0625_pokhalo_0

Aldatma ağı insanlığı kaplamıştır

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: İnsanlar iyi olduğunu iddia eden yeni yasaları o kadar kolay kabul ediyor ki

10 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Çocuğum, duaların kabul oluyor ve oğlum senin özel niyetin için müdahale edecek. Kötülüğün iyi olduğuna inanarak yanlış yönlendirilen dünyadaki herkes için dua etmelisiniz. Bu aldatma ağı insanlığı o kadar kaplamıştır ki, birçok kişi artık aranızda tecelli ettiğinde Tanrı’nın Kanunları ile kötü olanın kötülüğünü ayırt edemez.

İnsanlar, aslında Tanrı’nın Gözünde ölümcül bir günahı gizlerken, herkesin iyiliği için iyi olduğunu iddia eden yeni yasaları o kadar kolay kabul ediyorlar ki.

Allah’ın kanunlarını savunanlar ile onlara saygısızlık edenler arasında savaş tüm şiddetiyle devam ediyor. Tanrı’nın Kanunlarını alenen savunanlar şeytanlaştırılır ve zalim ve kötü oldukları ilan edilir. İnsanlığı sevdiklerini söyleyenlerin doldurduğu aldatmaca ve yalanlar, alenen ölümcül günahı haklı çıkardıklarında açıkça görülür. Kötü olan ne kadar kurnazdır. Onun hayatları üzerindeki etkisini veya akıl yürütmelerini nasıl çarpıttığını çok az kişi anlıyor.

Sevgili çocuklar, Kurtuluşun Annesi olarak benim aranızdaki kötüyü yenebileceğimi bilerek rahatlayın sevgili çocuklar. Uluslarınıza uyguladığı gücün üstesinden geldiğinizi hissettiğiniz her an beni çağırmalısınız. Bana talebinizi ilettiğinizde, onun nüfuzunu yok edeceğim.

Lütfen bu Haçlı Seferi Duasını (113) okuyun, topraklarımızda kötülüğü yenmek için

Ey Kurtuluşun Annesi, aramıza gel ve korumanla topraklarımızı koru.

Canavarın kafasını ez ve aramızdaki kötü etkisini ortadan kaldır.

Etrafımız yalanlarla çevriliyken, zavallı kayıp çocuklarınızın ayağa kalkıp Gerçeği konuşmasına yardım edin.

Lütfen, ey Tanrı’nın Annesi, zulüm zamanımızda Oğluna sadık kalabilmemiz için toprağımızı koru ve bizi güçlü tut. Amin.

Tanrı’nın Sözü’ne uygun olmayan, yaşamlarınızı nasıl yaşayacağınızı dikte eden kötü yasaların getirilmesine izin veren argümanları asla kabul etmemelisiniz. Bu yasalar topraklarınıza sızdığında, ruhları yok ederler.

Sevdiğiniz ve birlikte çalıştığınız kişilerin ruhlarını kurtarmaya yardım etmem için Kurtuluşun Annesi olan bana güvenin. Beni çağırın ve ulusunuzu En Kutsal Örtümle örteceğime söz veriyorum.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/10/mother-of-salvation-so-easily-do-people-accept-new-laws-which-claim-to-be-good/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/10/mother-of-salvation-so-easily-do-people-accept-new-laws-which-claim-to-be-good/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070923.cfm