik içinde olmak kolay değil. Varlığımı ruhunuzda hissedene kadar sebat etmelisiniz. Beni arayın, koşup zavallı sefil ruhunuzu kucaklayacağım ve sizi alıp götüreceğim ve sizi sonsuz kurtuluşunuza götüreceğim. Ne yapmış olursanız olun, Bana seslenmekten asla korkmamalısınız. Kim olursa olsun her günahkâra cevap veririm. Hiçbiriniz günah lekesi olmadan değilsiniz. aramanı bekliyorum

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/03/your-life-is-but-just-a-fleeting-moment-in-your-entire-lifetime-you-are-in-exile/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/03/your-life-is-but-just-a-fleeting-moment-in-your-entire-lifetime-you-are-in-exile/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090323.cfm