Dünyada mevcut olan kötülük, Nuh’un günlerinden beri görülmemiş bir ölçekte

Gerçeği Kitap:

Dünyada mevcut olan kötülük, Nuh’un günlerinden beri görülmemiş bir ölçekte

1 Ağustos 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, siz değerli takipçilerimin hepsini kucaklamayı ve sizi huzur ve güvenlik sığınağıma almayı ne kadar özlüyorum. Hepinizi alıp tüm Hristiyanlara karşı kurulan kötülükten saklamayı ne kadar isterdim.

Dünyadaki mevcut kötülük, Nuh’un günlerinden beri görülmemiş bir ölçekte ve Dünya’yı kaplayan görünmez bir ağ gibidir. O kadar ölümcül ki, çok az kişi söz konusu karmaşıklık düzeyini gerçekten anlıyor.

Ama dikkat edin,  detayları dünyaya Kiliselerimi temsil ettiğini söyleyenler tarafından verilecek olan bu plan önünüze getirilecek ve kabul etmeniz beklenecektir. O zaman onu yutmanız istenecek ve size başka seçenek verilmeyecek. Tüm saçmalıkların ardında sizden istenecek olan şey, Beni, İsa Mesih’i inkar etmektir.

Dünyayı uyarıyorum, Benim Kutsallığımı göz ardı etmeye çalıştığınızda – siz ve bu sinsi komploya karışan herkes – Tanrı’nın düşmanı olarak damgalanacaksınız. Küfür içeren yasaların tarafını tuttuğunuzda, Tanrı’ya karşı günah işlemiş olursunuz.

Gözlerini Gerçeğe açmak için seni uyarmaya devam edeceğim ama seni Bana sadık kalmaya zorlayamam. Beni sevmen için seni zorlayamam. Özgür iraden sana ait, ama eğer döner ve Benden sana rehberlik etmemi istersen, gözlerini Gerçeğe açacağım. Gerçeği kabul ettiğinde seni kurtaracağım.

Zavallı takipçilerim, bilin ki, dünya Allah’ın aleyhine dönerken, Babamın Yüce Gücü müdahale ederek O’nun düşmanlarını birer birer yok edecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/08/01/the-wickedness-present-in-the-world-is-on-a-scale-not-seen-since-the-days-of-noah/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/08/01/the-wickedness-present-in-the-world-is-on-a-scale-not-seen-since-the-days-of-noah/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/08/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/080123.cfm