İnsan büyük kişisel tatmin vaat eden sahte dinlere tabi olacaktır.

Varlığımı haklı çıkarmaya çalışırken akıl yürütmeye çalışmayın çünkü Ben bu dünyadan değilim

5 Mayıs 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Benden, İnsanoğlu İsa Mesih’ten ayrılığın acısı birçokları tarafından bilinmez ama gün geldiğinde, Işığımın sona doğru söndüğü zaman, bu azabın ne kadar acı verici olduğu anlaşılacaktır.

Beni tanıyanlar ve beni sevenler, günah, günahkar ile Tanrı arasında bir engel oluşturduğunda, acının ne getirdiğini bilirler.

Beni tanımayanlar ve beni reddedenler bu ayrılığı, Allah’ın varlığının hiçbir yerde bulunmayacağı karanlığın son üç gününde yaşayacaklar.

Ancak Tanrı’nın Işığı kaybolduğunda, o insan sonunda Tanrı’sız yaşam olmadığını anlayacaktır. Geriye kalan tek şey boşluk, çöl ve karanlık.

Ben, her günün her saniyesinde, kendisinin haberi olmadan insanın aradığı Işık’ım.

İnsan huzur ve mutluluğu bulmaya çalışırken, bulabildiğini düşündüğü her yerde onu bulmaya çalışacaktır. Hiçbir zaman karşılanamayacak ihtiyaçlarını karşılamak için dünyevî maddi kazanç ve nefsin şehvetini kullanacak ve büyük kişisel tatmin vaat eden sahte dinlere tabi olacaktır. Bunların hiçbiri onu Tanrı’nın Işığına getirmeyecek.

Aklî araçlarla ve bilgiyle cevaplar arayanlar bile, kalplerini Allah’ın Gerçek Sevgisine açmadıkça asla huzur ve aradıkları cevapları bulamazlar.

Beni arayanların her birine gelirim. Hevesli sadeliği sadece Aşkımı arayan ruhlardan zevk alıyorum. Böyle insanlara Kutsal Ruh Armağanı yağdırırım. Bana daha yakın olmak için Bana tamamen güvenmelisin. Benim Varlığım ancak iradenizi Benimkine bıraktığınızda hissedilebilir. Beni bulmaya çalışan ama bunu zor bulan insanlara şunu söylüyorum.

Varlığımı haklı çıkarmaya çalışırken akıl yürütmeye çalışmayın, çünkü Ben bu dünyadan değilim. Kendinizi sonsuz yaşamın varlığına kör etmeyin. Bana güvenebilseydin ve kalbine ve ruhuna girmeme izin verseydin, o seni bekliyor. Kendimi size tanıtacağım. Tek yapman gereken Beni aramak. Bir an önce Bana seslenmelisiniz, çünkü yeryüzündeki Varlığım azaldığında, Beni aramanız imkansız hale gelecek ve beni bulmak için çaresiz bir ıstırap içinde dolaşacaksınız.

İnançlarında güçlü olduklarını düşünenler ve Bana yakın olduklarına inananlar, geleceğin çadırlarında Ben hiçbir yerde bulunmadığımda ne kadar çabuk düşeceklerini bilmeliler. O korkunç ıssızlık günü geldiğinde, umutsuzluk çığlıkları atılacak ve canavarın gücü öyle büyük olacak ki, birçok ruh Kutsal Sözümü yerine getiremeyecek kadar zayıf olacak.

Benden yardım istemelisiniz ve size verilecektir. Beni alçakgönüllü bir ruhla arayın, size cevap vereceğim. Seni korumam için bana yalvar, ben de seni Kıymetli Kanımla örteyim ki, ebedi kurtuluşa götüren Hakikat yolunda hiçbir şey seni durduramasın.

Bana nasıl hizmet edileceği konusunda kendi yorumunla bana hizmet et ve dikkatli olman gerekecek. Sana söylediğim gibi yap. Hayatını Sözüme göre yaşa, ben de seni taşıyacağım. Kutsal Sözümü başkalarına ıstırap verecek şekilde kullanarak Beni küçük düşürürseniz, Benden ayrılmanın en büyük acısını çekersiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/05/05/do-not-try-to-reason-with-the-mind-when-trying-to-justify-my-existence-for-i-am-not-of-this-world/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/05/05/do-not-try-to-reason-with-the-mind-when-trying-to-justify-my-existence-for-i-am-not-of-this-world/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/05/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050523.cfm