Mahsuller açgözlü çiftçilerin müdahalesiyle kirlenecek.

ENGLISH:

Monsanto

https://hu.wikipedia.org/wiki/Monsanto

 

Monsanto: The Company that Owns the World’s Food Supply

https://www.youtube.com/watch?v=KAZmHIiN8VI

 

Monsanto Documentary MONSATAN

https://www.youtube.com/watch?v=9_Cltx7SIyQ

—————-

Gerçeği Kitap:

Bana hizmet ettiğini söyleyen birçoğunuz, ayağa kalkıp kendinizi Tanrı’nın bir kulu olarak ilan etmeye uygun değilsiniz.

31 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bir süre önce hepinize zulüm sırasında sizi ve ailelerinizi beslemek için tohum ekmenizi söylemiştim. Bunu bir sebeple yapıyorum. Sadece birkaç tohum bile ekmelisiniz – insan müdahalesi ile oynanmamış saf tohumlar. O zaman onların verecekleri meyveyi çoğaltacağım ve dünya büyük bir açlıkla karşılaşacağı zaman herkesin yiyeceği yeterli olacak.

O günler çok uzak değil ve birçok nedenden dolayı gelecekler.

Mahsuller açgözlü çiftçilerin müdahalesiyle kirlenecek. Ortaya çıkan mahsuller yemeniz için uygun olmayacaktır. O zaman savaş, çok az kişinin toprağı işleyebileceği anlamına gelir. Sonra yerin dört bir yanına ateş yağacak ve her şey çoraklaşacak. Bu korkunç sınavlara kötülüğün yayılması neden olacak, ama bana güvenirlerse birçok insan hayatta kalacak. Sanki bir savaş geliyormuş gibi ve yiyecekler paylaştırıldığında yapacağınız gibi şimdi hazırlanmalısınız. Bol bol su için çünkü depoladığınız her şey Benim tarafımdan çoğaltılacaktır.

Lütfen sizden evlerinizi terk etmenizi istediğime inanmayın, çünkü buna gerek yok.

İhtiyaç duyulan tek şey, birbirinize yardım teklif ettiğiniz küçük bir hazırlıktır. Kıymetli Kanım, Üçüncü Mühürün açılması için insanlığa Uyarılarıma inanan herkesi kapsayacak, bunu bir savaş zamanı takip edecek.

Pek çok kişi, Vahiy Kitabında yer alan Tanrı Sözü’nü görmezden gelecek. Kiliselerimdeki pek çok lider ve kutsal hizmetkar, tıpkı tufandan önce yaptıkları gibi peygamberime yanıt vermiyorlar.

Şimdi mukaddes kullarıma sesleniyorum. Kime inanıyorsun? Ben mi, İsa’nız mı yoksa ilahiyat uzmanı olduğunu iddia edip de Hakikatten habersiz olanların saçmalıkları mı? Uyanmak. Mühürler açılıyor. Göreviniz, ruhları kurtarmak için Bana yardım etmektir, ancak Çağrımın sesine karşı uyanık kalmadınız. Gece hırsız gibi geleceğimi sana söylemiştim. O gün geldiğinde hazırlık yapmamış ruhlar için çok geç olacaktır.

Trompetlerin yargılarını yüksek sesle söyleme zamanı, Mühürler ortaya çıkar çıkmaz çok çabuk gelecek. Sonra ne? O aşamada uyanıp Beni takip edecek misin yoksa tereddüt ederken Bana daha fazla ruh mu kaybedeceksin? Başkalarının yol göstermesini beklerken mi?

Size rolünüzün ruhları kurtarmak olduğunu hatırlatmalıyım. Bunu, Benim Öğretilerimi çarpıtmaya çalışanların kibrine ve egosuna boyun eğdirerek değil, Bana hizmet etmen gereken bir hayatla yapıyorsun. Kiliselerimdeki çoğunuz Yeni Cennetimin anlamını anlamıyorsunuz ve Tanrı’nın çocuklarına Sözümü hatırlatmayı başaramadınız. Onlara Gerçeği, zamanı, son günden önce hatırlatmalısınız.

Pek çoğunuz, nazik, iyi, sevgi dolu ve Dünyadaki Kiliseme samimi bir bağlılıkla, İkinci Gelişimi unutun. Bunun ne olduğunu düşünüyorsun ve ne öğrendin? Zamanın yaklaştığına sizi inandırmak için kaç peygamber gerekir?

Tanrı’nın, çocuklarını insan ruhunu istila eden kötülüğe karşı savaşmaya hazırlamak için peygamberlerini göndermediğini ne zaman duydunuz? Ve size Vahiy Kitabı’nın yalanlar içerdiğini varsayma hakkını veren nedir? İçeriğinin çoğunu inkar ediyor ve tartışmıyorsunuz. Neden? Bunun Tanrı Sözü’nü inkar ettiğiniz anlamına geldiğini bilmiyor musunuz?

Sabrım denendi. Öfkem büyük. Müdahale Armağanımı kabul etmeyi, sizi hazırlamayı inatla reddetmeniz, Bana hakaret ediyor. Bu Mesajlar aracılığıyla Beni tanıyan kutsal hizmetkarlara zulmederek, diğerlerini Kurtuluş Hediyesinden mahrum bırakıyorsunuz. Siz körsünüz ve Öğretilerim ve Babamın Kutsal Kitabı olan İncil’de bulunan Tanrı Sözü hakkındaki cehaletiniz hayret verici. Bana hizmet ettiğini söylüyorsun ama beni tanımıyorsun ve bu yüzden görmüyorsun.

İnancın zayıf olduğunda kalbini Bana açamazsın. Kalbini Bana açsaydın, Beni net bir şekilde duyabilirdin, çünkü Kutsal Ruh’la dolu olurdun. Ne yazık ki, Bana hizmet ettiğini söyleyen birçoğunuz, ayağa kalkıp kendinizi Tanrı’nın bir kulu olarak ilan etmeye uygun değilsiniz. Sürünüzü Benim Adımla alenen aşağıladığınızda, Beni utandırıyorsunuz ve Adımı utandırıyorsunuz. Bu Mesajlara uyanları kınayarak Tanrı’nın her kuralını çiğniyorsunuz, çünkü size bunu yapma yetkisi verilmedi. Kendine olan sevgin, Bana, İsa Mesih’e olan sevginden önce gelir ve bu nedenle, artık Bana hizmet etmeye uygun değilsin. Tahtımın önünde duramayacak kadar gururlusun.

Kurtarıcınız

İsa Mesih

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/31/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/31/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/31

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/083123.cfm