Yedinci günü kutsadı. Çünkü Tanrı o gün yaptığı, yarattığı bütün işi bitirip dinlendi

„2

 Gök ve yer bütün öğeleriyle tamamlandı. 2 Yedinci güne gelindiğinde Tanrı yapmakta olduğu işi bitirdi. Yaptığı işten o gün dinlendi. 3 Yedinci günü kutsadı. Onu kutsal bir gün olarak belirledi. Çünkü Tanrı o gün yaptığı, yarattığı bütün işi bitirip dinlendi.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yarat%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+2:1

 

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/01

—————-

Gerçeği Kitap:
Yeryüzündeki Kilisem saldırı altında ve bu, Bedenimin önceden söylendiği gibi tekrar Çarmıha Gerileceği anlamına geliyor.

3 Mart 2013sevgi ve merhamet babası

Canım kızım, sana yapılan saldırılardan korkma, çünkü seni güçlendirmek için her saniye yanındayım. Bunun, Benim Kurtuluş Planımın zamanlaması nedeniyle çok fazla sözlü tacize uğrayacağınızı söylemek Beni üzüyor.

Çünkü bu, ateşli Katoliklerin sadece inançları ve Bana olan bağlılıkları açısından sınanacakları değil, aynı zamanda dünyanın her yerindeki tüm Hıristiyanlar için en büyük imtihan olacakları zamandır. 

Sizi sapkınlıkla suçlayanlara şunu söylüyorum.

Ben, İsa Mesih, asla yalan söylemem, çünkü Ben Gerçeğim. Seni asla kandıramam, çünkü bu mümkün olmazdı. Unutma, Kilise olan Benim Bedenimdir. Yeryüzündeki Kilisem saldırı altında ve bu, önceden söylendiği gibi Bedenimin yeniden Çarmıha Gerileceği anlamına geliyor. Bununla, Kutsal Efkaristiya Roma Kutsal Makamı’ndaki bakanlar tarafından atıldığı anda, Bedenimin artık Mevcut olmayacağını kastediyorum. Bu bir gerçek olacak ve arkanı dönmelisin. 

Senden Allah’ın tüm çocukları, sapık sahte peygamberler de dahil olmak üzere tüm kutsal kullarım için dua etmeni istiyorum. Ancak ben sizden asla Deccal için dua etmenizi istemeyeceğim, çünkü bu mümkün değil. 

Hepiniz uyanın ve size söylemem gerekenleri dinleyin. Paniğe kapılmamalı, umutsuzluğa kapılmamalı veya umudunu kaybetmemelisin, çünkü bu iğrençlik, ben tekrar gelmeden önce tüm Tanrı çocuklarının tanık olması ve katlanması gereken son işkence olacak. 

O gün Büyük Zafer, Büyük Sevinç günü olacak ve Benim Gelişim dünyayı kasıp kavuran kötülüğe son verecek. 

Korkmak yerine neşeli olun. Benim İkinci Gelişimi sabırsızlıkla beklemelisiniz, çünkü size söz verdiğim Yeni Cenneti yanımda getiriyorum .

My Cross’u taşıdığınızda her zaman zor olacaktır. Şu anda yaşadığınız zamanlar, çoğu Hristiyan’ın katlanmasının çok zor olacağı bir çarmıha gerilme biçimini beraberinde getiriyor – acıları o kadar büyük olacak.

Benim bu Mesajlarla Doğruları söylediğime inanmayan zavallılar kendilerine şunu sormalıdırlar. İncil’e ve onun kapaklarında bildirilen kehanetlere inanıyor musunuz? Deccal’e ve sinsi yollarla Petrus’un Makamını ele geçirecek olan sahtekar hakkındaki vahiylere inanıyor musunuz? Bunu yaparsanız, bu olayların gözlerinizin önünde çözülme zamanının geldiğini kabul edin. Gelecek için değil – şimdi gerçekleşiyor. Bunu cesaretle kabul et ve tam bir güvenle Bana gel, çünkü seni seviyorum. Gözlerini açık tutmana ihtiyacım var. Hakikatten çekinmemelisiniz.

Hainlik şimdi başladı. Kupamı reddettiğinizde, Babama vaat edilen Ahit’i tamamlamak için ihtiyacım olan ruhları kurtarmamı engellemiş olursunuz. 

