Yakında kiliseleri ticaret yapmak ve kar elde etmek için kullanacaklar.

Gerçeği Kitap:

Yakında kiliseleri ticaret yapmak ve kar elde etmek için kullanacaklar.

13 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünyanın her yerindeki Katolikler ve Hıristiyanlar, kiliselerinin ve ibadethanelerinin eğlence yerine dönüştürüldüğünü görünce nasıl bir ızdırap hissedecekler.

Kiliselerde Bana hürmet göstermeleri amaçlanan ama Adıma hakaret edecek birçok etkinlik yapılacak. Yakında kiliseleri ticaret yapmak ve kar elde etmek için kullanacaklar. Bunların hepsi gelecek ve Beni sevenler büyük bir üzüntü içinde ağlayacaklar. Bu tür küfürlerle savaşmak zorunda kalacakları için bu zavallı ruhlar nasıl acı çekecek.

Boğazlarına dayatılan sapkınlıklar, Tanrı’ya hakaret eden birçok uygulama ve tören sırasında bu tür ruhlara çok az saygı gösterileceği anlamına gelecektir. Benimle hiçbir ilgisi olmayan şarkılar, kahkahalar, yüksek sesler ve masallar anlatılacak. Yine de tüm bu aşağılık eylemler Kiliselerimde ve Benim önümde işlenecek.

Kızım, şimdi sözümü dinle. Her günahkârı kurtarmak için dünyanın öbür ucuna gideceğim. Fakat ruhlar o kadar musallat olurlar ki, onlar için ne yaparsam yapayım, kendilerini cehennemin beklediğini bilmelerine rağmen, ölüm anında bile Rahmetimi asla kabul etmezler.

Bu nedenle, ruhların Benim için kaybolacağını kabul etmelisiniz, çünkü onların kötülükleri ruhlarına o kadar yerleşmiş ki hiçbir müdahale onları canavardan ayıramaz.

Sana söylemem gereken şey şu. Şeytanın musallat olduğu kimselerin yalanlarıyla seni benden almasına izin verme. Bana saygı duymayanlar tarafından dikte edilen yalanları kabul ettiğinizde, Öğretilerime ilişkin tek bir yönde bile olsa inancınızı zayıflatırsınız. Size anlattıklarımın yorumunu değiştirmek için tasarlanmış tek bir talebe boyun eğerseniz, bu, kötü olanın sizi daha güçlü bir şekilde ayartmasına, Benden yüz çevirmenize izin vereceğiniz anlamına gelir.

Canavarın ağzından küfürler döküldüğünde ellerinizle kulaklarınızı kapatın. Ayinlerime veya Öğretilerime ihanet edecek hiçbir şeyi kabul etmeyin. Diğer tarafa dön ve Beni takip et çünkü tüm bunlar gerçekleştiğinde yürüyebileceğin tek bir yol olacak. Bu Benim Yolum – Gerçeğin Yolu. Sadece gerçeğin tamamı kabul edilebilir. Yarım doğru, yalana dönüşmesi demektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/13/they-will-soon-use-churches-as-places-to-trade-in-and-profit-from/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/13/they-will-soon-use-churches-as-places-to-trade-in-and-profit-from/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081323.cfm