0330_vegidok-harsonai_

Kurtuluşun Annesi: Şafak söktüğü son gün, tüm dünyada yüksek bir boru sesi duyulacak.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Şafak söktüğü son gün, tüm dünyada yüksek bir boru sesi duyulacak.

28 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuklarım, Oğluma karşı tanık olduğunuz hakaretlere katlanmaya devam ederken sizi kucaklamama izin verin. Bu Kutsal Mesajları dinlediğinizde ve anlamayı öğrendiğinizde, birçoğunuz büyük bir cesaretle, Tanrı’nın çocuklarını Yeni Cennet’e hazırlayabilmesi için dünyayı gelecek zamanlar hakkında uyarmak için ilerleyeceksiniz.

Anlamanız gereken şey, Oğlum için yaptığınız Çalışmadan dolayı sizden nefret edileceğidir. Pek çok kişi tarafından kabul edilmeyeceksin ve bunun sonucunda acıya ve aşağılanmaya katlanacaksın. Attığın her adımda bir engelle karşılaşacaksın çünkü Oğlumun İzinde yürüyorsun.

Sakin bir teslimiyetle bunun beklenebileceğini kabul edene kadar hiçbiriniz bunu kolay bulmayacaksınız. Oğlumu takip eden ama bu Mesajları kabul etmeyenler bile O’nun Adına sizinle savaşacak ve size zulmedecekler. Oğluma hakaret edecek kadar nefretle davranarak bunu görmüyorlar.

Oğlum Kendini tanıttığında, Sözlerinin saldırıya uğrayacağını ve büyük bir bölünmeye yol açacağını kabul etmelisiniz. Neden bu tür saldırılarla karşı karşıya olduğunuzu ve dünyaya O’nun adına konuştuğunuz için neden cezalandırıldığınızı anladığınızda, bu Çalışmayı daha kolay bulacaksınız. 

Bu zulüm, ne yazık ki, O’nun İkinci Geliş Günü’ne kadar devam edecektir. Lütfen, O’nun rızası için, O’na olan sevginizden dolayı bu imtihanları kabul edin ve bu ıstırap nedeniyle Tanrı’yı ​​​​büyük bir şereflendireceksiniz. Bu ıstırabın hiçbir kısmı boşa gitmez, çünkü İsa sevgisiyle kabul edildiğinde, insanlığı yok etme planını zayıflattığı için kötü olanı yener.

Bu Görevle savaşan zavallı ruhları bağışlayın. Oğlumun Adına katlanmak zorunda olduğunuz zulmü görmezden gelin. Oğluma olan sevginizden dolayı sizden nefret ettiklerinde, Tanrı tarafından çokça kayrıldığınızı kabul edin.

Seni Hak Kitap’tan bahsetmekten alıkoyan mukaddes kullarını bağışla. Tanrı’nın insanlığı Yeni Başlangıç ​​için hazırlama Planının büyüklüğünü anlamıyorlar, çünkü kendileri hazırlıklı değiller. Birçoğu yaptıklarını sadece Oğluma olan sevgileri nedeniyle yapıyor. Zarar vermek istemiyorlar. Onlar sadece göremiyorlar çünkü göremiyorlar.

Dua edin, dua edin, dua edin ki, Annenize, son gün yakın olana kadar bu yolculuğa pes etmeden dayanmanıza yardımcı olacak Güç verilsin.

O gün, fecir ağarınca, dünyanın her yanından yüksek bir sûr sesi işitilir. Tam beklediğiniz gibi ses çıkaracak ve bunu melekler korosunun şarkıları izleyecek. Bu her ülkede, şehirde, kasabada, köyde – her yerde duyulacak. O zaman sen, çocuğum, yedinci melek olarak Oğlumun geldiğini ilan edeceksin. Gökyüzü altın rengine dönecek ve kısa bir süre sonra her erkek, kadın ve çocuk – her günahkar tarafından bir Mucize görülecektir. Oğlum gittiği gibi kendisini bulutların üzerinde tanıtacak. Sonra, Tanrı’nın Merhametini kabul edenler için Göklerden Yeni Kudüs – Yeni Başlangıç ​​gelecek.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/28/mother-of-salvation-on-the-last-day-when-the-dawn-breaks-a-loud-sound-of-the-trumpet-will-be-heard-all-over-the-world/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/28/mother-of-salvation-on-the-last-day-when-the-dawn-breaks-a-loud-sound-of-the-trumpet-will-be-heard-all-over-the-world/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082823.cfm