Tüm sahte peygamberler Benim tarafımdan kovılacak ve şiddetli bir şekilde cezalandırılacak

Tüm sahte peygamberler Benim tarafımdan kovılacak ve şiddetli bir şekilde cezalandırılacak

23 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Vizyonerlerim, insanlığın ruhlarını kurtarmak için gereken acıya katlanırken, dünyanın her yerindeki bu zamanda büyük acılar çekiyorlar. Kendilerini Hizmetime sunan onlar, tıpkı benim Golgota Dağı’na tırmandığımda yaptığım gibi, sadece çok az kişinin yardımına koşarak, yalnız yürüyecekler.

O gerçek ruhlarım nasıl acı çekiyor, alay ediliyor ve reddediliyorsa, o sahte peygamberler ve vizyonerler de yüceltilecek ve birçoklarını kandıracaklar. Sahte peygamberler aranızda yükselecek ve övgü ve şan çekecek. Alçakgönüllülük ve tatlı sözlerinin ardında, kötü ruhtan kaynaklanan bir boşluk olacaktır.

Dünyayı, Benim Kutsal Adımla kendileri için şan, övgü ve övgü arayan sahte peygamberlerin peşinden gitmemesi konusunda uyarıyorum. Benim tarafımdan gönderilen hiç kimse, İsa Mesih, sizi ayaklarının dibine düşürmek için kendini yüceltmeyecektir. Benim hiçbir peygamberim bir kaide üzerinde durup da senden daha büyüktür demez. Bunu yapması için kardeşlerinden daha büyük olduğunu söylemesine gerek yok.

Tek yapması gereken, sözde hikmetli sözleri, Tanrı’ya olan bağlılığını algıladığı için övülmesi gerektiğine inanmanıza yol açacak şekilde vaaz etmektir. Namazı teşvik etmek ve sizi Allah’a yaklaştırmak yerine, önce saygınızı emredecek ve talep edecektir.

Bunu, dindar insanlarla ilişkilendireceğiniz türden nitelikleri size göstererek yapacaktır. Bu sahte peygamberler, gurur günahıyla ruhları kendilerine çekecekler. Sahte bir peygamberdeki gurur, diğer ruhlardaki gururu çeker. Biri, büyüklüklerini ilan etmek için Tanrı’nın Adını kullanarak diğerini övüyor.

Ruhlar dünyasını cezbeden özel hediyeler dedikleri şeylerle kendinizi örtmenizi isteyeceklere karşı dikkatli olun. Benim adıma sizi, size büyük huzur ve rahatlık getireceğini söyledikleri, ama Allah’ın anılmadığı ruhlarla uğraşmaya davet edenlerden kaçınmalısınız. Tanrı’nın önünde alçakgönüllülükle eğilmeye davet edilmediyseniz, bunun yerine kendinizin ve kendi iyiliğinizin ve başkalarının ihtiyaçlarının önüne koymanız isteniyorsa, bunun asla Tanrı’dan gelemeyeceğini bilmelisiniz. Kendi çıkarlarınızı veya başkalarının çıkarlarını asla Tanrı’nın önüne koymamalısınız. İstediğiniz her şey Tanrı’nın Kutsal İradesine göre olmalıdır.

Dünyanın birçok sahte peygamberi benden gelmeyen ruhlarla çalışıyor. Hepsi tek bir anlama gelen içsel iyileşmenin, pozitif düşüncenin ve metafiziğin önemini öne çıkaracaklar.

İnsan kendini Tanrı’nın önünde yüceltmeye teşvik edilecektir.

Tüm sahte peygamberler Benim tarafımdan kovulacak ve şiddetli bir şekilde cezalandırılacak. Onların cezası sıradan ölümlü insanların cezasını aşacak, çünkü pek çok ruhun kaybından onlar sorumlu olacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/23/all-false-prophets-will-be-cast-out-by-me-and-punished-severely/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/23/all-false-prophets-will-be-cast-out-by-me-and-punished-severely/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042323.cfm