Annemi onurlandırdığınızda, onun Mabetlerini ziyaret etmeli ve orada ona saygılarını sunmalısınız.

Gerçeği Kitap:

Annemi onurlandırdığınızda, onun Mabetlerini ziyaret etmeli ve orada ona saygılarını sunmalısınız.

14 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, şeytanın ne kadar kurnaz olduğunu hiçbir canlı tam olarak anlayamaz. Onun musallat olduğu kişilerde, bilin ki onlar size asla kötülük izlenimi vermeyeceklerdir. Tam tersine, size kendi günahkâr yollarını anlattıklarında çok çekici, esprili, otoriter ve inandırıcı olacaklar ki, onların aldatmacalarını kabullenebilesiniz.

Kilisemde, kötü olana saygı gösteren ve onun talimatlarını kölece yerine getirenler, kutsal tavırlarıyla kafanızı fazlasıyla karıştıracaklar. Beni ve sevgili Annemi gerçekten onurlandırıyorlar gibi görüneceğinden, birçoğunuzu kendi yollarına kazanacaklar.

Ama bilin ki, her jest ve görünüşte kutsal olan hareket, Benim Adımı onurlandırmak için belirlenmiş sunakların önünde bir hakareti kamufle edecektir. Canavarı onurlandırdıklarında, kutsal eylemler gibi görünen şeyleri önünüze sunacaklarını bilmelisiniz, ama onlar ön plana çıkacaklar. Niyetleri çok kutsal ve saygılı görünecek, ama aldanmayın.

Annemi onurlandırdığınızda, onun Mabetlerini ziyaret etmeli ve orada ona saygılarını sunmalısınız. Beni sevenler ona gidecek. Annemin, Kilisemin düşmanlarının mahkemesine çıkarılabileceğini asla kabul etmemeliler.

Üçlü Birlik Tanrısını, Annemi ve tüm azizleri onurlandırıyor gibi görünen dünyanın kabul etmesi istenecek diğer işaretler iyi görünecek. Ama Allah’ın düşmanları tarafından size her zaman farklı bir şekilde gösterilecektir. Beklenmedik bir şey ortaya çıktığında, bunun dünyayı kendisinin ve yandaşlarının aziz olduğuna inandıracak olan canavarın büyük bir işareti olduğunu bilin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/14/when-you-honour-my-mother-you-must-visit-her-shrines-and-pay-homage-to-her-there/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/14/when-you-honour-my-mother-you-must-visit-her-shrines-and-pay-homage-to-her-there/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081423.cfm