Seller olağan hale gelecek ve dünyanın hangi bölgelerinin Babamı en çok kızdırdığını bileceksiniz.

Cars carried away by Beijing flood

https://www.youtube.com/shorts/CAL1rvpo27Y

—————-

Gerçeği Kitap:

Seller olağan hale gelecek ve dünyanın hangi bölgelerinin Babamı en çok kızdırdığını bileceksiniz.

12 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Bu Mesajlardan haberi olmayanlar da dahil olmak üzere her yerdeki takipçilerim, beni bulmak için bu zamanda kiliselerime çekilecek. Onlara Kutsal Ruh Armağanımdan dolayı, Kalbimin Sığınağıma sürüklenecekler. Dünyadaki huzursuzluğu hissedecekler ve Öğretilerime bağlı kalmak için Benim yardımıma ihtiyaçları olduğunu bilecekler.

Tanrı’nın düşmanları dünyayı aldatmak için nefret planlarını duyurmaya başladıklarında, günahın her türlüsüne göz yummak için aşağılık eylemleri ortaya çıktıkça, birçok kişi havadaki değişiklikleri hissedecek. Dünya bir ıstırap seline kapılacak ve birçok kişi, her yerde görecekleri her türden günahı putlaştırma girişimleri karşısında şok olacak.

Bedenin günahları alkışlanacak. Kibir ve saplantılı bir benlik sevgisine dünyanın her yerinde tanık olunacak. Kendine takıntı, daha önce hiç olmadığı kadar önemli bir özellik gibi görünecek. Bu tür zevkleri aramayanlar dışlanacak ve kendilerini yabancı gibi hissettireceklerdir. Kötü olanın günahları yüceltilecek ve insan kendini bu deliliğin içinde bulurken, Babam birçok ülkenin birçok yerini silip süpürürken dünyaya gazap selleri gösterilecek. Tufanlar olağan olacak ve sular ulusların üzerine öfkeyle boşaldığında, dünyanın hangi bölgelerinin Babamı en çok kızdırdığını bileceksiniz.

Tüm kötü uluslarınız, bedensel günahların nasıl cezalandırılacağını ilk elden deneyimleyecek. Babam, kötü olanın bu günahtan suçlu olanların ruhlarını ele geçirmesini engelleyecek, böylece onların başkalarını istila etmesini önleyecektir. Durdurulacaklar. Artık istilalarına devam etmelerine izin verilmeyecek. Bu kötülük ele alınacak ve İlahi Müdahale artık her yerde Tanrı’nın Eli tarafından tanık olacak.

İçinizde bu azaplara kapılanlara rahmet dileyin. Koruma için Bana dönenleri koruyacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/12/floods-will-be-commonplace-and-you-will-know-which-parts-of-the-world-anger-my-father-the-most/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/12/floods-will-be-commonplace-and-you-will-know-which-parts-of-the-world-anger-my-father-the-most/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081223.cfm