Bir süre önce hakkında konuştuğum diğer siyasi liderlerden biri yakında suikasta kurban gidecek

Gerçeği Kitap:
Bir süre önce hakkında konuştuğum diğer siyasi liderlerden biri yakında suikasta kurban gidecek

26 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, bir süre önce hakkında konuştuğum diğer siyasi liderlerden biri yakında suikasta uğrayacak.

Bu kişinin kim olduğunu daha sonra size ve diğerlerine verilen kanıtlar aracılığıyla herkese açıklamanızı diliyorum, böylece daha fazla kişi Mesajların Gerçeğini kabul edecektir. Bu zavallı ruh bir süre önce ölümden kurtuldu, ancak yeni popülaritesi onu tehlikeye sokacak. O masonik güçlerin düşmanıdır ve onlar onun liderliğine uzun süre tahammül edemeyeceklerdir.

Siz takipçilerim, seçilmiş bir ruha verilen kehanetlerin gerçekleştiğini gördüğünüzde, onların Gerçeği konuştuklarını ve bunun onlara Cennetten verildiğini bileceksiniz, çünkü bunu uydurmaları mümkün değildir.

Benim arzum, Mesajlarımı küçümseyenlere, bu peygamber aracılığıyla dünyaya konuşanın Ben, sevgili İsa Mesih olduğunu kanıtlamaktır. Beni ne kadar çok sevdiğinizi ve Cennet’ten size verilen duaları takip ettiğinizi görmek Bana büyük bir sevinç verirken, kucaklamam gerekenler şüphecilerdir.

Çok yakında Avrupa’da, tamamı AB’ye ve Petrus’un Makamının bulunduğu ülkeye bağlı olan bir bölünme meydana gelecektir. Bu, diğer savaşlardan farklı bir savaş türü olacak bir savaşla sonuçlanacak.  Ama çok acımasız olacak.iyi ve kötü arasındaki savaş

Almanya, İtalya ve Fransa’da insanlar birbirlerine karşı ayaklanacaklar. Takipçilerimin güçlü kalması için dua etmeli ve İsa’dan İnsanlığa Dua Gruplarının bu ülkelerde hızla kurulmasını sağlamalısınız.

Benim, Tanrı Kuzusu İsa Mesih’in, Mühürlerde yer alan daha fazla bilgiyi açıklamamın zamanı geldi.  Bunu dikkatle yapacağım, çünkü hem ruhsal hem de fiziksel olarak hazırlıklı olmalısınız.

Adalet Tanrısı olarak, her katman teker teker ortaya çıkarken hepinize rehberlik edeceğimden ve sizi Gücümle kutsayacağımdan emin olabilirsiniz.

 

Sevgili İsa’nız

 

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/26/one-of-the-other-political-leaders-about-whom-i-spoke-some-time-ago-will-soon-be-assassinated/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/26

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022623.cfm