Kurtuluşun Annesi: Roma’da hüküm süren herkes için Tespihimi söyleyin

Birlik duası

 

Ayaklarımız birlikte yolculuk etsin

Ellerimiz birlik beraberlik içinde buluşsun

Kalplerimiz birlik içinde atsın

Ruhlarımız uyum içinde olsun

Düşüncelerimiz bir olsun

Kulaklarımız sessizliği birlikte dinlesin

Bakışlarımız derinden birbirine nüfuz etsin

Dudaklarımız birlikte dua etsin

Ebedi Baba’dan merhamet kazanmak için”

https://www-theflameoflove-org.translate.goog/en/spiritual-diary/everything-about-the-unity-prayer?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.theflameoflove.org/en/spiritual-diary/everything-about-the-unity-prayer

 

 

—————-

Kurtuluşun Annesi: Roma’da hüküm süren herkes için Tespihimi söyleyin

15 Mart 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili çocuğum, bu sadece senin için değil, Oğlumu seven herkes için büyük bir keder zamanı. Sevgili çocuklar, Oğlumun hatırı için Tanrı’nın Kutsal Sözüne güçlü ve sadık kalmanız için sizi uyarmalıyım. O, sevgili Oğlum, Kilisesi O’nun önünde parçalanırken yaşanan dehşeti izlerken ıstırap içinde Başını öne eğiyor.

Lütfen umut için dua edin ve Roma’yı yöneten herkes için her gün Kutsal Tespihimi söyleyin . Katolik Kilisesi’ni yöneten herkes için dua etmelisiniz. Lütfen Petrus’un Tahtında oturan adamı da dahil edin, çünkü onun dualarınıza çok ihtiyacı var.

Oğlumun Çarmıhta ölümüyle ilgili Gerçeği kabul etmesi ve Oğlumun Tanrı’nın tüm çocukları için merhamet dilemesine yüreğini açması için dua edin.

Bu zamanlar ne kadar zor olursa olsun, Roma Katolik Kilisesi’nde kötülük Tanrı’nın Gücüne galip gelemez ve galip gelmeyecektir.

Tüm Lütufların Aracısı olarak rolüm yakında gerçekleşecek ve güneş ışınlarına bürünmek üzere seçilen kadın olarak, Oğluma O’nun nihai kurtuluş planında yardım etme zamanım geldi .

O’na büyük bir utanç ve sıkıntı getirenler de dahil olmak üzere, Tanrı’nın tüm çocuklarına değer veriyorum. Oğluma götürülen ve sizin adınıza O’na sunulan dualarımın Katolik Kilisesi’nin önünde yatan acıyı hafifletmesine yardımcı olması için dua edin.

Tanrı’nın tüm çocuklarının Annesi olarak sevgim her şeyi kapsayıcıdır ve size umut getirme arayışımda asla durmayacağım sevgili çocuklar.

Dualar cennette duyulacak ve asla umudunuzu kaybetmemelisiniz, çünkü Oğlumun Merhameti tahmin edebileceğinizden daha büyük.

Allah’ın Sevgisi Yücedir. Rab’bin Büyük Günü için hazırlıklar tamamlandığından, isteyin ve büyük bir nimet alacaksınız.

Tüm bu imtihanlar için sabırla, sevgiyle ve güvenle bekleyin, yakında geçmiş olacak ve ardından Yeni Cennet ve Yeni Dünya bir olarak birleşecek. İlgilenmen gereken tek şey bu – ruhunun ve dualarına en çok ihtiyacı olanların hazırlanması. Ancak o zaman Tanrı’nın Işığını kabul edebilecek ve yeryüzündeki Yeni Cennete girebileceksiniz.

Huzur içinde olun ve yalnızca Oğluma ve O’nun yaşayan her yaratığın ruhunu kurtarmaya yönelik eşsiz arzusuna odaklanın.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/03/15/mother-of-salvation-say-my-rosary-for-all-those-who-rule-in-rome/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/03/15/mother-of-salvation-say-my-rosary-for-all-those-who-rule-in-rome/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/15

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/031523.cfm