Bu Armağan size Yeni Cennette yeni bir yaşam, yeni harika

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Hangi insan bu yeni mükemmel varoluşu reddedebilir?

9 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, kötü olan, Oğlumun Kalbine en yakın olanlar da dahil olmak üzere tüm ruhları O’nun İkinci Gelişini reddetmeye ve inkar etmeye teşvik etmek için her türlü çabayı gösterecektir.

Tıpkı İsa’nın doğumuna giden zamanda kötülüğün ruhunun bana, Tanrı’nın Annesine karşı savaştığı gibi, İkinci Gelişi yaklaşırken aynı muhalefete tanık olunacak.

Pek çok insan, Oğlumun tekrar geleceğini söylediğinde verdiği Söze karşı kör. O’nun İkinci Gelişi’nin yakında gerçekleşeceğini kabul etmeyen pek çok kişi, bunun yaşanacağını kabul edemediği için hazırlıksızdır. Halbuki, Oğlumun Çarmıhta ölümünden hemen sonraki günlerde, O’nun havarileri O’nun İkinci Gelişine tanık olacaklarını düşündüler.

Bu inanç, yüzyıllar sonra Hıristiyanların zihinlerinde de yaygındı. Ancak bugün durum böyle değil. Bazıları, İkinci Geliş’in Kutsal Yazıların eski bir bölümüne atıfta bulunduğuna ve bunun geleceğin bir parçası olan bir olay olduğuna inanır. İkinci Geliş’in günümüzün modern dünyasında kendileri için bir önemi olduğuna inanmıyorlar. Bugün dünyadaki her şey materyalizme, modern insan zekasına ve bilimdeki büyük ilerlemelerden kaynaklanan büyük mucizelere dayanmaktadır.

Çocuklar, hazırlanmalısınız. Korkmamalısın. Oğlum tarafından çok sevildiğiniz için, O size büyük bir huzur, doğrudan dünyadaki günahın bir sonucu olarak ortaya çıkan üzüntü ve umutsuzluktan büyük bir özgürlük getirmek için geri gelecek.

Mesih’in İkinci Gelişi, insanlığın hayatta kalması için ihtiyaç duyduğu şeydir. Eğer İsa önceden söylendiği gibi hemen gelmezse, o zaman dünya yok edilecek ve insanlar yüzüstü bırakılacaktı. Bu Armağan size Yeni Cennette yeni bir yaşam, yeni harika ve görkemli bir başlangıç ​​getirecek. Bu, Dünyanın en büyük yenilenmesi olacak ve onunla birlikte Ebedi Yaşam gelecek. Hangi insan bu yeni mükemmel varoluşu reddedebilir? Cennetin yeniden kurulacağı bu Yeni Barış Çağı hakkında tam bilgi verilse hiç kimse sırtını dönmez. Tek bir günahkar dışlanmak istemez ama ne yazık ki birçok kişinin zihni Gerçeğe karşı kör olacaktır. Bunun yerine, Allah’tan geldiklerine dair yanlış bir inançla, yakında kendilerine sunulacak olan yalanları yuttuklarında, huzurun kendilerinin olacağına inanacaklardır.

Dua edin, dua edin çocuklar, Kutsal Ruh Armağanı ile ihsan edilmeye layık olanlarınıza verilen görme Armağanı ile kutsanmanız için. Sadece Tanrı’nın Eli tarafından Merhamet Eli’ni kabul edenler, sonsuzluk hayatına alınacaktır.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/09/mother-of-salvation-what-man-could-ever-reject-this-new-perfect-existence/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/09/mother-of-salvation-what-man-could-ever-reject-this-new-perfect-existence/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080923.cfm