Zavallı balıkçılar olan, eğitimsiz ve Kutsal Kitaptan habersiz on iki basit adam seçtim.

Gerçeği Kitap:

Zavallı balıkçılar olan, eğitimsiz ve Kutsal Kitaptan habersiz on iki basit adam seçtim.

1 Eylül 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Gerçeği ortaya çıkarmak için Dünya’yı dolaşıp Tanrı’nın Tapınaklarına girdiğimde, ilk başta bana sabırla davranıldı. Birçok rahip bildiklerime ve alçakgönüllü bir marangoz Oğlu olan Bana hayret etti. Bu yüzden, Babamın Kitabında belirtildiği gibi, onlardan beklenenleri daha fazla açıklarken, beni dikkatle dinlediler.

On iki yaşımdan beri Misyonumun ne olduğunu biliyordum ve doğru zaman gelmeden yavaşça, çok fazla açıklamadan başladım. Dünyayı Mesih’in Gelişine hazırlamam gerektiğini biliyordum. Kısa bir süre içinde, Babamın Dünyadaki Kilisesinin de Beni inkar edeceğini ve benim bir sahtekar olduğumu söyleyeceğini de biliyordum.

Zavallı balıkçılar olan, eğitimsiz ve Kutsal Kitaptan habersiz on iki basit adam seçtim. Bunu neden yaptım? Onlara vereceğim ilmin olduğu gibi kabul edileceğini biliyordum. Kutsal Yazılar hakkında önceden herhangi bir bilgileri olmadan, Öğretilerimi Kutsal Yazılar ile karşılaştırmaz ve onları dikkatlice inceleyerek hata bulmaya çalışmazlar. Bu, birçoğunun Gerçeği yayma cesaretini gösteremeyeceği anlamına gelirdi. Cahil adamların Tanrı tarafından Kutsal Sözünü üzerlerine yaymak için seçilmeye layık olmadıklarını iddia eden Kilise’nin yüksek mevkilerindeki kişiler onlarla alay etti.Elbette, maneviyat ve Tanrı Kilisesi’ndeki konum konularında aldıkları eğitimle, Tanrı’nın İyi Sözü kehanet etmek için yalnızca Kendi Kilisesini seçeceği kesindir. Tanrı’nın bu şekilde sadece alçakgönüllüleri ve cahilleri seçtiğini, tartışmadıkları için anlayamadılar. Meydan okumazlar ve reddedilmekten korkmazlar çünkü daha iyisini bilmezler. Unutma, Tanrı kendini diğerlerinden üstün görenleri seçmez. Bu asla olamaz.

Bu yüzden kızım, Dünyadaki Kilisem arasında senden nefret ediliyor. Bu yüzden Mesajlarımı parçalara ayırıp alay ediyorlar. Bu yüzden sizinle alay ediyorlar, çünkü Kutsal Sözümü yaymaya layık görülmediniz. Beni nasıl üzüyorlar. Göreceğiniz nefret esas olarak Katolik Kilisesi tarafından etkilenecektir. En Kutsal Kitap veya Öğretilerim hakkında bilgisi olmayan bir peygamberin gönderilebileceğini asla kabul etmeyecekler. Sapkınlık yaydığınızı söyleyecekler. Bunu söylüyorlar çünkü Öğretilerimden o kadar uzaklaştılar ki kendi yalanlarına inanmaya başladılar. Bilin ki, benim peygamberim ahir zaman için gönderilmiştir ve seçilmemiştir, çünkü bu olamaz, çünkü bu Son Görev, yalnızca Kendi Kendini gönderen Babam tarafından yaratılmıştır.

Benimle alay edenleri uyarıyorum, bu Mesajları az yaparak – Kutsal Sözüm, şimdi, Kutsal Tapınma içinde, Sesimi duyana kadar hemen, her gün Bana gelmelisiniz. Ancak o zaman seni alıp Tanrı’ya hizmetin için bu çok önemli zamanda senden neye ihtiyacım olduğunu gösterebilirim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/01/i-chose-twelve-simple-men-uneducated-and-ignorant-of-holy-scripture-who-were-poor-fishermen/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/01/i-chose-twelve-simple-men-uneducated-and-ignorant-of-holy-scripture-who-were-poor-fishermen/

 

 

 

Mesajlarımı reddettiğiniz için şimdi benimle alay edenler, Kilisemi böleceğime gerçekten inanın.

