Para birimlerini kontrol edenlerin sahip olduğun her şeyi senden almasını engellemem için dua et.

Klaus Schwab a legveszélyesebb ember a földön?

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Ekonominiz hakkında size söylenen yalanlar sizi kandırmak için tasarlandı

10 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, tüm Ortadoğu’da savaşlar çıkacak ve yakında sevgili İsrail’im korkunç bir iğrençliğe maruz kalacak . Kötülüğün ruhu yaşamları ve çoğu durumda Çocuklarımın ruhlarını yerken, dünyanın bu bölgesinde çok büyük çapta yaşamlar kaybedilecek.

Armagedon Savaşı şiddetlenip büyüdükçe, çocuklarımın birbirlerine olan nefreti diğer ülkelere de sıçrayacak ve ta ki tüm dünyayı yutana kadar. Şeytan ve cinlerinin musallat olması sonucu oluşan kin ve nefret öyle bir alamet olacaktır ki, her şeyin Yaratıcısı olan Bana inancı ne olursa olsun çok az kişi Allah’ın ruhunu hissedemeyecek. ölümcül bir virüs gibi yayılan kötülük.

Tüm ulusların hükümetleri arasındaki savaşlar da dahil olmak üzere savaşların çoğu aynı anda patlak verecek. Ellerim çoktan hafif cezalarla indiği için, bilin ki Çocuklarımı incitenleri ezeceğim. İşte o zaman ruhlar için savaş artacak ve birçok yönden yayılacaktır.

Ekonominiz hakkında size söylenen yalanlar, sizi kandırmak ve sahip olduklarınızı elinizden almak için tasarlandı. Dua et, dua et, para birimlerini kontrol edenlerin sahip olduğun her şeyi senden almasını engellemem için dua et. Bilin ki, Sağ Elim zalimlere azap indirirken, Sol Elim sizi kaldırıp himayeme alacak ve ben size rızık vereceğim.

Kutsal Kitabımda önceden bildirilen değişiklikler şimdi dünyaya sunuluyor.  Savaşlar şiddetlenecek, hayatlar kaybedilecek, topraklar ekolojik kargaşaya maruz kalacak, mahsuller bozulacak ve birçoğunuz hükümetleriniz tarafından zulme uğrayacaksınız. En kötü savaş, sizi Bana karşı çevirmek için her türlü çabanın gösterileceği ruhsal bir savaş olacaktır.

Senin baban

Yüce Allah

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/10/god-the-father-the-lies-you-are-being-fed-about-your-economy-are-designed-to-fool-you/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/10/god-the-father-the-lies-you-are-being-fed-about-your-economy-are-designed-to-fool-you/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/071023.cfm