Tanrı’nın Annesi: Tanrı’nın çocukları yalanlarla aldatıldıklarında, O’ndan ayrılacaklar

Tanrı’nın Annesi: Tanrı’nın çocukları yalanlarla aldatıldıklarında, O’ndan ayrılacaklar

14 Nisan 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili çocuğum, izin ver sana bu sefer rahatlık getireyim. Bu zor zamanlarda Tanrı’nın Kutsal Sözünü yaymaya devam ederken sana güç verebilmem için seni kendime yakın tutmama izin ver.

Oğluma zulmeden ve sonra O’nu öldürenlere, “Bunu neden yaptın?” – cevap verdiler – “Tanrı’nın Sözünü desteklemek için.” Onlara Tanrı’nın başka bir adamın öldürülmesine göz yumup göz yummayacağı sorulduğunda, bunun Kilise Öğretilerine uygun olduğunu savundular. Ahir zamanda da böyle olacaktır. İnsanlar, O’nun Kutsal Sözünü reddetmelerini haklı çıkarmak için Tanrı’nın Öğretilerini çarpıtacaklar.

Oğlum, Öğretilerini desteklemeniz için dünyaya bu Mesajları veriyor. Bunu, O’nun Kutsal Kilisesi’nin dünyadaki Öğretileri tahrif edildiğinde ve kutsallıktan çıkarıldığında, hiç kimsenin yanlışlıkla O’nun Kutsal Sözünü reddetmemesi için yapıyor. Tanrı’nın Sözü asla değişmemeli, yine de kehanetler tam da bunun gerçekleşeceği, Petrus Kayası üzerine kurulan Kilise tarafından yapılacağı bu günleri önceden bildirdi.

Oğlum Söz’dür. Tanrı’nın Sözü, Tanrı’nın her çocuğu tarafından onurlandırılmalıdır. Tanrı’nın çocukları yalanlarla aldatıldıklarında O’ndan ayrılacaklar. Tanrı’nın Gerçeğinden başka bir şeyi kabul ettiğinizde, günahı kabul ettiğinizde ve sonra ona ortak olduğunuzda, oğlumla aranızı açmış olursunuz.

Unutma ki ben, Tanrı’nın Annesi, beni çağıran herkesi koruyorum. Korumam tüm insanlar, tüm dinler içindir. Her gün Kutsal Tespihimi söylediğinizde , size her türlü koruma verilir ve Tanrı’nın Kutsal Sözü olan Gerçeği savunabileceksiniz.

Yeryüzündeki Oğlumun Kilisesinde halka önderlik eden, cemaatinin önünde Kutsal Tesbih okuyamayan hiç kimse Tanrı’dan gelmez.

Annen

Tanrının annesi

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/04/14/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/04/14/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/04/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041423.cfm