1 Eylül 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, sonunda bana bu çok zor görev için teşekkür ediyorsun. Tanrı Sözü’nü ilan etmenin size ne kadar acı verdiğini biliyorum, çünkü seçkin olduklarına inananlar arasında çok fazla öfke yaratıyor.

Kızım, bil ki ben sana lütufta bulunurken sen hep yalnız yürüyeceksin ve senden önceki peygamberler gibi çölde son bulacaksın. Sana yardım etmeleri için birkaç tane göndereceğim ama sen her zaman izole olacaksın. Ama kurtlar seni avlarken ben sana her zaman eşlik edeceğim.

Aranızda kendilerine benim gerçek müritlerim, rahiplerim ve kutsal kullarım diyenlere şunu söyleyin. Küçüklerin, zayıfların, alçakgönüllülerin ve kalbi temiz olanların sesini her zaman duyacağım. Mesajlarımdan korksalar bile, Ben her zaman Beni gerçekten sevenlerden yana olacağım. Şimdi bahsettiğim bunlar kim? Onlara söylediklerimi asla unutmayanlara atıfta bulunuyorum.

Haçımı taşıyın, Beni takip edin ama hazırlıklı olun, çünkü Tanrı’nın Sözünü kötü niyetle ilan ettiğinizde Acımı çekeceksiniz. Bu zamanda dünyanın ne kadar medeni olduğuna inanırsan inan, Benden nefret edenlere karşı meydan okurcasına ayağa kalktığında senden nefret edilecek. Benden nefret ettiklerinde, seni çarmıha gerecekler.

Meek’i dinliyorum. Size açık talimatlarımı yerine getirenleri kutsuyorum, size ne kadar eziyet ederlerse etsinler, birbirinizi sevin . Bu Mesajlar aracılığıyla Beni reddedenleriniz, şüphelerinizden dolayı asla Benim Adıma kimseye karşı nefret yaymamalıdır. Ben, İsa Mesih, şimdi size söylüyorum, şeytan Tanrı’nın tüm çocuklarına bu son saldırıyı ilan etmeye geldi. Beni dinlemeyi reddedenleriniz, onun sadık hizmetkarlarının cazibesine kapılacaksınız.

Kiliseme Şeytan tarafından saldırılacağını ve bunun önceden bildirildiğini bilmiyor musunuz? Düşmanlarım aranıza girecek ama buna izin vermemi kabul etmiyorsunuz. Armagedon Savaşı’nın iki taraftan oluştuğunu bilin. Allah’a inananlar ve Allah’ın Sözü’ne uyanlar, kötü olan, onun ordusu ve onun aldattığı herkes. Şeytan, Kilisemdeki birçok kişiyi aldatacak ve yalnızca tetikte olanlar ve doktrinsel hatalara dikkat edenler baştan çıkarmaya karşı koyabilecekler. Baştan çıkarma, aldatanın kullandığı en güçlü araçtır. Gerçeği ilan ediyormuş gibi görünerek aldatıyor.

Zavallı ruhları, Beni sevenleri ve Dünyadaki Kiliseme sadık kalanları dinlemeye davet ediyorum. Üstleriniz Benim Çarmıhtaki ölümüm aracılığıyla dünyaya verdiğim şeye sadık kaldığında, Kiliseme sadık kalmalı ve disiplini kabul etmelisiniz. Seçim zamanı yakındır. İğrençlik henüz gerçekleşmedi, ancak Öğretilerime ve Kutsal Eşya Hediyeme aykırı olan hataları gördüğünüzde uzaklaşın. O gün yakındır. O zaman bir araya gelmeli ve Petrus tarafından önünüze konulduğu şekliyle Kilisemin Kurallarına uymaya devam etmelisiniz.

Mesajlarımı reddettiğiniz için şimdi benimle alay edenler, gerçekten Kilisemi böleceğime ve Öğretilerimi inkar etmenizi isteyeceğime inanıyorlar mı? Peygamberimi görevden almadan önce, yeryüzündeki Kutsal Kilisem adına yalanlara biat etmeniz istenen günü bekleyin. Sadece sana olan aşkım o kadar güçlü ki seni bir kenara atmıyorum ve iblisler tarafından yutulmana izin vermiyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/01/do-those-of-you-who-mock-me-now-because-you-reject-my-messages-really-believe-that-i-would-divide-my-church/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/01/do-those-of-you-who-mock-me-now-because-you-reject-my-messages-really-believe-that-i-would-divide-my-church/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/090123.cfm