Her gün kendinize sormalısınız – Tanrı bugünkü eylemlerimi onaylar mı?

Her gün kendinize sormalısınız – Tanrı bugünkü eylemlerimi onaylar mı?

27 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bugün bu Dünya’da yaşayan her bir kişiye kendilerine ayrılan zamanın önemini açıklamalıyım. Ben hiçbir zaman insanın iradesine müdahale etmedim, çünkü bu insanlığa verilmiş en büyük Hediyelerden biridir ve asla geri alınamaz. Şeytan ise insanın özgür iradesine müdahale etmekte ve başından beri amansızca insan aklını köleleştirmeye ve ruhunu çalmaya çalışmıştır.

Bu nedenle, kötü ruhlar tarafından aranacak olan, insana verilen özgür iradedir. Ama My Kingdom’ın kapısının kilidi insanın özgür iradesiyle de açılabilir. Beden olduğunuz ve dolayısıyla ölümlü olduğunuz için, sonsuz yaşama hazırlanmanız gereken tek zaman şimdidir.

Bunu asla unutmamalısın. Her zaman hazırlıklı olmalısınız, çünkü Babam size hayat verdiği gibi, onu da her an, her gün geri alabilir.

Şimdi, bugün ölecek olsaydın, Benim huzuruma çıkmaya uygun olur muydun?

Benim önümde açığa çıkacak olan hangi hataları ve hangi eylemleri yaptığınızı ve komşunuza hangi nefreti gösterdiğinizi biliyor musunuz?

Size sonsuz yaşam verilmesi için, şimdi, bugün, sizi Gözümde temiz kılmak için ne yapılması gerektiğini bilmelisiniz.

Bir yandan günaha göz yumup başkalarını inciten, sonra dua eden ve Bana adandıklarını söyledikleri yaşamları sürdürenlere bunu söylüyorum. Her saat, ikiyüzlülüğünle Beni incitiyorsun. Her gün, ruhun Benden daha da uzaklaşıyor. On Emri aynen Babam tarafından verildikleri şekilde yerine getirmelisiniz, aksi takdirde Benden olduğunuzu söyleyemezsiniz.

Pek çok ruh Cennete girmiyor ve birçoğu, Benim Krallığıma girmeye uygun hale gelmeleri için gerekli olan arınmaya katlanmak zorunda. Ama çok daha fazla ruh sonsuz karanlığa atılır. Pek çok kişi, Dünya’da öldükten birkaç dakika sonra Tanrı’yı ​​nasıl gücendirdiklerini anlıyor. O zaman ne kadar korkmuş ve üzülmüşler. Tövbe etme zamanlarının geçtiğini ve bu aşamada onlar için artık çok geç olduğunu anlarlar.

Ölümün her an olabileceğini neden anlamıyorsunuz? Bilmelisiniz ki, Tanrı’yı ​​gücendirdiğinizde, huzuru bulmak için davranış biçiminizi değiştirmeye çabalamalısınız. Günahtan kaçındığınızda ve sürekli olarak başkalarına davranış şeklinizi düzeltmeye çalıştığınızda, ancak o zaman gerçek huzuru bulacaksınız. Ruhun huzura kavuştuğunda – ki bu ancak günahla savaştığın ve yaptığın kötülüklerden pişmanlık duyduğun zaman olur – Allah’a yakınlaşırsın.

Her gün kendinize sormalısınız – Tanrı bugünkü eylemlerimi onaylar mı? Cevabı kalbinizde bileceksiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/27/every-day-you-must-ask-yourself-would-god-approve-of-my-actions-today/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp#more-15025

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/27/every-day-you-must-ask-yourself-would-god-approve-of-my-actions-today/#more-15025

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042723.cfm