Tanrı’nın çocukları, Tanrı’nın Varlığının ruhlarına dokunduğunu hissedecekler.

Haçlı dualarımla dünyaya vaat ettiğim mucizeler artacak

11 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Benim yüzümden reddedildiğin için acıya katlanman gerekip gerekmediği önemli değil, çünkü Sözüm asla ölmeyecek. Yükselecek ve güçlü bir rüzgar gibi, şiddeti artacak ve Sesim’in kükremesi Dünya çapında gök gürültüsü gibi çınlayana kadar artacak. Sesimi duymayan çok az kişi olacak ve Beni reddedenler bile Benden bahsetmeye devam edecek. Görmezden gelmenin imkansız olduğunu görecekler.

Annesinden doğan herhangi bir çocuk gibi, Tanrı’nın çocukları da – O’nu kabul etmeyi reddedenler de dahil – O’na doğru çekileceklerdir, çünkü buna engel olamazlar. Annesiyle bağ kuran yeni bir bebek gibi, Tanrı’nın her çocuğu kendisininkini dokunma, ses ve koku yoluyla tanıyacaktır. Tanrı’nın çocukları, Tanrı’nın Varlığının ruhlarına dokunduğunu hissedecekler. Ben kendiminkini bildiğim gibi, Beni sevenler de Çağrıma icabet edeceklerdir.

Kızım, Tanrı’nın Kutsal İradesi Güçlüdür ve Tanrı Sözü’ne karşı çıkan herkesi yenecektir. Bu Göreve karşı bu kadar çok muhalefet ve bu kadar çok nefret olduğunu hissettiğinizde, her zaman Benim kutsal sözümle teselli bulmalısınız. Bu, tüm ruhları kurtarmak içindir, böylece Yeni Cennetim insanlığa en kısa zamanda ve mümkün olduğunca az acıyla sunulabilir. Kalan ordumun dualarıyla ıstırap azaltılabilir, çünkü onlara özel lütuflar bırakıyorum.

Haçlı Dualarım aracılığıyla dünyaya vaat ettiğim mucizeler artacak ve birçok kişi şifalara ve dönüşümlere tanık olacak. En sert şüphecilere bile kendimi bu mucizeler aracılığıyla tanıtacağım. Haçlı Seferi Duaları aracılığıyla, Hıristiyan kiliselerimin hizmetkarlarına Merhametim gösterilecek ve yakında birçoğuna bu Mesajların gerçekliğinin kanıtı verilecek.

Vasiyetim gerçekleşecek ve kimse onu durduramayacak. Birçoğu Benim İrademe karşı çıkacak, Sözüme küfredecek ve sana tükürecek kızım, ama nefretleri silinecek ve yakında kalplerini açacaklar, çünkü onları çağıranın Efendileri olduğundan hiç şüpheleri olmayacak. Ben onların arınacakları Kabım. Deccal’e karşı onlara mümkün olan tek koruma Benim aracılığımla verilecek.

Benim korumam aranmalı ve Yaşayan Tanrı’nın Mührü mümkün olduğu kadar çok ruha verilmeli.

Talimatlarımı dinle ve her şey yoluna girecek. Uyarılarımı dikkate almayın ve dünyayı canavarın eliyle yönetirken yaygınlaşacak olan adaletsizliklerle tek başınıza savaşmaya çalışın ve yeterince güçlü olmayacaksınız. Hediyelerimi kabul edin ve sizi, ailenizi ve arkadaşlarınızı koruduğumu bilerek güvende ve ayakta kalacaksınız. İsa’nız

 

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/11/the-miracles-i-promised-the-world-through-my-crusade-prayers-will-increase/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/11/the-miracles-i-promised-the-world-through-my-crusade-prayers-will-increase/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051123.cfm