Milyonların daha Sözlerimi duymasını sağlayacağım

Gerçeği Kitap:

Milyonların daha Sözlerimi duymasını sağlayacağım

20 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, tüm günahkarlara olan Sevgim ve Merhametim, milyarlarca cana büyük Merhamet bahşettiğim anlamına geliyor. Bugünden itibaren insanlık için Mesajlarıma gözlerini açacağım. Milyonların daha Sözlerimi duymasını sağlayacağım, böylece daha birçok kayıp ruhu Yeni Cennete götürebilirim. İnatçılıkları nedeniyle bu Mesajları asla kabul etmeyen tüm bu tür ruhlar, şimdi onları oldukları gibi görecekler – ruhlarını kurtarabilmem için Benim tarafımdan bir Merhamet Eylemi.

Mesajlarımı ifşa eden ve onların şeytanın sözleri olduğunu ilan eden rahipler, o zaman ruhları Benim İlahi Sesimi dinleme fırsatından mahrum bırakarak yaptıkları korkunç hatayı anlayacaklar.

Huzur bulmak için mücadele eden kafirler artık Mesajlarıma çekilecek ve yakında Benden teselli arayacaklar. Onları bekliyorum ve Bana doğru gelir gelmez onları Sevgime hasretle dolduracağım ki Beni görmezden gelmekten aciz kalsınlar.

Sevgili Oğlu Beni kabul etmeyen Her Şeye Gücü Yeten Baba Tanrı’ya inananlar, ruhlarında bir kıpırdanma hissedecekler. Dünyanın tanınmayacak kadar değiştiğine tanık olurken, Hakikat için haykıracaklar.

Sonra, Beni sevenler ve imanlarında sabit kalanlar, fakat ruhlarına seslendiğimde Beni tanımayanlar, İlahi Huzurum kendilerine bildirildiğinde, nihai idrak ile mağlup olacaklardır. Bunlar, takipçilerim, son yolculukta onları doğru bir şekilde yönlendirmeme izin verdiğinde sevineceğim.

Dünyaya bu Armağanları veriyorum çünkü herkesi seviyorum. Bu Armağanı sevgi ve şükranla bekleyin.

İsa’nız

Bunu Paylaş:

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/20/i-will-ensure-that-millions-more-hear-my-words/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/20/i-will-ensure-that-millions-more-hear-my-words/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/082023.cfm