Babam tarafından Musa peygamber aracılığıyla dünyaya verilen On Emir, insan tarafından yeniden yazılıyor.

Gerçeği Kitap:

Babam tarafından Musa peygamber aracılığıyla dünyaya verilen On Emir, insan tarafından yeniden yazılıyor.

8 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, günahkarlar için çok az umut olduğunu hissettiğin zaman, lütfen benim Büyük Merhametimin sonsuz olduğunu hatırla. Dünyada kucaklamak ve onlara Kurtuluş Armağanı getirmek istemediğim tek bir ruh bile yok. Hepinizi seviyorum. Kefaret Armağanı için Bana yalvaran herkesi bağışlıyorum ama bu, ağır günah işleyenleri cezalandırmayacağım anlamına gelmez.

Babam tarafından Musa peygamber aracılığıyla dünyaya verilen On Emir, insan tarafından yeniden yazılıyor. İnsan günaha göz yumabilsin diye parçalara ayrıldılar, çarpıtıldılar ve yeni anlamlar verildi.

Sahte tanrıları putlaştırıyorsunuz ve bunu haklı çıkarıyorsunuz. Babama bu şekilde hakaret ettiğinizde korkunç bir yalan yaşıyorsunuz ve yine de putperestlere Gerçek gösterildiğinde tövbe edecekler ve ben onları kucaklamak için bekliyor olacağım.

Birbirinizi öldürüyorsunuz ve bunu yaptığınızda sadece merhamet gösterdiğinizi söylüyorsunuz. Cinayeti, infazı, ötenaziyi, kürtajı yasallaştırıyorsunuz ve bunların iyi şeyler olduğunu söylüyorsunuz. Tanrı’nın İlahi Yasalarını kurcalayarak tüm yaşamın Yaratıcısına – Göğün ve Yerin Yaratıcısına – meydan okuduğunuzda, bu en kötüsüdür. Yine de, gerçekten pişmanlık duyduğunda, ben de seni kollarımda kucaklamak için bekliyor olacağım.

Size ait olmayanı yağmalıyorsunuz ve daha fazlası için şehvetinizi tatmin etmek için yoksullardan çalıyorsunuz. İnsan onurunun altında yatan nefsin korkunç günahlarını işliyor ve çukura salınan vahşi hayvanlar gibi davranıyorsun. Zavallılığınız Allah Katında tiksindiricidir, fakat yine de Bana yalvarır ve Benden Merhamet dilerseniz, orada sabırla beklerim. Varlığını kabul etmeyi reddederek Tanrı’yı ​​kirlettiğinizde ve sonra O’nun çocuklarını canavarla birlikte cehenneme götürmeye çalıştığınızda, dönüp Benden Kendimi size tanıtmamı istediğinizde, ben hala sizi bekliyor olacağım.

Gerçeği kabul edenler, artık Şabat Günü Beni onurlandırmak için zaman ayırmıyorlar, çünkü kendi ihtiyaçlarınızı Benim önüme koyuyorsunuz. Beni çok incittin, çünkü zaten Tanrı’nın çocukları olduğunu biliyorsun. Baba Evini terk ettin ve ancak başını sokacak bir çatın olmadığında geri döneceksin. Ve sizi tekrar ağırlamak için bekliyor olacağım.

Anne babanıza olan sevginiz ve saygınız gibi, Tanrı sevginiz de azaldı. Kalpleriniz o kadar katılaştı ki, onlara gereği gibi sevgi ve ilgi göstermiyorsunuz.

Her gün Adımı en saygısız şekilde kullanarak Tanrı’ya lanet okuyor ve yemin ediyorsun, ama Benimle istediğim şekilde konuşmayacaksın. Başkalarına iftira attığınızda, Bana iftira etmiş olursunuz. Başka birinin itibarını zedelediğinizde, Aşkımı da yok etmiş olursunuz. Yine de pişmanlık duyduğunda seni affedeceğim.

Evlilik kurumuna saygısızlık gösteriyorsunuz ve bu En Kutsal Ayini kötüye kullanmayı pek düşünmüyorsunuz. Evlilikler konusunda O’nun kutsamasını aramaya devam ettiğinizde, O onları tanımadığında ya da tanıyamadığında, Tanrı’ya daha fazla hakaret etmiş oluyorsunuz. Buna rağmen O’na hakaret etmeye devam ediyorsunuz.

Dünyevi malları aramaya o kadar takıntılısın ve sağlıksız hırslara o kadar bulaşmışsın ki, yoluna çıkan insanları yok ediyorsun. Buna rağmen Bana dönersen sana merhamet edeceğim.

Kutsal Ruh’a karşı küfür dışında hiçbir günah affedilemeyecek kadar kötü değildir. Hepinizden vicdanınıza bakmanızı ve benimle bir kez daha barışmanızı rica ediyorum.

Sabırlıyım. Ben aşkım. Ben senin Kurtuluşunum. Bekliyorum. Lütfen yakında Bana gel, çünkü seni anlaşılmaz bir tutkuyla seviyorum. Hepinizi kurtarana kadar dinlenmeyeceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/08/the-ten-commandments-given-to-the-world-by-my-father-through-the-prophet-moses-are-being-re-written-by-man/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/08/the-ten-commandments-given-to-the-world-by-my-father-through-the-prophet-moses-are-being-re-written-by-man/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070823.cfm