Sevin, çünkü isimleri Yaşayanlar Kitabında olan herkese barış ve birlik getiriyorum.

Şimdi sana sözlerim Kıyamet Günü’nde bir kez daha işitilecek. Onları Hatırla

28 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, bu sefer, bu Görevde etrafınızı saranların ihanetine karşı sizi uyarmak için geldim. Birçoğu bu Çalışma’ya sırt çevirmek zorunda kalacak ve siz asla onların peşinden koşmamalısınız. Bana zulmedenlerin peşinden asla koşmadım. Bunun yerine, ruhları kurtarmak için kendimi kesime giden bir kuzu olarak sundum.

Şimdi izleyin, Şeytan tarafından hazırlanan sahte peygamberler, yakında Allah’ın kulları olduklarını söyleyenlerin koynuna alınacaklar . Hepsi Hakikati inkar eden kehanetleri, sizi rezil etmek için kullanılacaktır. İnsanlığı İkinci Gelişime hazırlamak için dünyaya verilen Mesajlarımın parçalanmayacağını hiç kimse bir an bile düşünmesin.

Kızım, bu engeller senin tarafından görmezden gelinmeli. İtaatinle seni daha güçlü yapacağım, çünkü insanlığın üzerine döktüğüm Lütufların herkes tarafından elde edilmesini sağlamak için zaman senden yana değil.

Gerçek peygamberlerimin çoğu, Kutsal Yazılardan veya Merhametim nedeniyle dünyaya verilen kehanetlerden habersizdir. İncil’den alıntı yapmalarına gerek yok çünkü onlardan bunu yapmalarını istemiyorum. Sözüm olduğu gibi verilmiştir. Kutsal Kitabım Kutsaldır. Herhangi bir İlâhi Vahyi tasdik etmek için ondan bölümler çıkarmak caiz değildir. Tarafımdan bir Mesaj verildiğinde, peygamber benim dikte ettiğimi yazar ve asla elçilerim tarafından dünyaya verilen alıntıları tekrar etmesi istenmez.

Ben, Bana hizmet eden herkesten daha büyüğüm. Benim Sözüm Kutsaldır . Size Armağanlarım ruhlarınızı hazırlamak için verilmiştir ve bu nedenle tüm gerçek peygamberlere Kalbimde birleşme dürtüsünü ateşleyen dualar verilmektedir.

Katlanacağınız zulüm devam edecek ve daha da kötüleşecektir. Ve daha fazlasını kaldıramayacağınızı düşündüğünüz anda, dünyaya İlahi Varlığımı kanıtlayacağım. Acı çek küçüğüm, onurunla. Size şeytani yalanlar sunulduğunda bile, bu ne kadar cazip olursa olsun, Sözümü savunmayın.

Beni tanıyanlar, Benden söz gelmediğini de bilirler, çünkü ben onların kalplerinde ikamet ederim. Ancak Şeytan o kadar kurnazdır ki, bir istisna dışında Beni taklit edebilir. Beden olarak geldiğimi veya Bedenimin Kutsal Eucharist’te mevcut olduğunu asla kabul edemez.

Ruhum şimdi artıyor ve kötülüğün güçlerine karşı yükselmeye devam edecek. Son güne tek bir iblis kalmayana kadar her iblis My Angels tarafından öldürülecek.

Şimdi sana sözlerim Kıyamet Günü’nde bir kez daha işitilecek. Onları Hatırla.

Başlangıç ​​ve son benim. Söz verdiğim gibi size Sonsuz Yaşamı getirmeye geldim. Bana inanan ve Gerçeği kabul eden hepiniz ayağa kalkın. Bana gel. Babamın İradesinin Yeni Cennette ve Yeni Dünyada Hüküm sürmesine izin verin. Sevin, çünkü isimleri Yaşayanlar Kitabında olan herkese barış ve birlik getiriyorum. Son Antlaşmam yerine getirildi. Hükümdarlığım geldi. Yükselin ve Tanrı’nın Elini kabul edin.

Bu sözleri işittiğiniz gün, Hakikati öğreneceğiniz gün olacaktır.

Aldanmayın, çünkü yalnızca Tanrı ve İlahi Vahyin Armağanları, bu Mesajlar aracılığıyla dünyayı kasıp kavuran sevgiyi, huzuru, neşeyi ve tövbeyi size getirebilir. Onlar bir Hediyedir. Haklı mirasınıza giden gerçek yolu size göstermeleri amaçlanıyor. Onları ruhunuzdaki lütuf ve şükranla kabul edin.

Sevgili İsa

İnsanlığın Kurtarıcısı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/28/my-words-to-you-now-will-be-heard-once-again-on-the-last-day-remember-them-2/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/28/my-words-to-you-now-will-be-heard-once-again-on-the-last-day-remember-them-2/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042823.cfm