Kutsal Eucharist’teki Varlığımı yok edecekler

Aziz Paul Bazilikası’nın çatısı, Papa’nın “Cehennem yok” dediğini inkar etmeye zorlanmasının ardından ÇÖKTÜ

https://www-express-co-uk.translate.goog/news/world/939429/The-Pope-Vatican-Hell-doesn-t-exist-St-Paul-s-Basilica?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.express.co.uk/news/world/939429/The-Pope-Vatican-Hell-doesn-t-exist-St-Paul-s-Basilica

 

—————-

 

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın Kutsal Sözü ruhları birleştirebileceği gibi, büyük bölünmelere de neden olabilir.

31 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, Oğlum İsa Mesih’i sevdiğin zaman, O’nu gerçekten seven herkesi birbirine yaklaştıracak. Oğlumu sevenler başkalarını sevmekte zorlandıklarında, kalplerini açmam için Kurtuluşun Annesi olan Bana seslenmeleri gerekir.

Oğlumun Sevgisi o kadar güçlü ki, Kutsal Ruh’un Gücü ile dünyanın bir köşesinden her yerine o kadar hızlı yayılabilir. Oğlumun Kutsal Sözü, bu Görev aracılığıyla Tanrı’nın tüm çocuklarına verildiğinde, O konuşurken Kurtarıcı’yı tanıyan alçakgönüllü ruhların yüreklerini parçalayacak.

İnsanlık tarihinin bu döneminde size verilen O’nun Sözünden yayılan Sevgi, milyonlarca ruhu anında, sanki tüm hayatınız boyunca tanıyormuşsunuz gibi birleştirecek. O kadar güçlüdür ki, dillerin gücüyle ulustan ulusa tüm dillerde hızla yayılabilir. Bu Sözlerin, bu Mesajlar aracılığıyla Oğlumdan geldiğini bu şekilde bilirsiniz.

Tanrı’nın Kutsal Sözü ruhları birleştirebileceği gibi, büyük bölünmelere de neden olabilir. Tanrı Sözü ruhları yerken ortaya çıkan nefret en kötüsüdür. Bu Mesajlar kendilerine Oğlumun gerçek müritleri diyenler tarafından bu tür nefreti ve kötü eylemleri çektiğinde, buna kötü olanın neden olduğunu bilin. Zavallı ruhlarım, zavallı kafası karışmış çocuklarım, Oğlumun Sözlerinden emin olmadığınızda asla arkanızı dönmemelisiniz.

Açık fikirli olmalı ve O’nun size öğrettiklerine sadık kalmalısınız. Kimseyi O’nun adına yargılamayın. Birbirinizi sevin. Allah’ın son peygamberini gönderdiğine inanmıyorsanız, o zaman bunun bir önemi yok. Yine de lütfen yükümlülüğünüzü unutmayın – Oğluma karşı olan görevlerinizi yerine getirerek, O’nun Öğretilerine sıkı sıkıya bağlı kalarak.

Yeryüzünde yürürken dünyaya vermediği herhangi bir yeni doktrini kutsayacağını asla kabul etmemelisiniz. O, dünyanın sunaklarında Çarmıhta ölümünün yerini alacak hiçbir şeye asla göz yummaz.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/31/mother-of-salvation-just-as-the-holy-word-of-god-can-unite-souls-so-too-can-it-cause-great-division/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/31/mother-of-salvation-just-as-the-holy-word-of-god-can-unite-souls-so-too-can-it-cause-great-division/

 

 

 

 

Bir referandum düzenleyerek takipçilerimi Kilisemin Kanunlarını uyarlamaya ikna edecekler.

31 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, şeytanın nasıl çalıştığını her zaman hatırla. Kendini belli etmemeye çok dikkat eder. Bu nedenle, karıştırmak için doğrularla yalanları birbirine karıştırır. Bu, ruhları aldatmak için en sevdiği yoldur. Başkalarının onun gerçekte nasıl olduğunu görmesine izin vererek asla gerçeği söylemez, ama gururlu olduğu için, kibri ve Bana olan nefreti her zaman dışarı sızacaktır. Gözleri açık olanlar, Yüzüme ve mihraplarıma atılan hakaretleri hemen fark edeceklerdir.

