Her kötü savaş ve terör eylemi için, Tanrı onları dışarı atacak ve taşlarla öldürecek.

ABD, Danimarka ve Hollanda’dan Ukrayna’ya F-16 gönderilmesini onayladı

https://www-reuters-com.translate.goog/world/us-approves-sending-f-16s-ukraine-denmark-netherlands-2023-08-17/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.reuters.com/world/us-approves-sending-f-16s-ukraine-denmark-netherlands-2023-08-17/

—————-

Gerçeği Kitap:

Her kötü savaş ve terör eylemi için, Tanrı onları dışarı atacak ve taşlarla öldürecek.

27 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünya korkunç savaşlara katlanmak üzere ve nefret birçok ulusa yayılacak ve bulaşacak. Huzursuzluk ve bölünme çoğu ülkede mevcut olacak ve insanlar o zaman zamanın inanılmayacak kadar değiştiğini bilecekler.

Derin bir rahatsız edici kaygı hissedilecek ve insanlar kime güveneceklerini bilmekte zorlanacaklar. Şeytan, Tanrı’nın çocuklarını birbirine düşürmesinin yolu budur. Sadece Gerçek Tanrı’ya inananlar teselli bulacaklar, çünkü onlar Bana olan inançlarının ve sevgilerinin kendilerini güçlü kılacağını bilecekler.

Birçok savaşın nedeni olan aldatıcılığın ne olduğu ortaya çıkması için çok dua etmelisiniz – kontrol etmek için derin bir bölünmeye ve nefrete neden olma girişimi. Masumlara zarar ve acı verdikleri için, Babam zalimleri cezalandıracaktır. Birçoğunu öldürebilir ve sakat bırakabilirler, ancak kötülükleri nedeniyle Babam tarafından yere serilecekler.

Savaş çıkarabileceklerine ve dünyayı kandırabileceklerine inananlar, kötü faaliyetleriyle övünmek için fazla zaman bulamayacaklar. Kaderleri mühürlendi. Tanrı Elinin müdahalesi dünyanın her yerinde görülecektir. Her kötü savaş ve terör eylemi için, Tanrı onları dışarı atacak ve taşlarla öldürecek.

İnsan eli tarafından yaratılan savaş, etin yaşamını yok eder. Babam tarafından cezalandırma, ruhun yaşamının kurtuluş Armağanı verilmesini durdurur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/27/for-every-evil-act-of-war-and-terror-god-will-cast-them-out-and-strike-them-stone-dead/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/27/for-every-evil-act-of-war-and-terror-god-will-cast-them-out-and-strike-them-stone-dead/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082723.cfm