Baba Tanrı: çocuklarız, Büyük Günden biz sadece kısa bir süre uzaktayız

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: çocuklarız, Büyük Günden biz sadece kısa bir süre uzaktayız

23 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünya tanık olduğu çaresizliği anlamlandırmaya çalışırken, bil ki, Ben Beni sevenleri Sığınağıma getirmeden önce tüm bu kargaşalar yaşanmalı. 

Yakında kim olduğumu öğreneceksiniz çocuklar. Benden emin olmayanlarınız sonunda Gerçeği görecek ve bu size büyük bir huzur getirecek. Dünyadaki kötülük artık artıyor ve aldatmaca iniyor. Güçlü olmalısın, sana yalvarıyorum, çünkü şimdi yenilenmenin başlayacağı günü bekliyorum ve tüm çocuklarımın sevgili Oğlumun Kendini ilan ettiği Gün’de teselli bulacaklar.

Tanık olduğunuz şey, Benim İlahi Hiyerarşim ile Şeytan ve onun tüm iblisleri arasındaki bir savaştır. Birçoğunuz için korkutucu ve çok üzücü ama bilin ki acınızı hafifletmek için müdahale edeceğim. Benim olduğunu ve onu istiladan kurtardığımda dünyaya barış getireceğimi bil.

Çocuklar, Büyük Gün’den sadece kısa bir süre uzaktayız ve Oğlumun Kutsal Adının paramparça olacağı daha çok şey olmasına rağmen, bu hızlı olacak. Şimdiden geleceğe bakmalısınız, çünkü o, Yeni Barış Çağına girdiğiniz Gün, şeytanın dünyaya yaptığı zulmü unutmuş olacağınız kadar büyük bir ışıltılı mücevherdir.

Oğlumun size talimat verdiği gibi yapmalısınız. Mühürler size açıklanırken sakin olmalısınız, hepsi sizin iyiliğiniz ve ruhlarından Merhametimi dilemenizi istediğim kişiler içindir.

Emirlerime sadık kalırsanız ve yaşamlarınızı Oğlum ile birlik içinde yaşarsanız, yolun yarısına gelmiş olacaksınız. Ayinlere sıkı sıkıya bağlı kalırsanız ve canavarı onurlandıran pagan ayinlerine katılmayı reddederseniz, o zaman Benden çok iyilik bulacaksınız.

Git ve hatırla ki Ben Her Şeye Gücü Yeten’im ve tüm Güç Benimdir. Yakında kötüleri yok edeceğim ve Yeni Cennetimi size göstereceğim. Sabırlı ol. Bana güven. Oğlumu takip edin ve O’nun ve sevgili Annesi Lekesiz Meryem Ana’nın size Haçlı Seferi Duaları ve Kurtuluş Madalyası şeklinde getirdiği Hediyeleri kabul edin.

Son olarak Mührümü, onlara Hayat verdiğimden beri insanlığa verdiğim en büyük Armağanlardan biri olarak kabul edin. Yaşayan Tanrı’nın Mührü olan sana yakın durduğun zaman Özel Nimetlerimle yeniden Hayat veriyorum. Mührü olan herkese Yeni Cennette bir yer verilir.

Çocuklar, sizi seviyorum ama ben sizin Babanızım ve canavarın yanından asla sapmayanları ayıklamak için Bana yardım edecekleri için bu denemelere izin vermeliyim. Kalplerini kazanmak için harcadığım zaman, tek bir ruh olmasına rağmen milyonlarca düşmüş melek ve iblisle korkunç ve nefret dolu bir savaş yaratıyor.