Unutma, Şeytan gururlu, kibirli, kendini beğenmiş ve çok ama çok kurnazdır. Ruhlarda bulunduğu zaman, kibir ve kibirden kaynaklanan bir güven ve Allah’tan üstün olduğu inancına sahiptir. Her zaman Tanrı’ya hakaret eden işaretler verecektir, ancak bunları yalnızca ne arayacağını bilenler görecektir. Şeytan’a saygı duyanlar ve zamanlarının çoğunu ona biat etmek için ayinler düzenleyen gruplar halinde geçirenler, bu işaretleri görmekten mutluluk duyacaklardır. Ruhlarını Şeytan’a satan herkes, bu tür işaretler aracılığıyla, Bana, İsa Mesih’e karşı kibirli ve meydan okuyan bir hareket olarak iletişim kuracak.

Benim adıma sizi aldatanlar, bir referandum düzenleyerek takipçilerimi Kilisemin Yasalarını kabul etmeye ikna edecekler. Herkesten, iki anlama gelen yeni uygulamalara göz yumması istenecek. İlki, Kutsal Eucharist’teki Varlığımı yok etmektir. İkincisi, insanları İsa Mesih’e inanmayanların insan haklarına sempati göstermeye teşvik ederek günaha göz yummaktır.

Bu referandum tahrif edilecek ve yalanlar Gerçekmiş gibi sunulacaktır. Yeni bir dünya dini tanıtıldığında, Dünyadaki Kilisem – Gerçek Kilise – Bana saygı göstermek için saklanacak.

Ben canavarın hedefiyim. Ben onun incitmek istediği kişiyim. Beni yok edemeyeceğini biliyor, bu yüzden her saniye lanetlediği insan ırkını yok etmeye çalışacak. Hizmetkarları, dünya Çadırlarında Benim Varlığıma hakaret etmekle durmayacaklar. Bana küfür edebilmek için sadece Ayinleri yok etmekten mutlu olmayacaklar. Sadece en büyük küfürü yaratarak ruhları çaldıklarında mutlu olacaklar. Bu, Vaftizci Yahya’nın gönderildiği izlenimini vererek İlk Gelişimi yeniden yaratacakları zamandır. Rab’bin peygamberi olduğunu söyleyen adam, Deccal’in Ben, İsa Mesih olduğunu ilan ettiğinde yalan söyleyecek ve büyük bir merak uyandıracak.

Deccal, Şeytan’ın gücüyle Ben, İsa Mesih olduğunu iddia edecek. Onu kollarına alan ruhların vay haline, çünkü ona karşı güçsüz olacaklar. Bu ikisinin sizi kendi yalan boşluklarına çekmelerine izin verin ve benden o kadar uzaklaşacaksınız ki, yalnızca Babamın araya girmesiyle Büyük Merhametime kavuşabilirsiniz.

Gelecekte gelip de Ben, İsa Mesih olduğunu iddia eden biri, bilin ki o bir yalancıdır. İkinci kez bedene girmeyeceğim.

Şeytan şu sözleri söyleyemez: “Beden olarak gelen İsa Mesih.”

Deccal canavarın ağzından söyleyeceği şey şu olacak: “Ben İsa Mesih’im, şimdi size kurtuluş getirmek için beden aldım.”

Bu olduğunda, Benim İlahi Müdahalem hızlı olacak, ama o zamana kadar sahte peygamber ve Deccal birçok ruhu çalmış olacak.

Dua et, dua et, dua et ki Benimim diyen herkes Benim kalsın.

Vücuduma – Mistik Bedenime – Bu zamanda Dünya üzerindeki Kiliseme yapılan en büyük zulüm sırasında Haçımı taşıyacak güce ve cesarete sahip olmanız için dua edin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/31/they-will-convince-my-followers-to-adapt-the-laws-of-my-church-by-holding-a-referendum/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/31/they-will-convince-my-followers-to-adapt-the-laws-of-my-church-by-holding-a-referendum/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/31

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/073123.cfm