Dua, başlamış olan felaketleri hafifletmek için gereklidir.

Kilauea Volcano Eruption Update: New Footage Released (June 12, 2023)

Kilauea Volcano Eruption Update: New Footage Released (June 12, 2023) – YouTube

 

‘CLIMATE CHAOS’ WORLDWIDE! (2023)

https://www.youtube.com/watch?v=pJDX8sWMPeU

 

HU:

Tragédia Indiában! Az egész állam süllyed! A legsúlyosabb árvizek Himachal Pradesh-t sújtották

https://www.youtube.com/watch?v=yfquEwYZoLI

 

A természet dühe Ázsiában! A házak víz alá kerülnek Szumátrán, Indonéziában

https://www.youtube.com/watch?v=ZyCBN3RRJEI

 

A világ vége! Minden járat felfüggesztve! A legerősebb jégeső Spanyolország történetében!

https://www.youtube.com/watch?v=NXv_Ln0T_IA

 

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Korku yaratacak olsalar da, önlerindeki Büyük Azap ile karşılaştırıldığında bir hiçtirler.

25 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Babamın Eli, insanın günahını cezalandırmak için dünyaya müdahale etti. Günah dünyada tırmandı çünkü insan artık doğru ile yanlış arasında ayrım yapmıyor. Ülkeleriniz kanunları aracılığıyla kötü günahı alkışlarken, Babamın Öfkesinin Gazabından kaçamazsınız.

Bu cezalar hızla tüm dünyada görülecektir. Her ne kadar korku uyandıracak olsalar da, önlerindeki Büyük Azap ile karşılaştırıldığında bir hiçtirler. İnsan inatçıdır. Tanrı tarafından teklif edildiğinde yardımı reddeder. İnsanlık Tanrı’yı ​​reddetmeyi seçti ve aranızdaki kafirler yüzünden her biriniz acı çektiniz.

Cennetten Çağrım ilk etapta tüm ruhları kurtarmak içindir, ama aynı zamanda insan ırkının başına gelecek olan cezaları hafifletmenize yardım edebilmem içindir. Rahmetim ne kadar büyüktür. Sabrım ne kadar büyük, ama Öğretilerimi reddedenler ve kendilerini Yaratıcıları olan Babam’a kapatanlar, yakında sonuçları anlayacaklar.

Tüm dinlere sesleniyorum ve bu Mesajları kabul etsen de etmesen de merhamet için dua etmeni rica ediyorum. Dua, başlamış olan felaketleri hafifletmek için gereklidir.  Dua edin, dua edin, dua edin, hayatınız için ve ruhlarınızın kurtuluşu için.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/25/although-they-will-cause-fear-they-are-nothing-when-compared-to-the-great-chastisement-ahead/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/25/although-they-will-cause-fear-they-are-nothing-when-compared-to-the-great-chastisement-ahead/

 

 

 

Kurtuluşun Annesi: Sanki bir mucize gerçekleşmiş gibi, sahte peygamber ölümden dirilmiş gibi görünecek

25 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, oğlumun Kilisesi çölün vahşi doğasına atılacağından, yüzleşmek zorunda kalacakları incinmeyle karşı karşıya kaldıklarında çocuklarımın cesaretlerini kaybetmemeleri önemlidir. Ben Vahiy Kitabındaki Kadınım, Çocuğu doğuran güneş. Çocuk İsa’dır. Oğlum İsa’nın Mistik Bedeni, O’nun Yeryüzündeki Kilisesidir. Oğlumun Kilisesi çalınıyor ve yakında Bedeni orada olmayacak.

Bu ıssızlık, Oğlumun Öğretilerini izleyenlerin kalplerini ikiye bölecek. Gidecek hiçbir yeri olmayanlar, kendilerini şimdiye kadar Kutsal Eucharist’e ev sahipliği yapan binalardan atılmış bulacaklar. Ancak, onlara çok az merhamet gösterilerek dışarı atılmış olsalar da, Kutsal Ruh ile doldurulacaklar. Bu, onların hidayete erecekleri ve Allah’a sadık olanlardan oluşan Kalan Ordu’yu şiddetle yönetecekleri anlamına gelir.

Gerçeği göremeyen diğerleri, sahte peygamberi takip ederek kargaşaya düşecekler. Kalpleri aldatılacak ve yakında sahte peygamberin ölümün eşiğinde olduğu görüldüğünde ağlayacaklar. Ama sonra, sanki bir mucize gerçekleşmiş gibi, sahte peygamber ölümden dirilmiş gibi görünecek. Cennetten gelen büyük, doğaüstü güçlerle kutsanmış olduğunu söyleyecekler ve hayranlıkla onun önünde yüzüstü yere kapanacaklar. Göremeyenler tarafından sevilecek ve hayran kalacak.

Yakında Deccal ortaya çıkacak ve onun şöhret yükselişi Kudüs’te başlayacak. Halkın önüne çıktığında, Oğlumun Kilisesi’ndeki her şey hızla değişecek. Yeni kurallar getirilecek. Yeni kutsal emanetler, rahiplerin giydiği giysilerdeki değişiklikler ve birçok yeni düzenleme yürürlüğe girecek. İlk başta, insanlar tüm bu değişikliklerin alçakgönüllü olma ihtiyacından kaynaklandığını söyleyecektir. Ve bu iğrençlikler Hıristiyan kiliselerine girerken zulüm başlayacak. Bu Şeytani ayinlere itiraz etmeye cüret edersen, bir kâfir, yani bir baş belası olarak kabul edilirsin.

Pek çok kardinal, piskopos, rahip, rahibe ve sıradan insan , yeni kurallara uymaz veya sahte peygambere tapmazlarsa aforoz edilecek . Bu aşamada, Oğlum İsa Mesih’e barış içinde ibadet edebilmeniz için yaratılmış olacak sığınakları aramalısınız.

Rahipler Ayinleri yönetmeye ve çocuklarıma En Kutsal Efkaristiya’yı sağlamaya devam etmelidir. Sizden katılmanızın isteneceği hileye asla teslim olmamalısınız. Bunu yapanlar, kötü olana ruhlarını kaptıracaklar.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/25/just-as-if-a-miracle-has-taken-place-the-false-prophet-will-seem-to-rise-from-the-dead/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/25/just-as-if-a-miracle-has-taken-place-the-false-prophet-will-seem-to-rise-from-the-dead/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/072523.cfm