Vahiy Kitabındaki Mühürler zaten açıldı.

Gerçeği Kitap:

Bu ateş aynı zamanda yeryüzü düşmanlarının ve bu iki Şahide zulmedenlerin üzerine de yağdırılacaktır.

24 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, sen ve Hakikat bahşedilen herkes bilsin ki, bu Göreve karşı Şeytan’ın gazabı artıyor. Onun cüretkar müdahalesi, şimdi üçüncü kez fiziksel olarak önünüzde tezahür etmesi anlamına geliyordu. Acı içinde inliyor ama sende bulunan Işığıma dayanamıyor.

Onun size saldırmasını önlemek için ihtiyacınız olan gücü Kutsal Tesbih okuyarak kazanmalısınız . Ah, bu Görev uğruna katlanmanıza izin verdiğim şeye ruhlar tanık olsalardı, şoktan bayılırlardı.

Ruhları kurtarmak için hazırlığım sırasında Bana hakaret edenler, bu savaş şiddetlenirken, Deccal dünyaya sunulmadan önce bir kenara atılacaklar. İtaatli olduğunuzda ve sizden talep ettiğim hiçbir şeyi sorgulamadığınızda, sizden daha fazlasını kurtarabilirim ve sizi şeytan tarafından zihninize yerleştirilecek olan aldatmacanın pençesinden kurtarabilirim.

Seni korumam için bana güvenmiyor musun? Reddedilmenin acısına dayanmanıza yardımcı olmak için verdiğim Lütufları kabul ettiğinizde, alıcı ruhun çekinceleri veya şüpheleri varsa bunların anlamsız olduğunu bilmiyor musunuz? Korkup saklanırsanız, sizi Kutsal Ruh’un gücü, cesareti ve Armağanı ile dolduramam. Çağrıma, Aşkıma, Armağanlarıma açık olmalısın.

Vahiy Kitabındaki Mühürler zaten açıldı. Artık açıldıklarına göre, ateş ateşle savaşacak. Nefret ateşi patlarken, canavar kendini hazırladığında, Babam tarafından Dünyanın üzerine ateş dökülecek. Bu savaş sadece manevi bir savaş olmayacak. Babam kötü grubun eylemlerini geciktirebilmek için cezalar verirken, Dünya sallanacak, yarılacak ve ateş onu yakacak.

Babamın Gücü, kötü olan tarafından dünyaya verilen yalanları körü körüne takip edenler tarafından korkulmalıdır. Allah’ın düşmanına biat ettiğinizde, herhangi birinizin -bilerek veya bilmeyerek- yaptığı her kötülüğün misillemesini yapacaktır. İki Şahidim olan Hristiyan Kilisesi ve İsrail Evi’ne verilen Güç, Kutsal Ruh’un Alevlerini yayarken ağızlarından ateşin döküleceği anlamına gelecek. Bu ateş, Dünya düşmanlarının ve bu İki Şahide zulmedenlerin üzerine de atılacaktır.

Ruhlar için verilen savaşı hafife almayın, çünkü bu, Tanrı Sözü’nü inkar edenler için korkunç olacaktır. Onu destekleyenler, insanlığın başına gelenlerden habersiz olanlara Hakikat ilanları verilsin diye korunacaktır.

İşte bu yüzden, kötülüğe bir son verebilmem için Ordumda savaşmanız için gereken gücü size vermesi için, Lütuflarımı kabul etmelisiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/24/this-fire-will-also-be-cast-down-upon-the-enemies-of-the-earth-and-those-who-persecute-these-two-witnesses/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/24/this-fire-will-also-be-cast-down-upon-the-enemies-of-the-earth-and-those-who-persecute-these-two-witnesses/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082423.cfm