Bu zamanda bütün bir genç neslin Benden alındığını bilmiyor musunuz?

Gerçeği Kitap:

Bu zamanda bütün bir genç neslin Benden alındığını bilmiyor musunuz?

2 Eylül 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünyaya hepinizi İkinci Gelişime hazırlamak için verilen bu Kehanetlerime karşı öfke yükselirken, şunu bilin. Bu Misyonun tek bir amacı var. Bu, tüm ruhları kurtarmak içindir – bugün dünyada yaşayan herkes. Sana yöneltilen eleştiriler ne kadar sert olursa olsun kızım çünkü ben işim bitene kadar yılmadan devam edeceğim.
Kimse beni ruhları kurtarmaktan alıkoyamayacak, çünkü Benim Lütfumdan düşmüş ruhları kurtarabilmem için Yoluma çıkmaya cesaret edenleri ayaklar altına alacağım.

Yeryüzünü kasıp kavuran putperestlik ve inananlar arasında var olan iman zayıflığı yüzünden, bu zamanda bütün bir genç neslin Benden alındığını bilmiyor musunuz? Misyonum, çoğu durumda Ben, İsa Mesih hakkında herhangi bir bilgisi reddedilen bu tür acı çeken genç ruhlara odaklanıyor. Her ulusta o kadar çok kişi olduğundan, dikkatlerini çekme olasılığı en yüksek olan yöntemle onlara ulaşmalıyım.

Unutmayın, küçüklüğünüzden beri Tanrı’nın Sözü ile beslenen aranızdaki Hıristiyanlar kutsanmıştır. Bu nedenle, kayıp nesil için dua etmekle yükümlüsünüz. Lütfen sizden bu genç ruhlar için bu Haçlı Seferi Duası ile dua etmenizi rica ediyorum:

Haçlı Seferi Duası (118) Genç ruhların kayıp nesli için

Sevgili İsa, genç ruhların kayıp nesli için Merhametine sesleniyorum.

Seni tanımayanları görme Armağanı ile ört.

Seni bilipte görmezden gelenleri rahmetine çek.

Lütfen onlara bir an önce Varlığının delilini ver ve onları kendilerine yardım edebileceklere ve Hakk’a hidâyet edeceklere hidâyet et.

Akıllarını ve ruhlarını Sana hasretle doldur.

Senin Varlığını hissetmedikleri için içlerinde var olan boşluğu fark etmelerine yardım et. Tanrım, onları bırakmamanı ve Rahmetinle onlara Ebedi Hayat vermeni dilerim. Amin.

Bu küçük çocuklara uzanıp Kutsal Kollarımı onlara dolamayı, kulaklarına teselli sözleri fısıldamayı ve ruhlarına huzur vermeyi ne kadar çok isterdim. Onlar Benim ve onlarsız Yeni Cennet en çok özlemini çektiğim kişilerden yoksun kalırdı. Onları kurtarmama yardım et.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/02/dont-you-know-that-a-whole-generation-of-young-people-are-removed-from-me-at-this-time/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/02/dont-you-know-that-a-whole-generation-of-young-people-are-removed-from-me-at-this-time/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090223.cfm