Sunaklara ve En Kutsal Ev sahibine saygısızlık ettiklerinde, Oğlumun Varlığı sona erecek.

Gerçeği Kitap:

Hiçbir kutsal kulum Benim adımla kimseyi kınayamaz

5 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Tanrı’ya inananlardan ya da Beni İnsanoğlu olarak kabul edenlerden ne kadar az kişi Beni gerçekten seviyor. Öyle olduklarını söylüyorlar ama birçoğu Benim Öğretilerime göre yaşamıyor. Beni sevdiğini söyleyip sonra başkalarını kınayamazsın. Bir insanı sert sözlerle kırıp, aynı zamanda Beni sevdiğini söyleyemezsin.

Hanginiz günahtan uzaksınız? Hanginiz bana karşı kendini yüceltir, sonra başkasına karşı zalimce konuşur? Bir başkasına iftira attığınızda asla Benim adıma konuştuğunuzu söyleyemeyeceksiniz. Bu, Allah’a hakarettir ve bu şekilde davrananlarınız Beni rencide ederler.İçinizden bir başkası hakkında kötü konuşanlar, Beni koruduklarını söylediklerinde, yalnızca kendilerini Benden ayırmış olurlar. Yine de eylemlerinizin haklı olduğunu düşünüyorsunuz. Benim böyle bir davranışı destekleyeceğimi ne zaman düşündünüz ve neden bunları yapmaya yetkili olduğunuza inanıyorsunuz?

Hizmetime adandığınızda ve sonra Tanrı’nın çocuklarından herhangi birine karşı zalimce sözler söylediğinizde, büyük bir günah işlemiş olursunuz. Hiçbir kutsal kulum Benim adımla kimseyi mahkum edemez. Benim Öğretilerime aşina olabilirsiniz; Babamın Kitabında yer alan her şey hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, ancak benim adıma bir başkasına iftira attığınızda, sizi uzaklaştıracağım. Tekrar Benim Lütfumu aramak sizin açınızdan çok fazla tövbe gerektirecektir ve o zaman bile, siz Bana sizi affetmem için yalvarana kadar, tekrar Benim huzuruma çıkmaya uygun hale gelmeniz uzun bir zaman alacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/05/no-sacred-servant-of-mine-can-condemn-anyone-in-my-name/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/05/no-sacred-servant-of-mine-can-condemn-anyone-in-my-name/

 

 

 

Kurtuluşun Annesi: Her Ayin tanınmayacak kadar değiştirilecek

5 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Oğlumun Kutsal Başına Dikenli Tacı yerleştirdiklerinde, bu sadece korkunç bir fiziksel işkence yapmak için değil, bir açıklama yapmak içindi. Sembolik bir jest olarak yapıldı. O’nunla alay ederken, Kilisenin Başkanı olduğunu söyleyen ve Kendisine Mesih diyen bu Adam’a hoşgörü gösterilmeyeceğini söylüyorlardı. Kilisenin Başını taçlandırdıklarında kirletiyorlar ve bu zamanlarda O’nu tekrar kirletecekler.

Mesih’in düşmanları olan onların, Oğlumun Kilisesini içeriden ele geçirmeleri yeterli olmayacak; onlar, birçok başka yolla O’nun kutsallığını bozacaklar. Kutsal Komünyonun ev sahiplerini ve Kutsal Efkaristiya’nın anlamını değiştirecekler. O’nun, Kutsal Efkaristiya’nın insanlığı temsil ettiğini ve bunun yeni bir birliğin, tüm insanların Tanrı’nın Gözünde bir olarak toplanmasının bir işareti olduğunu söyleyecekler. Size çocuklarım, hepinizin birbirinizle birlik içinde olduğunuz ve bunun bir kutlama nedeni olduğu söylenecek.

Kutsal Komünyon Mesih’in Bedenidir ve O’nun Gerçek Varlığıdır. İki farklı şey olamaz. Yine de anlamı çarpıtacaklar – sonunda elinizde kalan tek şey bir parça ekmek olacak, çünkü sunaklara ve En Kutsal Ev sahibine saygısızlık ettiklerinde, Oğlumun Varlığı sona erecek.

Her bir Ayin tanınmayacak kadar değiştirilecek. Oğlumun düşmanları o kadar kurnaz olacak ki, kutsal törenlerin çok az değiştiği görülecek. İtiraf Sakramenti kaldırılacak , çünkü canavar ruhların kurtarılmasını istemiyor, çünkü bu Oğlum için bir zafer olacaktır.

Çocuklar, benden şefaat etmemi istemeye devam etmelisiniz ki, gelecekte yaşanacak olayların acısı hafiflesin ve zaman kısalsın.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/05/mother-of-salvation-every-single-sacrament-will-be-changed-beyond-recognition/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/05/mother-of-salvation-every-single-sacrament-will-be-changed-beyond-recognition/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090523.cfm