Baba Tanrı: Canlılar Kitabındakilerin isimleri canavarın birincil hedefidir.

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Canlılar Kitabındakilerin isimleri canavarın birincil hedefidir.

3 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, En Yüce ve En Kutsal Alemden insanlığa sesleniyorum.

Zavallı küçük çocuklarım, Lucifer’in günahı için nasıl acı çekiyorsunuz, ama bilmelisiniz ki, Yüce Gücümle, onu ve düşmüş tüm melekleri Dünya’nın yüzünden sileceğim. O zaman yakın, bu yüzden hazırlanmalısın.

Bilin ki, düşmüş melekler ve iblisler çoğunuz tarafından bilinmez ve görünmezler, ancak aranızda dolaşırlar ve düşmeniz için her gün sizi baştan çıkarırlar.  Bu aldatma ağına düştüğünüzde, yakında ruhlarınızda dinlenemeyeceğinizi veya gerçek huzuru bulamayacağınızı anlayacaksınız.

Sahte peygamber tarafından yoldan çıkarılanların, istekli kurbanları olacakları büyük aldatmacayı kabul ettikleri için kendilerini kaybolmuş ve kafaları karışmış bulacaklarını beyan ederim. Bana ve sevgili Oğlum İsa Mesih’e düşman olduğunuzda, size durumun bu olduğu gibi görünmeyecek. Size farklı şekilde sunulacak olsalar da Kutsal Ayinlerin aynı olduğuna inanacaksınız. Boş kaplar haline gelecekler ve artık Benim tarafımdan kabul edilemezler.

Dünya Benim ama Çocuklarım beni, sevgili Babalarını, Yaratıcılarını istemiyor. Akılları bloke edildi ve kötü olan, Benim Varolamayacağıma inanmaları için onları ayartmak için Zeka Hediyemi kullandı. Bana inanmayanların hayatlarında gerçek sevgi, neşe ve huzur olmayacak. Ebedi Hayatı da kabul etmeyecekler. Bunun yerine, dünyadaki yaşamlarının kısa olduğunu bilmelerine rağmen, sadece bedensel zevkleri arayacaklar.

Her birini seven bir Baba olarak, Oğlumun Büyük Merhameti ile onları Bana çekeceğim. Gücüm her şeyi kuşatır ve gururu nedeniyle Kalçamdan kendini kesen Şeytan, Lucifer’ım Beni asla yenemez. Bu nedenle ona uyanlar, kendileriyle Benim aramıza aynı kamayı koymuşlardır. Allah’ın, Tek Yaradan’ın, Tek Cennet’in olduğunu şimdi açıkladığım ayetlerden anlayacaklar.  Çocuklarımı Benden uzaklaştıran dünyadaki sahte peygamberler tarafından kendilerine anlatılan tüm cennetler yoktur ve asla var olamazlar . Ben var olan her şeyim. hepsini ben yarattım Hepsini bitireceğim. Her şey Benim Kutsal İrademe göre olmalı.  İrademle savaşırsan bir hiç olursun. İrademi kabul et ve benim çocuğum olarak kal.

Bana inananlar, Oğlum İsa Mesih’i asla reddetmemelisiniz. Seni Merhametime geri getirmek için Oğlum aracılığıyla dünyaya geldim, ama sen O’nu reddettin. Onu öldürdün ama yine de senin için Aşkımı asla öldürmedin. Bu yüzden O’nun Çarmıha Gerilmesinin size kurtuluş getirmesine izin verdim. Bu, Oğlumun Çarmıhta ölümü, sizin kurtuluş yolunuz oldu. Ölümü göründüğü gibi değildi – kötü olanın gözünde bir başarısızlık. Şeytan’ı mağlup eden, büyük bir alçakgönüllülükle katlanılan bu büyük ıstırap eylemi sayesinde oldu. Ve Oğlumun çarmıhta ölümü yüzünden Şeytan’ın insanlık üzerindeki gücü başarısız oldu. Çocuklarımın hepsini yanında uçuruma götüremese de, birçokları onun yalanlarıyla baştan çıkacak. İşte bu yüzden savaşmalısınız çocuklar, sadece kendi ruhunuz için değil. Beni seviyorsan, Oğlumu da seveceksin. Oğlumu seviyorsan,

Ruhlara, özellikle Beni tanımayanlara ve Beni tanıyan, ancak Emirlerimi kabul etmeyi reddedenlere Çağrı yaptığımda, kurtaracak çok zamanları olduğunu söylemek için size sesleniyorum. kendilerini sonsuz işkenceden.

Canlılar Kitabındakilerin isimleri, canavarın birincil hedefidir. Bu ruhların birçoğu Oğlumun takipçileridir ve Kilise’ye sadıktır. Yeni bir din olarak yutturmak zorunda kalacakları Oğlumun değil, yeni kanunları kabul ederek Oğluma düşman olacaklar. Bu yeni din uzun yıllardır dikkatlice planlanmıştır. Şeytani ayinleri takip eder, ancak çoğu kişi bunu anlamayacaktır. Bu ritüelleri benimsediğinizde Şeytan’a güç vermiş olacaksınız. Ona bu gücü verdiğin zaman, çokça duaya ihtiyacın olacak, çünkü o seni ruhen olduğu kadar bedenen de yiyip bitirecek.

Çocuklarım,  ben artık dünyadaki cezalara müdahale ediyorum. Bu cezalar nedeniyle hayatlarını kaybeden zavallı ruhlar, Benim için kaybolanların kurtarılmasına yardım ediyor.

Şeytan’ın kötülüğünden ve yaşamlarınız üzerindeki etkisinden korktuğunuz zaman, onun yeryüzündeki temsilcilerini yok edeceğimi unutmayın.

Acılarınızı kısa keseceğim çünkü ruhları kurtarmak istiyorum.

Bu kötülüğün devam etmesine izin verirsem, isimleri Canlılar Kitabında olan tüm o ruhları kurtaramazdım.

sevgili baban

Yüce Allah

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/03/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/03/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080323.cfm