Bedeni Kilise olan Ben, İsa Mesih’im.

Kutsal Hafta boyunca yapılan bu kötü hareket, gözlerini açık tutanlar tarafından görülecektir.

14 Mart 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Kalbime yakın, Gerçeği bilen ve dünyadaki Kilisemde iğrençliğe tanık olmak zorunda olan sevgili kutsal hizmetkarlarım tarafından ne acılar yaşanıyor.

Kutsal Hafta boyunca Bana saygısızlık etme çabasıyla Kutsal Adıma yapılacak özel bir hakaret olacak. Kutsal Hafta boyunca yapılan bu kötü hareket, gözlerini açık tutanlar tarafından görülecek ve bu, yeryüzündeki Kilisemde tahtta oturan sahtekarın gelmediğini anlayacağınız işaretlerden biri olacak. Ben.

Takipçilerim, bilmelisiniz ki, dünyaya verilen kehanetler – Kilisemdeki gücün canavara sadık olanlar tarafından ele geçirileceği zamanın uyarısı – üzerinizde. Zaman şimdi.

Alçakgönüllülük nişanını gururla sergileyenlerin gururlu olduklarını unutmayın. Gurur günahtır .

Kilisemin imajını yenilemesi gerektiğini, Kilisemin doktrinini güncellemesi gerektiğini ve onu modernize ederek bunun daha fazla insan tarafından kabul edileceğini söyleyenler bunu biliyorlar.

Öğretilerimi takip ettiğinizi söyleyenler, ancak benim gözümde günah olan eylemlere göz yummak için yasaların değiştirilmesini isteyenler, şimdi Kilisemden çıkın. Benim değilsin. Bana sırtını döndün ve Evime girmeye layık değilsin. Yine de olacak olan bu. Siz ve dünyevi dünyanın benimsediği değişiklikleri talep eden herkes tatmin olacaksınız, çünkü sahte peygamber sizi kandıracak ve onun kısa ömürlü saltanatının her anını alkışlayacaksınız. Ama izleyeceğiniz kişi ben, İsa Mesih olmayacağım. Tanrı’nın değil, sahte bir doktrini izleyeceksiniz.

Pek çok kişi sahte peygamberin saltanatını kucaklayacak ve yüreklerindeki sevinçle Beni bir kenara itecek. O zaman, onun yolundaki yanlışlar ortaya çıkınca, Benim zavallı kutsal kullarımın gidecek hiçbir yeri kalmayacak. Üzüntüleri korkuya, korkuları umutsuzluğa dönüşecek. Kime güveneceklerini bilemeyecekler ama bunu anlamaları gerekiyor. Bedenim, Kilisem kırbaçlanabilir ve kutsallığı bozulabilir ama Ruhuma asla dokunulamaz, çünkü O asla ölemez.

Şimdi Sözümü ve size Cennetten özel bir Armağan olarak verilmekte olan Gerçeği reddedenlerinize, sizi kutsuyorum. Bana dönünceye kadar üzerinize nimetlerimi akıtmaya devam edeceğim. Pişman ruhlarınızı kurtarana kadar asla pes etmeyeceğim.

Öğretilerimin ve Ayinlerimin bozulmadan kaldığı Kilisem yaşayacak ve asla ölmeyecek. Hayatta kalmak için tuğlalara ve harçlara ihtiyacı yoktur, çünkü Bedeni Kilise olan Ben, İsa Mesih’im. Siz, sadık sevgili rahiplerim, kutsal hizmetkarlarım ve takipçilerim, Benim bir parçamsınız. Yeryüzünde Kilisemi oluşturmak için Bedenimle birleştiniz. Bu nedenle, size aksi yönde hangi argümanlar sunulursa sunulsun, güçlü, cesur ve Kutsal Sözüme sadık olmayı öğrenmelisiniz.

Bölünmenin açığa çıkma zamanı yakındır ve şimdiden Roma’da korkunç bir tedirginlik hissedilmektedir. Kutsal Ruh kötülüğün ruhuyla çatıştığında, ortadan bir çizgi ayrılır, böylece iki taraf ortaya çıkar. Büyük bölünme hızla inecek. O zaman yalancı tarafından kandırılanların çoğu korunmak için Kutsal Kollarıma koşacak.

Bu kederli zamanlarda size yol gösteriyorum ve hepinizin bana gözyaşlarınızı teslim etmenizi rica ediyorum ve ben de ruhen sizi teselli edeceğim.

Seni kutsuyorum. Sana gönül rahatlığı getiriyorum. Ben seni korurum.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/03/14/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/03/14/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/031423.cfm