Onları sattıkları için ruhları için dua etmelisiniz.

Alcyon Plejádok

https://www.bitchute.com/channel/CWYNIVyEUHO1/

 

The Biggest Criminal Event of the Century… UKRAINE

https://www.youtube.com/watch?v=7YqCUUWi0QI

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Onları sattıkları için ruhları için dua etmelisiniz.

29 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Haçlı Seferi Dualarımı özenle dua edenler, bilin ki ben dünyayı şeytanın tuzaklarından kurtarıyorum.

Her gün Haçlı Seferi Dualarım’ı söylemeye çabaladığınızda eski yılan çok fazla güç kaybederek düşer ve tökezler. Ve büyük imtihanlar devam ederken, dualarınız dünyadaki Masonik güçlerin zayıf ve savunmasızları kontrol altına almak için ortalığı kasıp kavurmak için kurdukları planlarda birçok aksilik yaratacaktır.

Kalpten söylenen bir Haçlı Seferi Duası, Vicdanı olmayan kibirli siyasi liderlerin gücünü yok etmem için Bana yeter.

Egoizm, insanlığın uyum ve barış içinde yaşama yeteneğine yönelik bir lanet ve sorumluluktur. İnsan, çok şey kazanmak için ihtiyacı olduğunu hissettiği kişilere hükmetmeye çalışırken, kişisel hırs takıntısı bölünmeden başka bir şey getirmez.

Sizden, iktidardakilerin emirlerine körü körüne uyanlar, sizi Allah katında mekruh olduğunu bildikleri fiillere sevk edenler, işte o zaman siz de, sizi ayartanlar kadar suçlu bulunacaksınız. böyle bir kötülüğü gerçekleştirmek için. Yolsuzluklar ve diğer yollarla başkaları üzerinde güçleri yaratılan erkek ve kadınların, Benim Şanlı Krallığımın tadını çıkarmak istiyorlarsa, yapacak çok işleri olacaktır.

Aranızdaki bencil ve gururluları yere sereceğim. Ezdiklerin kadar alçakgönüllü olana kadar seni yere atacağım.

Kendi ihtiyaçları dışında kimsenin ihtiyaçlarını umursamayan katılaşmış ve inatçı ruhların kalplerini söküp atacağım. Onlara, eğer sevemezlerse, o zaman ona sahip olamayacakları öğretilecek. Aşk yerine sadece putlaştırma peşindeler. Her suretle dünyada sizden önce yüceltilmiş olan bu zavallı ruhlar, şeytanın kurbanlarıdır. Onların böbürlenmelerini alkışlamak ve halkın hayranlığına olan doymak bilmez ihtiyaçlarını kabul etmek yerine, birçok kişinin onları sattığı gibi ruhları için dua etmelisiniz.

Politika, müzik dünyası, medya, eğlence sektörü ve yüksek finans sektöründekiler de dahil olmak üzere başkaları üzerinde nüfuz sahibi konumlardaki birçok ruh, kalbinizde tutulmalıdır, çünkü birçoğu kendilerine ve ihtiyaçlarına köle olmuştur. sadece kendi şehvet ve arzularına hizmet eden. Onları taklit eden ve onları Tanrı’dan ayıran yaşam tarzlarını kopyalayan masumları istila ederler.

Ben İsa, güç, zenginlik ve başkalarını etkileme yeteneğinden başka bir şey istemeyenlerin yarattığı sahte putlar dünyasını kınıyorum.

Ateizmin yayılmasına, insanın kendi yeteneğiyle gurur duyması neden olmuştur. Ölümlü insanın, insan zekasının Hediyesi sayesinde, Dünya üzerindeki yaşamınızın gerçek anlamının tüm cevaplarına sahip olduğuna insanın inancı neden olmuştur.

Genç ruhlar, dünyevi mallar, moda, müzik ve eğlence dünyası şeklindeki sahte putları putlaştırdıkları için Bana kaptırıldılar. Hayattan zevk almamaları gerekmiyor – çünkü bu Bana mutluluk veriyor – Beni üzen onların Bana ve kendi bedenlerine karşı sevgisizlikleri. Saf ve mükemmel doğdular. Vücutları Cennetten Bir Armağandır. Masum ruhları kendilerine çekmek için vücutlarına saygısızlık ederler ve müstehcen davranışlarda bulunmaktan utanmazlar. Böyle bir güce sahip olanların çoğu, şeytani ilhamla verilmiş armağanlar için ruhlarını sattılar. Onlara bu hediyelerin verilmesinin tek sebebi, Allah’ın onlara verdiği bir yetenek olarak dünyaya zevk vermekti. Ancak şeytan birçok kişiyi ayartmış ve onlara ruhlarının karşılığında zenginlik, dalkavukluk, şöhret ve zevkle dolu şanlı ve ışıltılı bir yaşam vaat etmiştir.  Bu hediyeleri aldıklarında, diğer ruhları istila etmek için kullandılar. Ve bu, milyonlarca başka ruh Şeytan’ın kölesi olana kadar devam eder. Sahte putları takip eden birçok ruh, uyuşturucu bağımlılığına kapılır. Birbirlerine karşı ne utanmaları, ne alçakgönüllülükleri ne de gerçek sevgileri var, çünkü her biri en büyük ilgiyi çekmek için yarışıyor.

Kendilerini takıntılı bir şekilde sevmelerinin neden olduğu kendini yüceltme savaşında o kadar çok zaman harcanır ki, Tanrı onların yaşamlarında hiçbir rol oynamaz. Birçoğu Kutsal Haç’a saygısızlık ederek Tanrı’yı ​​​​açıkça reddediyor – çok az utanmaları var. Müdahale etmezsem, korkunç bir kadere maruz kalacaklarını bilin.

Bunlar, dualarınız sayesinde toplayacağım ve sonra onlara kurtuluş Armağanı vereceğim, kayıp ruhlardan sadece bir grup, sevgili takipçilerim. Onları bu özel dua ile Sığınağıma götüreceğim.

Haçlı Seferi Duası (117) Nefsini satanlar için

Sevgili İsa, ruhlarını (burada listeleyin) ve şöhret pahasına ruhlarını değiştiren herkesin ruhlarını kutsuyorum.

Onları istilalarından kurtar. Onları yok eden İlluminati tehdidinden uzaklaştırın.

Onlara bu kötü esaretten korkmadan uzaklaşma cesareti verin. Onları Merhamet Kollarına al ve onları bir Lütuf Haliyle besle ki, Senin huzurunda durmaya uygun hale gelsinler.

İlahi Vasfına yemin ederim ki, şeytanın evlat edindiği ruhları masonluktan uzaklaştırmak için bu duayı yerine getirmeme yardım et. Cehennem odalarında korkunç bir azaba uğramalarına sebep olan prangalardan onları kurtar.

Seçilmiş ruhların çektiği acılar aracılığıyla, benim dualarım ve Senin Merhametin aracılığıyla onlara, Yeni Barış Çağının – Yeni Cennet Kapılarına girmeye hazır olarak ön saflarda olmalarına yardım et. Senden onları esaretten kurtarmanı dilerim. Amin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/29/you-must-pray-for-their-souls-as-they-have-sold-them/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/29/you-must-pray-for-their-souls-as-they-have-sold-them/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082923.cfm