Lucifer insanı Yaratıcısına karşı döndürmek için son güne kadar savaşacağına yemin etti.

Gerçeği Kitap:

İkinci Gelişim, günahın bulaşması ortadan kaldırılıncaya kadar gerçekleşemez.

21 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Benim Zamanım yaklaşırken Dünyanın yenilenmesi ve arınması şimdi başlamıştır. İkinci Gelişim, bu Dünyada ihtiyaç duyulan temizlik yoluyla günahın bulaşması ortadan kaldırılana kadar gerçekleşemez.

Dünya arınırken, her inançtan ruh, ruhun yenilenmesine daldırılacak ve birçoğu korkunç bir ruhsal savaşa katlanacak. Nelere katlandıklarını anlamayacaklar ama ben buna Rahmetimden dolayı izin vereceğim. Benim önümde durmaya uygun olmak ve Yeni Cennette Ebedi Hayata sahip olmak için ruhlar önce arınmalıdır.

Bu arınma, hem Deccal’in zulmünü yaşayacak olanlar için hem de Yeni Cennet’e geçişi yaşayacak olanlar için Dünya’da gerçekleşecektir. Dünya aynı zamanda kendi yenilenmesine başlayacak ve tüm kötülükler aşama aşama ayıklanacak.

Babamın Sabrını kaybetmediği ve çocuklarını günahlarının büyüklüğüne göre cezalandırmadığı için şükredin. Şu anda sadece Sırtını dönmediği ve O’nu gerçekten seven ruhları, kötülüğüyle O’nu tiksindiren bu Dünya’dan alıp götürmediği için de şükredin.

Babam sebat eder çünkü çocukları Kendi Yarattığıdır ve onların Şeytan tarafından alınmasına izin vermez. Lucifer o kadar kıskançtı ki, Babam insanı Kendi Suretinde yarattığında, insanı Yaratıcısına karşı döndürmek için son güne kadar savaşacağına yemin etti.

Babam, Şeytan’ın gücünü güçsüz kılmak için Sevgisinden müdahale edecek. Sahte peygamber, Deccal ve kötü ruhtan oluşan Şeytan’ın Üçlü Tanrı versiyonunun her girişimi engellenecektir. Bu savaş çirkin olacak, kötülüğün pençesinden kurtulmak için çok zayıf olacak birçok ruha haksızlık olacak, ama Yüce Allah tarafından kazanılacak.

Hepiniz, Babam’a dönmeli ve ruhlarınızı kurtarması ve sizi cehenneme giden yolda canavarın ardından gitmekten koruması için O’na yalvarmalısınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/21/my-second-coming-cannot-take-place-until-the-contamination-of-sin-has-been-eradicated/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/21/my-second-coming-cannot-take-place-until-the-contamination-of-sin-has-been-eradicated/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082123.cfm