Kalbi temiz ve alçakgönüllü olan hepinizi kutsadığımı bilerek içiniz rahat olsun. Hepinizi seviyorum, bu yüzden her şey umutsuz göründüğünde asla pes etmemelisiniz, çünkü Gücüm, kötülüğün yok edilmesinin Benim Kontrolüm altında olduğu anlamına gelir. Özellikle Adaletimin sert olduğunu hissettiğin bu zamanda, tüm güvenini Bana vermelisiniz.

sevgili baban

Yüce Allah

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/23/god-the-father-children-we-are-but-just-a-short-time-away-from-the-great-day/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/23/god-the-father-children-we-are-but-just-a-short-time-away-from-the-great-day/

 

 

 

 

Kurtuluşun Annesi: Deccal, duyurusu üzerine dindar bir Hıristiyan olduğunu ilan edecektir.

23 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, günah hastalığı dünyanın her yerinde birçok kılığa büründüğü için Hıristiyanlar nasıl acı çekecek.

Hristiyanlığı ortadan kaldırmak için organize bir girişim var ve bu birçok şekilde oluyor. Hıristiyanların Tanrı’ya bağlılıklarını alenen beyan etme hakkından mahrum bırakıldığında, Tanrı’nın değil, diğer tüm inançların bunu yapmasına izin verileceğini bileceksiniz. Vatandaş olarak hakları adına adalet talep ettiklerinde bu diğer inançlara büyük destek verilecektir. Bunun yapacağı şey, Babam için iğrenç olan günahları daha da yaymaktır.

İnsanlar kendi ülkelerinde günahı kabul etmeye zorlanacak ve bu kanunlara itiraz etmek Hristiyanlar için suç haline gelecek. Hristiyanlar merhametsiz, sağcı ve başkalarının insan haklarından kopuk olarak görülecekler. Babam tarafından ortaya konulduğu gibi, ruhlarda arzu edilen her özellik, milletlerinizdeki bu kötülüğü haklı çıkarma çabalarında bir paravan olarak kullanılacaktır.

Nefsin hastalığı bir topluluğu yakaladığında, birçok kişiyi öldürür. Ancak büyük bir üzüntü ve birçok ölümden sonra, kalan topluluk hastalığa karşı bağışık hale gelir. Mühürlerin yargıları insanlığın Kurtarıcısı tarafından ilan edildiğinden ve Rab’bin melekleri tarafından döküldüğünden, günah birçok ulusta bedensel hastalığa neden olacaktır. İnsanın kötülüğünün kefareti olarak birçok kişi öldürülecek. Bu arınma, yalnızca Allah’a olan sevgilerinden dolayı ölüme karşı bağışık olanlar kalana kadar devam edecektir.

Hıristiyanlar çeşitli şekillerde büyük acı çekecekler. İnançları ellerinden alınacak ve onun yerine bir iğrençlik yaşanacaktır. Başlamış olan acıları, oğlumun şu anda yaşadığı acıyla aynı. O zaman hayret verici bir manzarayla karşılaşacaklar, çünkü Deccal duyurusu üzerine dindar bir Hristiyan olduğunu ilan edecek. Dünyaya yaptığı konuşmalarda İncil’den birçok alıntı kullanacaktır. Buna kadar çile çeken yorgun Hristiyanlar bir anda rahatlayacaklar. Sonunda, dualarına cevap olarak Cennetten gönderilmiş bir adam olduğunu düşünecekler. Ağzından pek çok tatlı ve teselli edici sözler dökülecek ve Hıristiyanlara karşı yapılan yanlışları düzelttiği görülerek bir nimet gibi görünecek.Hıristiyanlar ve özellikle Roma Katolikleri tarafından nasıl algılandığını dikkatlice inşa edecektir, çünkü asıl hedefi bunlar olacaktır.

Herkes Deccal’e hayran kalacak ve onun sözde Hıristiyan eylemleri, jestleri ve Kutsal Yazılara olan algılanan sevgisi, onu birçok kişi tarafından anında kabul edilebilir kılacaktır. Bütün ulusları bir araya toplayacak ve dünya barışını sağlamak için birlikte çalışabilmeleri için diğer dinler ve özellikle pagan örgütleri için törenler düzenlemeye başlayacak. O zamana kadar düşman olan ülkeleri birleştirmeyi başaracaktır. Sessizlik savaşın parçaladığı ülkelerde duyulacak ve onun imajı her yerde görünecek.

