Doğru ana kadar arkasına saklanmak için Tanrı’nın Gerçeği’ni kullanacaktır.

Gerçeği Kitap:

Doğru ana kadar arkasına saklanmak için Tanrı’nın Gerçeği’ni kullanacaktır.

7 Temmuz 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili eşim, sana bağırsalar da, Benim Adıma küfretseler de ne fark eder? En Kutsal Sözümü ilan edenlerin ve Benimle birlik içinde sebat edenlerin zincire vurulup dövülmesinin ne önemi var? Gücümün Her Şeye Kadir olduğunu ve Kemiklerimi kırsalar bile kırılmayacağımı bilmiyor musun ?

Bir doktor, bir adamın hayatını kurtarmak için savaşırken, bedeli ne olursa olsun, başarılı olmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Onu durdurmaya çalışan başkaları tarafından kesintiye uğrarsa – eğer kendini adamış bir doktorsa – o hayatı kurtarabileceğini ve kurtaracağını kalbinde biliyorsa, tüm protestoları ve kendi yöntemleriyle müdahale etme girişimlerini görmezden gelecektir. Ve böylece, emeğinin meyvelerini herkes görene kadar devam eder. Hayat kurtarılana kadar sebat eder ve sonra, her şey bittiğinde, her ne sebeple olursa olsun, hayatı sürdürme çabalarına müdahale etmeye çalışan insanlar tarafından sevgiyle karşılanır. Ve böylece tüm sürtüşmeler unutulmuş olacak.

Aynısı, Benim İkinci Gelişimden önceki bu son zamanlarda, Çocuklarının hayatlarını kurtarmak için Babam tarafından söz verilen bu Kutsal Görev için de geçerlidir. Bu Misyona müdahale edilmesini bekleyin, çünkü böyle bir muhalefeti çekmeseydiniz, o zaman size Mesajlarımın şimdi sevgili İsa’dan gelemeyeceğini kesinlikle bilirdiniz.

Gerçek ilan edildiğinde, Tanrı’nın Sözü olmasına rağmen, kolayca kabul edilmez. Yine de, yalanlar Gerçek kılığında sunulduğunda, daha kolay kabul edilirler ve çoğu durumda sıcak ve kucaklayıcı kollarla karşılanırlar. Kendilerini Sözcülerim ilan eden düşmanlarımın ortaya atacağı yalanlara karşı uyarınız. Kendilerini hilekârlıklarında yakalarsınız diye sizi birçok yollardan saptıracaklar. Zamanlarını, dünyaca iyi ve kutsal, pak hizmetkarlar olarak bilinenlerle ilişki kurarak geçirecekler – birçoğu şimdi benimle birlikte Cennette.

İlişki yoluyla, bu tür azizlerin sadık öğrencileri oldukları görülecektir. O zaman Öğretilerimin Gerçeğini tekrar edecekler ve bu kafanızı karıştıracak. “Ama bu nasıl olur?” “Bu adam doğruları konuşuyor.”

Canavarın kurnazlığı sizin anlayışınızın ötesindedir sevgili takipçilerim. Kendini asla ifşa etmemeye özen gösterir ve bu yüzden Gerçeğin arkasına saklanır. Zavallı, aldatılmış ruhlarda bulunduğunda, doğru ana kadar arkasına saklanmak için Tanrı’nın Gerçeği’ni kullanacaktır. O zaman Tanrı Sözü’ne karşı müstehcen sözler dökülecek, ama birçokları için bu açıkça görülmeyecek. Dikkatlice inşa edilecek kelimelerin arkasına bakın ve yalanı tespit edeceksiniz. Bu, Tanrı’nın çocuklarının mücadele etmesi gereken türden bir güçtür.

Kötülüğün ruhu kara bir bulut gibidir ve insanlığın üzerine tamamen çöktüğünde iyi ile kötüyü ayırt etmek zorlaşacaktır. Ama size söz veriyorum, bu bulut kalkacak ve Tanrı’nın Işığı parladığında, kötülüğü Tanrı’nın Gözünde görüldüğü gibi tüm çirkinliğiyle göreceksiniz.

Kötü olan aralarını kasıp kavururken, Tek Gerçek Tanrı’ya biat eden insanlar arasındaki mücadele devam edecektir. Bu grup ikiye bölündüğü için dua etmeniz gereken başkaları da var.

Onlar Allah’tan o kadar uzak ki O’nu hiçbir aşamada tanımayan ruhlardır. Onlar benim için bu Kutsal Görevi adadığım kayıp ruhlarımdır. Tamamen kaybolanları kurtardığımda, Müdahalem sadece kafası karışan diğerlerini de kurtaracak.

Gelin, hepiniz Benim önümde toplanın, çünkü Benim Zamanım çok yakında. Yardımınıza en çok ihtiyacı olanların ruhları için dua etmeyi hiçbiriniz geciktirmesin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/07/07/he-will-use-the-truth-of-god-to-hide-behind-until-the-right-moment/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/07/07/he-will-use-the-truth-of-god-to-hide-behind-until-the-right-moment/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/07/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/070723.cfm