Takipçilerim şimdi merdivenleri çıkmaya hazırlanın.

Tanrı’nın çocuklarının hayatta kalması için gerekli olan tek su Hayat Ağacı’ndan gelecek.

resim 10 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

seni seviyorum çocuk

Sevgili kızım, Tanrı’nın Gerçek Sözü’ne yanıt verenler kutsanmıştır, çünkü onlar ilk ayağa kalkıp Yeni Krallığıma gireceklerdir.

Mahkûm edildiğim ülkeler de dahil olmak üzere Kutsal Sözümün kendilerine verilmediği kişiler, ulaşmam gereken ilk canlardır. Kendi kusurları olmaksızın, doğumlarından itibaren her şeyin Yaratıcısı ve Yaratıcısı olan Allah’ı inkar edecek şekilde yetiştirilmişlerdir. Onları bu Misyon yoluyla dönüştürmek için çabalayacağım ve Uyarı sırasında Gerçek onlara gösterildiğinde, hızla Benim Merhametime çekileceklerine söz vereceğim. Sahte doktrinlerle aldatılanları asla terk etmeyeceğim, çünkü onlar çaresiz ve Benim Sevgime ve Merhametime muhtaçlar.

Arzum, takipçilerimin şimdi manevi mükemmelliğe doğru uzun ve zorlu bir tırmanış olan merdiveni tırmanmaya hazırlanmalarıdır. Hakikat Kitabında yer alan Sesimle ayırt etme Armağanı ile kutsanmış olanlarınızın Bana karşı bir sorumluluğu vardır. Yapmanız gereken bu. Şimdi ben Dünya üzerinde kalan ordumu kurarken, sizden istenen ruhsal mükemmelliğe hazırlanmak için size verdiğim Armağanı kullanın.

Senin sorumluluğun, Merhamet Elimi kabul edemeyecek kadar zayıf, fazla gururlu ve inatçı olanlara yardım etmektir. Merhametime layık olmayanlar da dahil olmak üzere tüm ruhlara, Yüceliğimde sonsuza dek yaşamak için gereken kurtuluşu senin sayende verebileceğim.

Oh, bu görkemli Yeni Krallığım ne kadar harika. Eğer onu bir görebilseydiniz, hiçbiriniz Bana karşı bir daha söz söyleyemezdi. Burası sizin ve ailenizin, Babam tarafından sizin mutluluğunuz için yaratılan her şeyle karışarak sonsuz coşku, huzur, sevgi ve neşenin tadını çıkaracağınız yeni eviniz olacak. Onu yeni bir mesken olarak düşünün, Dünya’nın yaratılma şekline benzer, sadece bu Yeni Cennet ve Yeni Dünya’da deniz olmayacak.

Tanrı’nın çocuklarının hayatta kalması için gerekli olan tek su, tüm yaşamın sürdürüleceği Hayat Ağacı’ndan gelecektir.

Her ihtiyaç karşılanacak ve sevgi bol olacak, böylece hiçbir hoşnutsuzluk olmayacak. Kahkaha, aşk, neşe, renk ve hiçbir insanın Dünya’da geçirdiği süre boyunca görmediği güzel şeyler bol olacak. Dünyadaki kavrayışınızın ötesinde olan mutluluk, Krallığımın anahtarı verilen her birinize bir Armağan olacaktır.

Önündeki hayat büyük Hediyelerle süslenmiş ve Bana olan sevginle sürekli bir huzur içinde kalacaksın. Tanrı’nın tüm çocukları ile birlik içinde hüküm süreceğim ve hiçbiriniz hiçbir şey istemeyeceksiniz, Sevgim çok büyük. Bu senin için çabalaman gereken tek hayat, çünkü senin için geldiğim Büyük Günden sonra başka bir hayat olmayacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/10/the-only-water-necessary-for-the-survival-of-gods-children-will-come-from-the-tree-of-life/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/10/the-only-water-necessary-for-the-survival-of-gods-children-will-come-from-the-tree-of-life/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051023.cfm