Nihai, büyük başarısı, birleştirdiği tüm ulusları Katolik Kilisesi’nin ve diğer tüm Hıristiyan mezheplerinin alanına getirdiği zaman olacaktır. Bu birleşme yeni, tek dünya dinini oluşturacaktır. O günden itibaren Cehennem Dünya’ya dağılacak ve cinlerin etkisi büyük tufan öncesinden bu yana en yüksek seviyede olacaktır.

Yeni, tek dünya düzeni kilisesinde insanların Tanrı’ya taptıkları ve her yönden dindar göründükleri görülecektir. O zaman kiliselerin dışında açıkça günah işleyecekler, çünkü hiçbir günah onları utandırmayacaktır. Sahte üçlünün – Şeytan tarafından yaratılan üçlünün – hipnotik yönlendirmesi altında, yeni buldukları iştahlarını sürdürmek için her türlü günahı arzulayacaklar.

Bu kötülük, bedenin günahlarını içerecek ve insan halka açık yerlerde bedenin müstehcen günahlarına karışacağından, çıplaklık kabul edilebilir olacaktır. Cinayetler yaygın olacak ve çocuklar da dahil olmak üzere birçok kişi tarafından işlenecek.

Şeytani ibadet ve kara ayinler birçok Katolik Kilisesinde yer alacak. Kürtaj her türlü soruna çözüm olarak görülecek ve doğum gününe kadar izin verilecektir.

Yakında İsa Mesih’e herhangi bir bağlılık göstermek suç haline gelecek. Eğer gerçek bir Haç ile görülürseniz, kanunları çiğnediğiniz için bir suç işlediğinizi anlayacaksınız. Topraklarınızdaki yasa, yeni dünya düzeninde siyaset ve dinin iç içe geçtiği ikili bir yasa haline gelecek.

Bu zulüm, birçok kişinin bilmeden canavara tapacağı ve istila edileceği anlamına gelecek. O kadar istila edilmiş olacaklar ki, eğer Hıristiyanlığa sadık kalmaları gerekiyorsa, kardeşlere, kız kardeşlere, anneye ve babaya yetkililere ihanet edecekler. Çocuklar, tek umudunuz bu dönemde ayakta kalmanız için dua etmek.

Sizden tüm kutsal eşyaları, tespihleri, mübarek mumları, kutsal suyu, İncil’in bir nüshasını ve kutsal günlük Missal’i ve Haçlı Seferi kitabını saklamanızı rica ediyorum.

Yaşayan Tanrı’nın Mührünü evinizde ve mümkünse üzerinizde bulundurmalısınız.

Kurtuluş Madalyam onu ​​takanları dönüştürecek ve onlara Oğlum Merhamet gösterecek. Şimdi senden Kurtuluş Madalyasını hemen yaptırmanı ve Yaşayan Tanrı’nın Mührü’nün bir kürek kemiğini yaptırmanı rica ediyorum.

Bu Mesaj gelecek şeyler hakkında Cennetten gelen bir uyarıdır. Beni, Kurtuluşun Annesini dinlemelisiniz, çünkü ben size Gerçeğe rehberlik etmeliyim, böylece her zaman Oğluma gerçekten sadık kalabilirsiniz.

Huzur içinde gidin çocuklar ve sakin olun, çünkü bu sınav Tanrı’nın merhametinden dolayı kısa sürecek. Bana, Annene güven, çünkü sınavların boyunca her zaman yanında olacağım. Asla yalnız olmayacaksın.

Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/23/mother-of-salvation-the-antichrist-upon-his-announcement-will-declare-that-he-is-a-devout-christian/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/23/mother-of-salvation-the-antichrist-upon-his-announcement-will-declare-that-he-is-a-devout-christian/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082323.cfm