Seni kutsuyorum. Sizi Şanlı Krallığıma götürebilmek için kalplerinizin açılmasını özlüyorum.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/03/03/my-church-on-earth-is-under-attack-and-this-means-that-my-body-will-be-crucified-again-as-foretold/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/03/03/my-church-on-earth-is-under-attack-and-this-means-that-my-body-will-be-crucified-again-as-foretold/

 

 

 

Tüm kutsal kullarımdan, onları Değerli Kanımla örtebilmem için Beni, sevgili İsa’larını çağırmalarını istiyorum.

28 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, dünyadaki kötülüğün karanlığını kaldırmak amacıyla Kutsal Ruhumu bu zamanda Tanrı’nın tüm çocuklarını kaplaması için gönderdim.

Şu anda kendilerini içinde buldukları korkunç karmaşa durumunda tüm kutsal kullarım için çok dua etmelisiniz.  Kutsal Vekilimin ölümü nedeniyle önümüzdeki birkaç hafta içinde o kadar kederli olacaklar ki, nereye döneceklerini bilemeyecekler.

Tüm kutsal kullarımdan, onları Değerli Kanımla örtebilmem için Bana, sevgili İsa’larına yakarmalarını istiyorum. Onlara Öğretilerimin Gerçeğini ayırt etmeleri için ihtiyaç duyacakları Lütufları vereceğim. O zaman kendilerine sunulacak olan aldatmacayı tanıyacaklardır.

Benden asla şüphe etmemelidirler. Tüm güvenlerini Bana vermelidirler. Benim Adımı asla terk etmemeli ve her zaman tetikte olmalıdırlar.

Onları şefkatle sevdiğimi ve onlara Cennet’ten özel Armağanlar verileceğini söyle. Bu Armağanlar, yeryüzündeki Kutsal Kilisemin önünde uzanan çalkantılı zamanlarda onlara huzur, umut ve cesaret getirecektir.

 

Senin İsa’n

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/28/i-ask-all-of-my-sacred-servant-to-call-on-me-their-beloved-jesus-that-i-can-cover-them-with-my-precious-blood/

 

 

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Translated with DeepL

 

 

 

———–
Ortodoks:

24 Tanrı, “Yeryüzü çeşit çeşit canlı yaratık, evcil ve yabanıl hayvan, sürüngen türetsin” diye buyurdu. Ve öyle oldu. 25 Tanrı çeşit çeşit yabanıl hayvan, evcil hayvan, sürüngen yarattı. Bunun iyi olduğunu gördü.

26 Tanrı, “Kendi suretimizde, kendimize benzer insan yaratalım” dedi, “Denizdeki balıklara, gökteki kuşlara, evcil hayvanlara, sürüngenlere, yeryüzünün tümüne egemen olsun.”

27 Tanrı insanı kendi suretinde yarattı, onu Tanrı’nın suretinde yarattı. Onları erkek ve dişi olarak yarattı. 28 Onları kutsayarak, “Verimli olun, çoğalın” dedi, “Yeryüzünü doldurun ve denetiminize alın; denizdeki balıklara, gökteki kuşlara, yeryüzünde yaşayan bütün canlılara egemen olun. 29 İşte yeryüzünde tohum veren her otu, tohumu meyvesinde bulunan her meyve ağacını size veriyorum. Bunlar size yiyecek olacak. 30 Yabanıl hayvanlara, gökteki kuşlara, sürüngenlere –soluk alıp veren bütün hayvanlara– yiyecek olarak yeşil otları veriyorum.” Ve öyle oldu. 31 Tanrı yarattıklarına baktı ve her şeyin çok iyi olduğunu gördü. Akşam oldu, sabah oldu ve altıncı gün oluştu. “

https://sahneleme.incil.info/referans/Yarat%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+1:1

„2

 Gök ve yer bütün öğeleriyle tamamlandı. 2 Yedinci güne gelindiğinde Tanrı yapmakta olduğu işi bitirdi. Yaptığı işten o gün dinlendi. 3 Yedinci günü kutsadı. Onu kutsal bir gün olarak belirledi. Çünkü Tanrı o gün yaptığı, yarattığı bütün işi bitirip dinlendi.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yarat%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+2:1

 

https://www.oca.org/readings/daily/2023/03/01

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/030123.cfm