En büyük dileğim, gençlerin, agnostiklerin ve Tanrı’ya inanmayanların ruhlarını aramanızdır.

En büyük dileğim, gençlerin ruhlarını aramanızdır.

9 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, Beni tanımayan her milletten, renkten, mezhepten gençlere sevgim sonsuzdur. Bu küçük ruhlarım için üzüntüm derin. Özellikle şimdi onlar için dua edilmelidir. Bu Haçlı Seferi Duası aracılığıyla Benden dilerseniz, tereddüt etmeden onları Rahmetime alırım.

Haçlı Seferi Duası (106) Allah’ı tanımayan gence rahmet

Sevgili İsa, Seni tanımayan, Sevgini kabul etmeyen ve Vaadini kabul etmeyen  bu Tanrı çocuklarının ruhlarını himayene al . Dönüştürme lütfunuzu dökün ve onlara sonsuz yaşam verin. Senin Varlığına inanmayan, günahlarından pişmanlık duymayan herkese merhamet et. Amin.

Sevgili Kalan Ordum, En büyük dileğim, gençlerin, agnostiklerin ve Tanrı’ya inanmayanların ruhlarını aramanızdır. Onlar sizin önceliğinizdir. Senden bütün milletleri, mezhepleri, renkleri ve dinleri Korumama çekmeni istiyorum. Bana böyle ruhları getirdiğinizde, onlara büyük Hediyeler vereceğim ve kurtuluşlarına söz vereceğim.

Kurtuluşlarında hiçbir çıkarı olmayanları görmezden gelmemeniz önemlidir. Onlar özlediğim kayıp ruhlar ve onları Krallığıma çekene kadar her köşeye, her çatlağa ve her ülkeye kadar takip edeceğim.

Bu isteği hatırla. Hatırla Arzum, Beni tanımayanlara ve Beni tanımak istemeyenlere ulaşmaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/09/my-dearest-wish-is-that-you-seek-out-the-souls-of-the-young/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/09/my-dearest-wish-is-that-you-seek-out-the-souls-of-the-young/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050923.cfm