Doğudan, sadakatiyle Batı ile bir barış antlaşması imzalayacak olan cömert bir kalbi hızlandıracağım

“Rab uyarıyor”: rahip, Kiev-Pechersk Lavra’dan azizin simgesindeki kırmızı gözyaşlarını açıkladı

https://mosregtoday-ru.translate.goog/news/soc/gospod-vrazumlyaet-svyashennik-obyasnil-krasnye-slezy-na-ikone-svyatogo-iz-kievo-pecherskoj-lavry/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp&_x_tr_hist=true

 

https://mosregtoday.ru/news/soc/gospod-vrazumlyaet-svyashennik-obyasnil-krasnye-slezy-na-ikone-svyatogo-iz-kievo-pecherskoj-lavry/

 

 

„En Büyük Dileğim Doğuyla Batının Buluşup

Bana Danışmadan Nüfus Sayımı Yapması

5 Ekim 1994

 

… İzzetim için günü çabuklaştır; Doğudan, sadakatiyle Batı ile bir barış antlaşması imzalayacak olan cömert bir kalbi hızlandıracağım; Egemenliğim ikiye ve oradan da kıymıklara bölündü…. önceki günlerinizde ne kadar da görkemliydiniz! …”

https://ww3-tlig-org.translate.goog/en/messages/878/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://ww3.tlig.org/en/messages/878/

 

 

—————-

Deccal Doğu’dan olacak, Batı’dan değil

26 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, dünya Deccal’in girişine hazırlanıyor. Büyük girişini yapması için bir dizi güçlü siyasi güç tarafından yetiştirildi.

Deccal Batı’dan değil, Doğu’dan gelecek, her ikisi tarafından ve Dünyanın her köşesinde sevilecek, onurlandırılacak ve saygı duyulacaktır. Aşağıdaki gibi başlayacaktır.

Deccal, Allah’ın düşmanlarının yardımıyla, iki inatçı ve güçlü liderin önderliğindeki iki ulus arasında hızla bir savaş çıkaracaktır. Bu savaşlar tırmanacak ve ardından diğer ülkelere sıçrayacak. Tehdit en güçlü ulusları etkileyecek kadar ciddi hale geldiğinde barış görüşmeleri başlayacak.

Birdenbire canavar adım atacak. Ve dünyayı etkisi altına alacak bir yetenekle savaşları sona erdirecektir. Güçlü bir sesi olacak. Son derece zeki olacak ve etkileyici bir karizmatik imaj yaratacaktır. Yakışıklı görünüşü, çekiciliği ve mizah anlayışı güçlü bir hipnotik mıknatıs gibi olacak. Tanınmış dünya liderlerinden ve medyadan büyük övgü alacak ve ünlü olacak. Ekonomiler büyümeye başladığında, tavrı onu zenginlik yaratmada bir araç olarak görecek olan iş liderlerine hitap edecek.

Deccal o kadar özel görünecek ki, milletler onu ülkelerini ziyaret etmeye teşvik etmek için kendi aralarında yaygara koparacaklar.O sevilecek ve Dünya’da yürüdüğüm zaman Misyonumun her anını, son detayını kopyalayacak. Uluslar arasında sevginin, barışın ve birliğin önemini vaaz ederek, gittiği her yerde büyük harikalar yarattığı görülecektir. Bu diğerleri gibi bir adam değil. Bu, diğer karizmatik figürler gibi bir adam değil. Yıldızı ondan önce hiç olmadığı kadar parlayacak ve parlayacak. O, tek dünya insancıl dininin bir figürü olarak görülecektir. Bu iğrençliğin sözde başarısı ona atfedilecektir. Herkes ayaklarına kapanacak. Yüzünün görüntüleri her yerde olacak. Birçok mezhep başkanıyla birlikte görülecektir. Yakında insanların O’nun huzurunda kendiliğinden iyileşeceği söylenecek. Şeytan’ın gücüyle fiiller yaratabilecek,

O zamana kadar cahiller için Mesih olarak görülecektir. Daha sonra dünyayı kurtarmak için Tanrı tarafından gönderildiğini ima edecek. Dünyadaki Varlığımı kabul etmeyenler de dahil olmak üzere birçok kişi, bu adamın İnsanoğlu, İsa Mesih olduğuna ikna edilecek.

Kendilerinden istediğini onurlandıran, itaat eden ve ona tapanların ruhları öyle bir belaya bulaşır ki, ruhları bir boşluğa çekilir ve oradan kendilerini iade etmeleri imkânsız hale gelir.

Öğretilerimin Gerçeğini bilenler, insan ırkının önüne konan aldatmacayı anlayacak ve bu iğrençliğe karşı koyacaklar. Tanrı’yı ​​bildiklerini söyleyenler ve Hristiyanları uygulayanlar, geri dönme Sözümü anlayamayacaklar. Geri döndüğümde Yargıç olacak.

Dünyayı asla ikinci kez yürümeyeceğim. Öğretilerim hakkındaki tüm bilgilerine rağmen, söylediklerimi anlamıyorlar. Şimdi onlara hatırlatıyorum. Etin içinde yürümeyeceğim. Ben olduğumu söyleyen herkes yalancıdır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/26/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/26/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042623.cfm