Bu günler, yaşamlarınız boyunca benzerine korkunç bir karanlık ve umutsuzluğu da beraberinde getirmektedir.

Gerçeği Kitap:
Aranızda Beni en çok seven cesur ve yürekli kişiler ordumu kurtuluşa götürecektir.

28 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, neredeyse size yaklaşan bu günler, yaşamlarınız boyunca benzerine hiç tanık olmadığınız korkunç bir karanlık ve umutsuzluğu da beraberinde getirmektedir.

Bu karanlık ruhun karanlığı olacak ve Deccal ile sahte peygamberi takip eden ruhların boşluğundan kaynaklanacak. Sapkınlığı dinlemeyi reddeden Hıristiyanlara verecekleri ruhun acısına dayanmak zor olacaktır.

Bunu size sadece yüreklerinizde hissedeceğiniz reddedilme acısının, Kutsal Sözümü destekleyerek Benim Adımla acı çekeceğiniz için olacağını bilmeniz için söylüyorum.

Sizden istenecek olan büyük talepleri asla sorgulamamalı ya da güveninizi kaybetmemelisiniz, çünkü buna dayanabilmenizi sağlayacak Güce sahip olan Ben, Kralınızım. Bana, İsa Mesih’e sadık kalmak için şimdi bir parçası olacağınız bu Kalan Ordu’nun önceden bildirilmiş olduğundan da asla şüphe etmemelisiniz.

Size bu Kutsal Mesajlarıma inanmamanız gerektiğini söylemeye çalışanlara kulak asmayın, çünkü onlar aldatılmaktadır. Ayırt etme gücüne ya da Ruhuna sahip olmayan ve yoldaki yanlış çatalı seçecek olanlar için dua etmelisiniz. Sahte peygamberi takip edecek olan pek çok kişi sizi de aynı yola sürüklemeye çalışacaktır.

Kardeş kardeşe, baba oğula, anne kıza karşı savaşacak – hepsi Gerçeği takip etme arayışında, ama pek çoğu sahte peygamberin öğretilerinin hatalarını göremeyecek ve Benim için kaybolacak.

Aranızdan sadece Beni en çok seven cesur ve yürekli kişiler ordumu kurtuluşa götürecek. Onlar, Benim Rehberliğim altında milyarlarca ruhu güvenliğe taşıyacaklar. İşte bu yüzden asla pes etmemelisiniz.

 

Senin İsa’n

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/28/it-will-only-be-the-brave-and-courageous-amongst-you-who-love-me-the-most-who-will-lead-my-army-towards-salvation/

 

 

 

Tüm kutsal kullarımdan, onları Değerli Kanımla örtebilmem için Beni, sevgili İsa’larını çağırmalarını istiyorum.

28 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, dünyadaki kötülüğün karanlığını kaldırmak amacıyla Kutsal Ruhumu bu zamanda Tanrı’nın tüm çocuklarını kaplaması için gönderdim.

Şu anda kendilerini içinde buldukları korkunç karmaşa durumunda tüm kutsal kullarım için çok dua etmelisiniz.  Kutsal Vekilimin ölümü nedeniyle önümüzdeki birkaç hafta içinde o kadar kederli olacaklar ki, nereye döneceklerini bilemeyecekler.

Tüm kutsal kullarımdan, onları Değerli Kanımla örtebilmem için Bana, sevgili İsa’larına yakarmalarını istiyorum. Onlara Öğretilerimin Gerçeğini ayırt etmeleri için ihtiyaç duyacakları Lütufları vereceğim. O zaman kendilerine sunulacak olan aldatmacayı tanıyacaklardır.

Benden asla şüphe etmemelidirler. Tüm güvenlerini Bana vermelidirler. Benim Adımı asla terk etmemeli ve her zaman tetikte olmalıdırlar.

Onları şefkatle sevdiğimi ve onlara Cennet’ten özel Armağanlar verileceğini söyle. Bu Armağanlar, yeryüzündeki Kutsal Kilisemin önünde uzanan çalkantılı zamanlarda onlara huzur, umut ve cesaret getirecektir.

 

Senin İsa’n

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/28/i-ask-all-of-my-sacred-servant-to-call-on-me-their-beloved-jesus-that-i-can-cover-them-with-my-precious-blood/

 

 

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Translated with DeepL

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/28

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022823.cfm