Deccal’in gelişini haber veren Kehanetlerim yakında gerçekleşecek

Gerçeği Kitap:

Deccal’in gelişini haber veren Kehanetlerim yakında gerçekleşecek

4 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Deccal’in gelişini haber veren Kehanetlerim yakında gerçekleşecektir.

Hepinizin evlerinizi ve dua rutininizi hazırlama günü üzerinizde ve Beni takip eden herkes, her yerde Tanrı’nın çocuklarının gözlerini bu kötülüğe açmama yardım etmek için fedakarlık yapmaya istekli olmalıdır. dünya baş aşağı.

Her gerçek peygamber nasıl hor görülüyor ve baş belası muamelesi görüyorsa, siz sevgili takipçilerim, Hakikat’i açıkladığınızda da bir baş belası olarak görüleceksiniz. Döndüğünüz her köşede alay, alay ve küçümseme bekleyin. Çevrenizdeki insanlar, onlara Sözüm hakkında konuşmasanız bile, size zorbalık edecek, sizi eleştirecek ve kusur bulacak.

Bu zamanda Dünya’ya sızan her düşmüş melek ve iblis, sizi bu Çalışma’dan vazgeçirmek için zayıf ruhlar aracılığıyla hemen size çekilecektir.

Bu kederi Benim Adımla kabul edin, çünkü bunu yaptığınızda Tanrı’yı ​​yüceltmiş olursunuz ve bu Bana verebileceğiniz en büyük armağanlardan biridir. Daha sonra bu denemelerinizi Şeytan’ı yenmek için, onun olmaya mahkum olan ruhlara sahip çıkarak kullanıyorum.

Cennetin İlahi Yasalarını ve Haç’ın yaşamlarınızdaki rolünü çok az kişi anlar. Bir gün, Tanrı’nın tüm çocukları bu acımasız davranışlara neden katlanmak gerektiğini anlayacak. Gerçeği yayma görevine devam edin, şahit olacağınız nefreti görmezden gelin ve Beni inkar edenlerin yönlendirmesini asla kabul etmeyin.

Yeni Cennet’e doğru yürüyüşünüz zor olacak. Ancak küçük bir ordu ile Deccal’in dünyaya vereceği cezaların şiddetini alt edebilirsiniz. Senin görevin, Tanrı’nın Kanunlarının yerine Şeytan’ın kanunlarını kabul etmenin tehlikeleri konusunda başkalarını uyarmaktır.

İsimleri diriler kitabında bulunan, ancak sahte peygambere biat edecek ve uysal bir kabulle Deccal’in çekici tavrına kanacak herkesi ancak Babamın Emri ile Yanıma alabilirim. .

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/04/my-prophecies-which-reveal-the-arrival-of-the-antichrist-are-soon-to-be-realised/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/04/my-prophecies-which-reveal-the-arrival-of-the-antichrist-are-soon-to-be-realised/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080423.cfm