Elimin müdahalesi dünyayı kendi ekseni etrafında döndürecektir.

Bilim adamları, Dünya’nın sallanmasına neyin neden olduğunu anladılar

https://www-cnbc-com.translate.goog/2016/04/09/scientists-just-figured-out-whats-causing-earth-to-wobble.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.cnbc.com/2016/04/09/scientists-just-figured-out-whats-causing-earth-to-wobble.html

 

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Deccal şimdi kendini ifşa etmeye hazır

7 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Çocuklarım bu dünyaya yerleştirildiğinden beri dünya, insanlığın en büyük düşmanının gelişine hazırlanmalı.

Deccal artık kendini ifşa etmeye hazırdır ve planı budur. Her yerde savaşlar çıkana kadar bekleyecek. Sonra devreye girecek ve İsrail devletini Filistin’le beklenmedik bir ittifakla birleştirerek sahte bir barış yaratacak. Herkes ona bol bol övgüler yağdıracak. Orada durmayacak, çünkü birçok kişiyi hayrete düşürecek bir hızda hareket edecek ve savaştan zarar görmüş birçok ülkede barış anlaşmaları müzakere edecek. Yine tüm dünyada milyarlarca olağanüstü bir özveriyle övülecek ve ardından hayran kalacak.

O zaman her şey iyi görünecek. Çok yakında hayırseverlikle ilgilenecek ve yeni, güçlü bir finans kurumu yaratmak için dünyanın önde gelen bankalarıyla bağlantı kuracak. Pek çok işletme ve siyasi lider, onun pek çok planına karışacak. Yakında dünya ekonomisini harekete geçirmek adına yeni bir canavarlık yaratılacak. Bu, dünyanın seçkinlerinin ve zenginlerinin ticaret yapacağı, tüm gücün merkezi olan yeni Babil olacak. İnsanların işlerinden, oturdukları evlere ve ailelerini doyurdukları yiyeceklere kadar her yönden faydalanmaları için büyük bir haber kaynağı olarak görülecektir.

Tüm görkem Deccal’i kuşatacaktır. Ardından sahte peygamberle birlikte en büyük insani girişim olarak sunulacak küresel bir ortaklık kuracak. Dünya bu yeni Babil’i alkışlayacak ve herkes onun merkezinde küçücük bir yer edinmeye çalışmak için yaygara koparacak.

Yeni Babil’in büyük olanı yüceltmek, çevreyi geliştirmek, toprak anayı kucaklamak ve dünyayı onun aşağılık ağzından dökülecek zenginliklerden yoksulluktan kurtarmak olduğu söylenecek.

Bu gerçekleştiğinde, Elimin müdahalesi dünyayı kendi ekseni etrafında döndürecektir. Cehennemin derinliklerinde yaratılan ve insanlığın maruz kaldığı bu iğrençliği kucaklamanın sonuçları konusunda çocuklarıma uyarıda bulunmadan seyirci kalmayacağım. Kutsal Adımla bu hakareti kucaklayan ve kabul eden herkese göstermek için büyük işaretlerim verilecek.

Dünyayı sallayacağım ve o eğilecek. Hiç kimse Benim müdahalemi görmezden gelemez. Sonra yeryüzünün üçte birine ateş atacağım. Yakında kıtlık görülecek ama Benim Elim tarafından değil – Deccal tarafından Dünya’nın kasıtlı olarak kirletilmesiyle olacak. O ve yandaşları birçok ulustaki masum insanlara kötülük yaparken, karşılık vereceğim.

Bu acıya katlanmak zor olsa da, korkmayın çocuklar, çünkü kısa sürecek. Sevgim hepiniz için büyüktür, ama Adaletim çabuk ve cezam büyüktür.

Önüne getirileni kabul etmemelisin. Barış adamı Deccal’in savaşın harap ettiği ülkelerde yaptığı büyük işlerden dolayı övgüler ve ödüller aldığını gördüğünüzde bilin ki Benim Müdahalem yakındır.

Her zaman Oğlum İsa Mesih ile birlik içinde kalmalı ve önünüzde uzanan denemeler sırasında Sacramentlerin sadık rahipler ve din adamları tarafından size sunulması için dua etmelisiniz.

Vasiyetim yerine getirilecek.

Oğlumun Barış İçinde Hükümdar Olacağı Son Antlaşma’nın yerine getirilmesini hiçbir şey engelleyemez ve engelleyemez.

sevgili baban

Yüce Allah

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/07/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/07/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080723.cfm