Kutsal Efkaristiya aracılığıyla O’nun Bedenini alacaklar ve O’na hakaret edecekler ve onu alçaltacaklar

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Yakında, Oğlumun Bedeni olmayacak olan Kutsal Efkaristiya yerine bir şey vermeniz istenecek.

2 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, şu anda Oğlumun önünde duruyorum ve büyük bir üzüntü içinde yüz üstü O’nun Ayaklarına kapanıyorum. Korkunç Çarmıha Gerilmesi sırasında O’nun Çarmıhının dibindeki Istırabına tanık olmak zorunda kaldığım gibi, şimdi de O’nun Acısına bir kez daha katlanmak zorundayım.

Oğlumun Çarmıha Gerilişi, O’nun Bedeni, Yeryüzündeki Kilisesi olan Mistik Bedeni, kendi başına bir belaya katlanmak zorunda olduğu için yeniden gerçekleşiyor. Onlar, O’nun Kilisesi içindeki düşmanlar, O’nun Bedenini kırbaçlayacaklar, Onu parçalayacaklar, O’nunla acımasızca alay edecekler ve O’nu bir kenara atmadan önce O’nun kutsallığına saygısızlık edecekler. Oğlumun Kilisesi şimdi, bu zamanlarda O’nun Dünya’da Çarmıha Gerilmesinin ilk aşaması sırasında kırbaçlanacak.

Kutsal Efkaristiya aracılığıyla O’nun Bedenini alacaklar ve O’na hakaret edecekler ve onu alçaltacaklar. Bunun birçok alametleri görülecektir, çünkü O’na lanet etmek için her türlü saygısız ve sinsi hareket yapılacaktır. O’nun En Kutsal Efkaristiyasını karaladıklarında, onu çöpe atacaklar ve yakında onu almak çok zor olacak. Bu, Oğlumun Kutsal Ayin’deki Varlığını ortadan kaldırmak için yürütülen birçok plandan sadece biri.

Birçoğu bu kötü hareketleri görecek ve bunların Oğluma hakaret ettiğini bilecek. Birçoğu protesto edecek ama sesleri duyulmayacak. Bu saygısızlık yüzünden acı çekecek olan zavallı rahipler, benden, yani Annenizden, bu tür acılara katlanmanıza yardım etmemi istemelisiniz. Kutsal Eucharist’i asla kurcalamamalısın, çünkü o senin tek Kurtuluş Yemeğin. Onsuz, aç kalacaksın. Her zaman Tanrı’nın her bir çocuğunun kullanımına sunulmalıdır. Başka herhangi bir ekmeğin Hayat Besini olduğunu asla kabul etmemelisiniz.

Yakında, Oğlumun Bedeni olmayacak olan Kutsal Efkaristiya yerine bir şey vermeniz istenecek. Bunun artık geçerli olmadığı – yeni dünya dininde artık kabul edilemez olduğu söylendiğinde bile Kutsal Efkaristiya Armağanına sadık kalmalısınız.

Mesih’teki Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/02/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/02/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080223.cfm