Birçoğu kürtaja, ötenaziye ve eşcinsel evliliğe karşı savaşacak kadar güçlü olmayacak.

Birçoğu kürtaja, ötenaziye ve eşcinsel evliliğe karşı savaşacak kadar güçlü olmayacak.

15 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Tanrı’nın düşmanları şimdi her ulusta Tanrı’nın Kanunlarını ifşa etmek için çok sayıda ayaklanıyor.

Her ülkeye ve her kiliseye getirilen birçok yeni yasa olacak. Yasaların çoğu, Kutsal Kitap’ta belirtilen Öğretilere aykırı olacaktır. Her türlü günah kanunlaştırılacak ve canavarın karanlığı dünyayı kaplayacak. Bu yasalara karşı çıkanlar, kaçık olarak görevden alınacak ve şeytanlaştırılacaktır.

Laikliği sahih bir dinmiş gibi benimseyenlerin sesi kısılacak. Kendi iğrenç yasalarını uygulamak için her türlü entelektüel tartışmayı kullanacaklar ve birçok kişiyi kandıracaklar çünkü insan haklarını başkalarını kontrol etmek için bir araç olarak kullanacaklar.

Birçoğu kürtaja, ötenaziye ve eşcinsel evliliğe karşı savaşacak kadar güçlü olmayacak. Daha sonra yasalar çıkarıldığı gibi, Katolik Kilisesi tüm insan haklarını ve tüm dinleri kabul etmek için reformu ilan edecek. Bunu , kendilerine Kutsal Ruh tarafından verilen içgörü armağanı ile kutsanmış kişiler ile tek arzusu kendini sevmek olan ve Tanrı’yı ​​reddedenler arasında korkunç bir ayrım izleyecektir. Tanrı’yı ​​ve Öğretilerimi, özgür bir yaşam tarzı olduğuna inandıkları şeyi yaşamanın önünde bir engel olarak görüyorlar.

Dünyanın her köşesine sızmış güçlü küresel elit örgüt, yeni Kilise yasaları planlayacak ve liderleri devirmek için planlar yapacak, aynı zamanda yıkım getirecek savaşlar tasarlayacaktır. O kadar gururlular ve Şeytani dalkavukluğa bağlılıklarının boyutu o kadar fazla ki, vazgeçilmez olduklarına inanıyorlar. Yaptıkları kötülüklerin bedelini nasıl çekeceklerini. Başkalarını kontrol edebileceklerine ve sinsi planlarını başkalarına uygulayabileceklerine inandıkları gibi, Babamın Eli tarafından yere serilecekler. Onlara sırtlarını dönmeleri için ancak belli bir süre tanınacak.

Sonra da birbirlerine düşman olacaklar ve birbirlerini yok edecekler. Çektikleri ıstırabın düzeyi o kadar yüksek olacaktır ki, kötü olana bağlı kalmaya devam etmeleri halinde, sona doğru bile önlerinde ne olduğunu görmelerine yetmeyecektir.

Tanrı’dan olmayan birçok insan için, ilk başta bu olayların çok azını fark edecekler. Ancak özgürlükleri kısıtlandığında, kendi ülkelerindeki adaletsizliklere açıkça isyan edeceklerdir. O zaman Tanrı’nın Işığı sönmüş olacağı için yaratılmış olacak dehşeti fark edecekler. Onun yerini karanlık, boşluk, açlık ve sevgisizlik alacaktır. Ancak o zaman insan, Allah’ın rahmeti için feryat edecek. Onları rahatlatmak ve korkmuş zavallı ruhlarını kurtarmak için orada olacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/15/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/15/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/15

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041523.cfm