Benden nasıl nefret ettiler. Yakaladıkları müritlerime nasıl bağırıp eziyet ettiler.

Gerçeği Kitap:

Ferisiler beni çarmıha germeden önce birçok kişiyi kırbaçlayıp öldürdüler.

26 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, ben çarmıha gerilmeden önce, düşmanlarım tarafından Hakkımda birçok nefret dolu yalan uyduruldu. Benim hakkımda ne yapacaklarına karar vermek için birçok kez Ferisiler tarafından toplantılar düzenlendi. Tanrı tarafından insanlığı kurtarmak için gönderildiğimi bir an bile kabullenmediler. Benden nasıl nefret ettiler. Yakaladıkları müritlerime nasıl bağırıp eziyet ettiler.

Ferisiler sonunda Beni çarmıha germeden önce birçok kişiyi kırbaçladılar ve öldürdüler. Onların vahşeti ve kötülükleri Tanrı’nın Öğretisine ve En Kutsal Kitap’a aykırıydı. Beni avlarken bu onları caydırmadı. Tanrı Sözü’nü vaaz edecekler ve sonra Tanrı Sözü’ne meydan okuyacaklardı – hepsi aynı anda. Beni mahkûm etmekle kalmadılar, Tanrı’nın asla böyle bir Mesih göndermeyeceğini de ilan ettiler. Alçakgönüllü, fakir ve teolojik olarak cahil olarak gördükleri insanları hor gördüler. Bana olan nefretleri, tapınaklara giden birçok zavallıyı korkuttu. Onlara, yani Ferisiler’in beni neden mahkûm ettiklerini soranların kendileri, beni reddetme sebeplerini sorgulamaya cüret ettikleri için mahkûm oldular.

Dünyayı dolaşırken vaaz veren birçok sahte peygamber vardı ve deli olarak kabul edildim ve hoşgörülmedim. Bu sahte peygamberlerin birçoğu Yaratılış Kitabından alıntılar yaptı ve Allah’a hakaret niteliğindeki saçma sapan iddialarda bulundu, ancak bunlara müsamaha gösterildi ve çok az ilgi gösterildi.

Benim yaptığım mucizelere şahit olunsa da onlar yine de görmek istemedikleri için Hakikat’e gözlerini açmıyorlardı. Dönemin rahipleri, Beni Şeytan’ın oğlu olmakla suçlayan ve Bana ortak olduğu görülenleri tapınaklardan kovulacakları konusunda uyaran birçok konuşma yaptılar. Benim mütevazi kökenlerimi kabul edemedikleri ve onların yüksek beklentilerine göre eğitilmediğim için Beni reddettiler. Bu nedenle benim Mesih olamayacağım sonucuna vardılar. Mesih’in kendi içlerinden geleceğini sandılar. Ve böylece, Benimle ilgili her şeyden nefret ettiler. Beni reddetmelerine rağmen anlamadıkları bir şekilde onlara dokunan Sözlerim tarafından tehdit edildiklerini hissettiler.

İlk Gelişim için hazırlıklı değillerdi. Bugün kesinlikle İkinci Gelişime hazır değiller. Allah’ın çocuklarını İkinci Geliş konusunda uyarmak için gönderilmiş bir peygamber olduklarını söylemeye cüret eden herkes, Gerçeği açıklamadıkları takdirde hoşgörüyle karşılanacaktır. Ancak gerçek bir peygamber kendini ifşa edip Tanrı’nın Sözünü söylediğinde, ondan nefret edilecek ve alenen kınanacaktır. Benim tarafımdan verilen Vaatlerin cehaletine dayanan doğrudan kınamanın tekrar geleceğini gördüğünüzde ve nefret, faillerin Tanrı’nın Sözünü çiğneyecek kadar şiddetli olduğu zaman, o zaman benden nefret ettiklerini anlayacaksınız. Günahkarlar arasında böyle bir nefreti ancak ben çekebilirim. Sadece Benim Sesim böyle bir muhalefeti harekete geçirir.

Bu zamanda Dünya’da yürüseydim, Beni tekrar çarmıha gererlerdi. Beni sevdiklerini iddia edenler ve Hıristiyan Kilisesinde öğrencilerime önderlik edenler ne yazık ki Etime ilk çiviyi çakanlar olacaktır.

Unutmayın, hiçbiriniz Benim önümde yer almaya layık değilsiniz. Beni tanımıyorsanız, hiçbirinizin Sözümü alenen kınama yetkisine sahip değilsiniz. Ben Babamın Son Antlaşmasını yerine getirmeye çalışırken, beni mahkûm eden sizlerin utanması yok. Senin gururun beni tiksindiriyor. Gözümde kendi ruhlarınızı mahkum ettiniz. Benim hakkımda hiçbir şey öğrenmedin. Kutsal Yazılara inanmıyorsunuz çünkü İkinci Gelişimin gerçekleşeceğini inkar ediyorsunuz.

Son günde Beni kaybettiğin ruhları sayman istenecek. O gün Rahmetimi haykırırken Gözlerimin içine bakamayacaksın.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/26/the-pharisees-scourged-and-murdered-many-before-they-finally-crucified-me/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/26/the-pharisees-scourged-and-murdered-many-before-they-finally-crucified-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082623.cfm