Bir ruh, Tanrı’nın Büyüklüğünü tanıyana kadar tekrar bütünleştirilemez.

Gerçeği Kitap:

Bir ruh, Tanrı’nın Büyüklüğünü tanıyana kadar tekrar bütünleştirilemez.

9 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, insanlar Kalbim ile bir olmanın ne demek olduğunu tam olarak anlamıyor. Ben, İsa Mesih, insanlığı günahın köleliğinden kurtarmaya geldim. Lucifer, Tanrı’dan daha büyük olduğuna inandığında günah yaratıldı. Kötü kıskançlığı yüzünden, Tanrı’nın ilk çocukları olan Adem ve Havva’yı O’ndan yüz çevirmesi için ayarttı.

Ölümüm, Tanrı’nın tüm çocuklarına kurtuluş Armağanı verdi. Tanrı’ya inanmayanlar veya Tanrı’yı ​​inkar edenler ve O’nun önüne sahte putlar koyanlar da dahil olmak üzere, dünyadaki her inançtan birçok insana kurtuluş Armağanı sunulur. Herkes bu Hediyeyi kabul etmeyecek. Her birinize bir Kurtarıcı olarak geliyorum.

Son günden önce Gerçeği kanıtlamak için her birinizin önüne geleceğim. Tanrı’nın Gözünde ağır günah işleyenlere bile Sonsuz Yaşam Hediyesini sunmaya geleceğim.

Tanrı’nın İzzeti sizin yolunuzdur ve bu Armağanı almak için yapmanız gereken tek şey Benim Merhametimi kabul etmektir. Allah her şeye kadirdir, güçlüdür ve her bakımdan mükemmeldir. Cennetteki tüm melekler ve azizler tarafından çok sevilir. Bugün dünyada yaşayan birçok ruh tarafından çok seviliyor. Herkes Yeni Cennette ve Yeni Dünyada O’nun Büyük Görkemine tanık olacak.

Tanrı’nın insana ihtiyacı yoktur. Sadece insana olan Sevgisinden dolayı, sevgili Oğlu olan Beni onlara vaat ettiği Sonsuz Yaşamı getirmek için bir kez daha gönderiyor. Bu yüzden O Sabırlıdır . Bu nedenle çocuklarının O’na dönmesi ve Sevgisini kabul etmesi umuduyla günaha göz yumar.

Aşk saf olduğunda ve Tanrı’dan geldiğinde güçlüdür. Ruh saf olduğunda, kolayca Tanrı’nın Sevgisine çekilecektir. Temizlenmesi gereken ruhlar, kendilerini yeniden bütünleştirmek için gerekli olan ıstırabı kabul ederlerse, Tanrı’nın Sevgisini kabul edeceklerdir. Bir ruh, Allah’ın Büyüklüğünü tanımadıkça ve alçakgönüllü bir kulluk içinde O’nun önünde eğilmedikçe tekrar bütün olamaz.

Hepinize kurtuluş yolunun gösterileceği gün yakındır. Her günahkâra Tanrı’ya ulaşma şansı verilecek. Bunu yapanlar, Rahmetim ile süslenirler.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/09/a-soul-cannot-be-made-whole-again-until-it-recognises-the-greatness-of-god/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/09/a-soul-cannot-be-made-whole-again-until-it-recognises-the-greatness-of-god/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080823.cfm