Én vagyok az, Jézus Krisztus, akinek Teste az Egyház.

Igazság Könyve:

Ez a gonosz gesztus a Nagyhét folyamán azok számára lesz látható, akik nyitva tartják a szemüket

  1. március 14. csütörtök 18:00

 

Drága, szeretett leányom, mekkora szenvedést kell jelenleg megtapasztalniuk a Szívemhez közel álló szeretett Felszentelt szolgáimnak, akik ismerik az Igazságot, és akik látni kényszerülnek az utálatot Egyházamban a Földön.

A Nagyhét alatt egy különleges sértésre kerül majd sor, melyet a Nevemen fognak ejteni, azzal a szándékkal, hogy meggyalázzanak Engem. Ez a gonosz gesztus a Nagyhét folyamán azok számára lesz látható, akik nyitva tartják a szemüket, és ez lesz azon jelek egyike, amelyből tudni fogjátok, hogy a csaló, aki földi Egyházam trónján ül, nem Tőlem jön.

Követőim, nektek tudnotok kell, hogy a világnak adott próféciák – a figyelmeztetés arra az időre, amikor Egyházamon belül megragadják a hatalmat azok, akik a fenevadhoz hűségesek – most teljesednek be. Ennek most van itt az ideje.

Ne feledjétek, hogy akik büszkén mutogatják az alázat jelvényét, azok a kevélység bűnével vétkeznek. A kevélység (gőg) bűn.

Azoknak, akik azt mondják, hogy Egyházam arculatát meg kell újítani, tanait fel kell frissíteni, és akik azt mondják, hogy korszerűsítvén Egyházamat, több ember fogja azt majd elfogadni, tudniuk kell a következőket:

Ti, akik azt mondjátok, hogy követitek Tanításaimat, de a törvényeket meg akarjátok változtatni úgy, hogy elnézzétek azokat a cselekedeteket, amelyek pedig bűnösek a Szememben, most takarodjatok Egyházamból! Ti nem vagytok az Enyéim! Ti hátat fordítottatok Nekem, és nem vagytok méltók arra, hogy belépjetek Házamba. Mégis ez fog megtörténni. Ti és mindazok, akik követelitek a változtatásokat, amelyeket a szekuláris világ tárt karokkal üdvözöl, elégedettek lesztek, mert a Hamis Próféta az ő kegyeibe csábít benneteket, és ti rövid uralkodásának minden pillanatát meg fogjátok tapsolni. De nem Én, Jézus Krisztus, leszek az, akit ti követni fogtok. Ti a hamis tanokat fogjátok követni, nem az Isten tanait.

Oly sokan fogják a Hamis Próféta uralkodását választani, és örömmel a szívükben, félre tolnak Engem. Amikor követendő útjuk hibái nyilvánvalóvá válnak, szegény Felszentelt szolgáimnak nem lesz hová fordulniuk. Szomorúságuk félelemmé fog átváltozni, a félelmük pedig kétségbeeséssé. Ők nem fogják tudni, hogy kiben bízhatnak meg, de tudniuk  kell a következőket: A Testemet, Egyházamat meg lehet ostorozni és megszentségteleníteni, de a Lelkemet sohasem lehet megérinteni, mert Az halhatatlan.

Azoknak mondom, akik most elutasítják Szavamat, és akiknek az Igazság a Mennyből, mint különleges Ajándék adatik: Megáldalak benneteket. Én továbbra is ki fogom árasztani rátok Kegyelmeimet, míg csak vissza nem tértek Hozzám. Amíg meg tudom menteni sajnálatra méltó lelketeket, addig nem fogom feladni.

Ahol Tanításaim és Szentségeim érintetlenek maradnak, ott Egyházam élni fog, és nem hal meg soha. A túléléshez nincs szüksége téglára és habarcsra, mert Én vagyok az, Jézus Krisztus, akinek Teste az Egyház. Ti, szeretett hűséges papjaim, Felszentelt szolgáim és követőim, az Én tagjaim vagytok. Ti a Testemmel egyesültetek, hogy megalkossátok Egyházamat a Földön. Meg kell tanulnotok erősnek, bátornak és Szent Szavamhoz hűségesnek lennetek, attól függetlenül, hogy milyen ellenérvekkel hozakodnak elő nektek.

Az Egyházszakadás idejének nyilvánosságra kerülése közel van, és Rómában már érezhető egy szörnyű nyugtalanság. Amikor a Szentlélek összecsap a gonosz lelkével, akkor egy választóvonal fog a közepén végighúzódni, és így két tábor keletkezik. A nagy megosztottság gyorsan fog leereszkedni. Aztán sokan azok közül, akiket a csaló megtévesztett, Szentséges Karjaimba fognak sietni védelemért.

Én vezetni foglak benneteket ezekben a szomorú időkben, és kérem, hogy mindnyájan adjátok át Nekem könnyeiteket, és Én lélekben megvigasztallak majd benneteket.

Megáldalak titeket. A szív békéjét hozom nektek. Védelmezlek benneteket.

 

Szeretett Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ez-gonosz-gesztus-nagyhet-folyaman-azok-szamara-lesz-lathato-akik-nyitva-tartjak-szemuket

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/14

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2023-03-14

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat